Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Herkes için duam bu... Cuma kalp atışlarını duyarsam çok mutlu olacağım inşallah :)
İnşallah canım inşallah. Cuma günün yüzü suyu hürmetine güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim ins. :)canım rabbim hepimizi güldürsün inşallah cuma günü gideceğim bende inşallah ikimizde duyarız canım
aynen canım devamlı akıntı bende de yok oluyor olmuyor arada ama ıslalık hissi garip yaniBende akıntı bıle bı azalıyor bı normale donuyor bendede yok bulantı dogrusu
amin canım inşallahhh :)))İnşallah canım inşallah. Cuma günün yüzü suyu hürmetine güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim ins. :)
İnşallah canım yazarım tabi doktordan çıkar çıkmaz ins o pit pit lari duyarım cuma günü. . Sonra darısı sizlere ins :)Amin canım birbirimize çok dua edelim ihtiyacımız var. Herkes sağlıkla mutlulukla bebişini kucaklarda büyütür insallah. Güzel haberlerini de yazarsın buraya insallah bende bu hafta gecsin istiyorum bi an önce hamilelik insana sabrı daha çok öğretiyor sanırım ahh ahhh
ya ben de anlamadım. bana da erken gibi geldi amasu çok içerim bi bardak yaıma aldım yudum yudum ya. bi de çok gerginim okuldayım çok yoğun gözlerim kapanıyor
sabah oldu kasıklarım agrıyordu korktum tuvalete gıderken bende canımaynen canım devamlı akıntı bende de yok oluyor olmuyor arada ama ıslalık hissi garip yani
BENDE ÖZELLİKLE BEYAZ KULLANIYORUM RENGİ GÖRMEK İÇİN :)sabah oldu kasıklarım agrıyordu korktum tuvalete gıderken bende canım
hele hamilelikte beyaz camasır fobim var , cunku bazen akıntının rengı durdukca degısıyor gorunce bu ne oluyor ınsan
Ben kırmızı :) beyaza asırı takıntılıyım valal oncekı hamılelıgımde sarı akıntıları bıle leke sandııgm o kadarrrr cok oldukıBENDE ÖZELLİKLE BEYAZ KULLANIYORUM RENGİ GÖRMEK İÇİN :)
:) VALLA CANIM HAYIRLI HABERLER OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN BEN SADECE ÖYLE DUA EDİYORUM DEVAMLI BEBEĞİME SAĞLIK VER DİYE DUA EDİYORUMBen kırmızı :) beyaza asırı takıntılıyım valal oncekı hamılelıgımde sarı akıntıları bıle leke sandııgm o kadarrrr cok oldukı
amin canım bende bu durumdayım sürekli dilimde dua Allahım bizlerden razı olsun inşallah:) VALLA CANIM HAYIRLI HABERLER OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN BEN SADECE ÖYLE DUA EDİYORUM DEVAMLI BEBEĞİME SAĞLIK VER DİYE DUA EDİYORUM
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHamin canım bende bu durumdayım sürekli dilimde dua Allahım bizlerden razı olsun inşallah
sen yeşil akıntıyı naptınRüyamda çift çizgi gördüm bilinci altımı acaba
sürekli mi boyle ?kızlar nbenım yediğim herşey midemi aagrıtıyor ve yanıyor offf nasıl geçer
Canım sen kalp atisini duydun mu?kızlar nbenım yediğim herşey midemi aagrıtıyor ve yanıyor offf nasıl geçer
cnm ben ilk bebeğimde 6+4 de kalp atısını duymustum şimdki bebişimde 5+6 da sadece kese göründüRabbim nasip ederse ben de Ekim annesi olacağım ins. :) Cuma gününe randevu aldım 6+1 olacak o zaman. Kalp atisini duyabilir miyiz? Sizler ne zaman duydunuz?
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi :)
tatlım bulantı olmasın işte ne güzel şu an bendede yok oğlumdada pek olmamıştı bulantı kusma çeken akrabaları gördükçe şükür ederdim o kadar kötü bir şeymiş annem ablamda 9 ay kusmus doğumda dahi kusmuş sürekli burnumdan gelmişti hersey der. bence hiiiiç şaşma sevin kalk 2 göbek atBENDE BULANTI FALAN HİÇBİRŞEY YOK AÇIKÇASI BENDE ONDAN KORKUYORUM HEPİNİZ BULANTI YAŞIYORSUNUZ BENDE YOK BENDE TEK AKINTI OLUYOR O KADAR