- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
Amin inşallahGünaydın kızlar benimde dün akşam kasıklarımda ağrı başladı adet ağrısı gibi ama sonra yatınca geçti bugün sabah yine çok iyi hisediyorum kendimi inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız evlatlarimizi kucağımıza.
Geçmiş olsun tatlım inşallah iyi haberlerin vardır bize..Kızlar çok kötü şeyler oldu. Ders sonrası lavaboya gittim. İç çamaşırım koyu kahve kan ... Baya baya kanamam olmuş haberim yok hissetmemişim hiç. WC'de de damlamaya başladı. Apar topar gittik hemen ultrasona aldılar kalp atışını duydum miniğimin of Nasıl kötü oldum ona bişey olcak diye. Düşük tehlikem varmış ve hastaneye yattım. Eşimle kalıyoruz şimdi ailelerimiz de uzakta. Hiç sebep yokken böyle bişey oldu. Doktor kasılmalar sebep oluyor bu kanamaya dedi. Kese kenarında da kanama gördü. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Hayırlı olsun canım çok sevindim hepinize burda nekadar çok hamile haberi duydukça okadar çok seviniyorum inşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız bebislerimizihamile olmayı bekleyenlerde inşallah hamile olurlar çok dua ediyorum inşallah hayırlı Salih evlatlar olsun inşallah
çoooook geçmiş olsun ya çok üzüldüm canım Allah esirgesin ama lütfen olumlu düşün ve dikkat etGeçmiş olsun tatlım inşallah iyi haberlerin vardır bize..
Teşekkürler :)selam kizlar bende bulantilarimla ugrasiyorum
cok istahsizim kendimi zorlayamiyorumda. herseyden tiksiniyorum tuaf tuaf kokular aliyorum her yemekte :)
basa gelen cekilir hele birde güzel birseyse :)
buarada benim yasim 28 ilk cocugum olucak insallah 3,5 senelik evliyim yurtdisindan katiliyorum. beklenen dogum tarihi 02.10.16 :)MarV-el simdiden ellerine saglik
Allahrazı olsun canım benim sağol hergün dua ediyorum inşallahcanım benim inşallah güzel dileklerin kabul olur da hepimiz mutlu oluruz, önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar versin Allah hepimize, seni de ayrıca çok tebrik ediyorummm canım
çoooook geçmiş olsun ya çok üzüldüm canım Allah esirgesin ama lütfen olumlu düşün ve dikkat etKızlar çok kötü şeyler oldu. Ders sonrası lavaboya gittim. İç çamaşırım koyu kahve kan ... Baya baya kanamam olmuş haberim yok hissetmemişim hiç. WC'de de damlamaya başladı. Apar topar gittik hemen ultrasona aldılar kalp atışını duydum miniğimin of Nasıl kötü oldum ona bişey olcak diye. Düşük tehlikem varmış ve hastaneye yattım. Eşimle kalıyoruz şimdi ailelerimiz de uzakta. Hiç sebep yokken böyle bişey oldu. Doktor kasılmalar sebep oluyor bu kanamaya dedi. Kese kenarında da kanama gördü. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Benim 3 gündür başladı tatlım :) bünyeye göre değişiyor :)Ne zaman başlamıştı bulantılar acaba ?
Buarada benim bulanmıyor yani bi midem çalkalanıyor ama gün içinde , oğlumdada böyle olmuştum
acaba bir pipi'mi geliyor
kızlarrrrrr benim 2-3 gündür midem çok rahatsız. Dün ilk kusma olayını da yaşadık. tatlı şeylere hiç tahammülüm yokgerginim. midemde sürekli bir ağırlık var gibi yarın 3 te randevum var
cnm benimde midemde ağırlık şiş gaz ve yanma var kusma yok cok kotu bı durum ya gecmıs olsun cnmkızlarrrrrr benim 2-3 gündür midem çok rahatsız. Dün ilk kusma olayını da yaşadık. tatlı şeylere hiç tahammülüm yokgerginim. midemde sürekli bir ağırlık var gibi yarın 3 te randevum var
güzel haberlerini bekliyoruz canım :)kızlarrrrrr benim 2-3 gündür midem çok rahatsız. Dün ilk kusma olayını da yaşadık. tatlı şeylere hiç tahammülüm yokgerginim. midemde sürekli bir ağırlık var gibi yarın 3 te randevum var
İstanbul yaş 32 ilk bebek olacak Allahın izniyle tahmini dogum tarihi 19 ekim çalışıyorumgüzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Bende aynen öyleyim canım bugünGünaydın kızlar benimde dün akşam kasıklarımda ağrı başladı adet ağrısı gibi ama sonra yatınca geçti bugün sabah yine çok iyi hisediyorum kendimi inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız evlatlarimizi kucağımıza.
oo ne güzel aslında mide bulantısı olsun isterdim sanırım hafiften hafitten kendisini belli etmesi gibi bişeyBenim 3 gündür başladı tatlım :) bünyeye göre değişiyor :)
Baya erken başlamış ya normalde kalp atışları başlayınca derler ama durun ben bi araştırayım. Bide ekşi elmanın iyi geldiğini eylül annelerinde okumuştum sanırımkızlarrrrrr benim 2-3 gündür midem çok rahatsız. Dün ilk kusma olayını da yaşadık. tatlı şeylere hiç tahammülüm yokgerginim. midemde sürekli bir ağırlık var gibi yarın 3 te randevum var
cnm benimde midemde ağırlık şiş gaz ve yanma var kusma yok cok kotu bı durum ya gecmıs olsun cnm
Bende aynen öyleyim canım bugün
oo ne güzel aslında mide bulantısı olsun isterdim sanırım hafiften hafitten kendisini belli etmesi gibi bişey
Baya erken başlamış ya normalde kalp atışları başlayınca derler ama durun ben bi araştırayım. Bide ekşi elmanın iyi geldiğini eylül annelerinde okumuştum sanırım
Buarada cinsiyetle ilgili bişey hissetmiyorum önemlide değil ancak merak ettim bakacağım
Bende aynen öyleyim canım bugün
oo ne güzel aslında mide bulantısı olsun isterdim sanırım hafiften hafitten kendisini belli etmesi gibi bişey
Baya erken başlamış ya normalde kalp atışları başlayınca derler ama durun ben bi araştırayım. Bide ekşi elmanın iyi geldiğini eylül annelerinde okumuştum sanırım
Buarada cinsiyetle ilgili bişey hissetmiyorum önemlide değil ancak merak ettim bakacağım