2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın kızlar benimde dün akşam kasıklarımda ağrı başladı adet ağrısı gibi ama sonra yatınca geçti bugün sabah yine çok iyi hisediyorum kendimi inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız evlatlarimizi kucağımıza.

Geçmiş olsun tatlım inşallah iyi haberlerin vardır bize..

canım benim inşallah güzel dileklerin kabul olur da hepimiz mutlu oluruz, önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar versin Allah hepimize, seni de ayrıca çok tebrik ediyorummm canım

Teşekkürler :)

çoooook geçmiş olsun ya çok üzüldüm canım Allah esirgesin ama lütfen olumlu düşün ve dikkat et

kızlarrrrrr benim 2-3 gündür midem çok rahatsız. Dün ilk kusma olayını da yaşadık. tatlı şeylere hiç tahammülüm yok gerginim. midemde sürekli bir ağırlık var gibi yarın 3 te randevum var

kızlarrrrrr benim 2-3 gündür midem çok rahatsız. Dün ilk kusma olayını da yaşadık. tatlı şeylere hiç tahammülüm yok gerginim. midemde sürekli bir ağırlık var gibi yarın 3 te randevum var
cnm benimde midemde ağırlık şiş gaz ve yanma var kusma yok cok kotu bı durum ya gecmıs olsun cnm

Bende aynen öyleyim canım bugün
Benim 3 gündür başladı tatlım :) bünyeye göre değişiyor :)
oo ne güzel aslında mide bulantısı olsun isterdim sanırım hafiften hafitten kendisini belli etmesi gibi bişey
Baya erken başlamış ya normalde kalp atışları başlayınca derler ama durun ben bi araştırayım. Bide ekşi elmanın iyi geldiğini eylül annelerinde okumuştum sanırım

Buarada cinsiyetle ilgili bişey hissetmiyorum önemlide değil ancak merak ettim bakacağım

ya ben de anlamadım. bana da erken gibi geldi ama su çok içerim bi bardak yaıma aldım yudum yudum ya. bi de çok gerginim okuldayım çok yoğun gözlerim kapanıyor

BENDE BULANTI FALAN HİÇBİRŞEY YOK AÇIKÇASI BENDE ONDAN KORKUYORUM HEPİNİZ BULANTI YAŞIYORSUNUZ BENDE YOK BENDE TEK AKINTI OLUYOR O KADAR

Günaydın kızlar. Bende de bulantı başlamadı gün içinde gidip geliyor bazen. Ama şişlik ve gaz var sürekli tuvalete gitme ihtiyacım da var ve tabiki kabus dolu rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…