2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
emin ol evde olmak cok daha fazla yoruyor derler ya en nankör meskek ev hanimligi die aynen oyle sabah kalkinca off diorum kalk merve isler seni bekler die daha yeni oturdum yaticak yer ariyorum :KK43:(
Valla haklısın canım çalışıyoruz diye yine bir şekilde uzaklaşıyoruz evdeki işlerden. Her gün yap her gün aynı. Allah yardımcımız olsun.
Şuan herhal 30 eylül bide ben gibi 1 ekim de 2kisi varız topikte maşallah ama bi kalp atış i duymadım arkadaşlar ben 31 yaşında 3. Gebeliğim 2 oğlusum var yurtdışındsyim sezeryan oldugum için 15 eylül muhtemelen gelir ufaklık
Ay maşallah ne güzel, üçleyenleri görünce imreniyorum. Darısı bana :rolleyes::KK53:

selam kizlar bende bulantilarimla ugrasiyorum
cok istahsizim kendimi zorlayamiyorumda. herseyden tiksiniyorum tuaf tuaf kokular aliyorum her yemekte :)
basa gelen cekilir hele birde güzel birseyse :)
buarada benim yasim 28 ilk cocugum olucak insallah 3,5 senelik evliyim yurtdisindan katiliyorum. beklenen dogum tarihi 02.10.16 :) MarV-el MarV-el simdiden ellerine saglik

Merhaba , Siizn baya erken başlamış. Bilimsel olarak mide bulantısı kalp atışları başladığında olur derler ama kimi bünye daha zayıf olduğundan hassasiyet oluşurmuş.
Bu ikinci gebeligim ilkinde iki aylikken baslamisti 5. Aya kadar perisan olmustum. Bu kadar erkenine bende anlam veremedim cunku psikolojik degil. Goren herkes hasta saniyor. Bulantim var ama bas dönmesi daha beter. Bunyem hormonu kaldiramamis olabilir zaten tirod hastasiyim belki o yizden agir gelmis olabilir ilk aydan

Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah hepimize canım

Merhaba
ben adete göre 5+0 'ım bugün ancak benimde kan değerim dün 220 cıktı . Bu durumda gec döllenme olduğu akla geliyor . Beni cumartesi cagırdılar, her günü 2'ye katlayacak şekilde hesaplarsak senin için salı günü değerin 1600 olacak inşallah. O zaman gidebilirsin çalışmıyorsan . Ben cumartesi gideceğim benimde 1200 filan olacak hafta içi gidemediğim için cumatesi gideceğim.

Hadi hayırlısı inşallah sanada canım

Ye tatlıyı getir hakkıyı filanda derler ama ben çok inanmıyorum ben genel olarakda çok şekerli şeyler sevmem oğlumdada öyleydi ekşi yiyip oğlan dogurdum :)

Ben bunu ılk defa duyuyorum nasıl yani? Nerede okudun bende bakayım bi

Ay bencede tablo olusturmak zor yoksa ıcıne bılgılerı yazmak cok zahmet bısey olmayacaktır sanıyorum ama MarV-el MarV-el

Acaba sen mi olsan :)

Ben oğlumda 7+4 görmüştüm sanıyorum

Hem gecmıs olsun dıyeyım hemde bunun sebebını arastırdınızmı yanı genelde pıhtılasma oldugunda boyle olurmus derler? Allah gonlunuze gore versın ancak hamıle gıbı duruyorsunuzda gecmıs gebelıkten beta hcg sıfırlanmısmıydı buna baktırmısmıydınız?

Daha cok erken ama çıkmaz daha.

Canım senı sona sakladım. Bugunmu usg gırdın 3 mm kesemı gorundu bılmıyorum ama bence degerın normal senınde benım gıbı gec dollenme oldugunu dusunuyorum . cunku 5 gun olmus 17 sonucunu alalı 2. gün sonra 34 2 gün sonra ki sen 5.gün yaptımışssın 68 olmalı.
doktor bana dun soyle dedı benım oglumdaykende deger cok dusuk baslamıstı tup bebekte 33 dusun baya dusuk bı deger ustelık ıkız idi :) bazı kısılerın hormonları gec cevap verır hıc sorun degıl buarayı mutlaka kapatırsınız ılerleyen haftalarda dedi

Çin takvime baktim da Hürriyet aileden kız olacak hayırlısı inşallah oğullarımda da tutmuştu iki oğluma çok şükür şimdi ki ne olursa olsun hayırlısı olsun kendimi hiç kız annesi gibi düşünemiyorum sanki 3 erkek annesi olcam deyince eşim bozuluyor bir kızımız olsa ben oğullarımi çok seviyorum çok mutlu oluyorum onlari izlerken bile3.de erkek olsa onuda ayri severim ayiy bizde kız yeğen bile yok sizde durumlar

Tatlım ben üstlendim liste işini :) onu lafın gelimi demiştik :) bilgilerini yazar misin :)
Can'ım zaten sitede çok acemiyim hamilelik takvimini bile zor yaptım:) benim sat 27 aralık.doğacağı muhtemel tarih 30 eylül.

Evet canım oldu
cokta guzel oldu
buarada yasında kucukmus 3. bebek ısteyerekmı geldı?
Supriz oldu
kızlarrr aranızda 5. haftada olup kese gören var mı? cuma gidicem çok merak ediyorum
Ben besinci hafta da gordum
Kızlar çok kötü şeyler oldu. Ders sonrası lavaboya gittim. İç çamaşırım koyu kahve kan ... Baya baya kanamam olmuş haberim yok hissetmemişim hiç. WC'de de damlamaya başladı. Apar topar gittik hemen ultrasona aldılar kalp atışını duydum miniğimin of Nasıl kötü oldum ona bişey olcak diye. Düşük tehlikem varmış ve hastaneye yattım. Eşimle kalıyoruz şimdi ailelerimiz de uzakta. Hiç sebep yokken böyle bişey oldu. Doktor kasılmalar sebep oluyor bu kanamaya dedi. Kese kenarında da kanama gördü. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Dikkat et bol bol dinlen cnm Allaha emanet ol cnm

Hikayelerimz aynı sayılır. Ankarada doktor veya hastane tavsiye varmı.? Bu arada inşallah hayırlısı ile bende Ekim annesi olayım dua bekliyorum herkesten
Amin cnm insallah olursun... koru hastanesini tavsiye edebilirim cnm bu ara cok populer ankarada.. bir de baskent hastanesinde cok deneyimli hocalar var bir arastir istersen..

Kızlar çok kötü şeyler oldu. Ders sonrası lavaboya gittim. İç çamaşırım koyu kahve kan ... Baya baya kanamam olmuş haberim yok hissetmemişim hiç. WC'de de damlamaya başladı. Apar topar gittik hemen ultrasona aldılar kalp atışını duydum miniğimin of Nasıl kötü oldum ona bişey olcak diye. Düşük tehlikem varmış ve hastaneye yattım. Eşimle kalıyoruz şimdi ailelerimiz de uzakta. Hiç sebep yokken böyle bişey oldu. Doktor kasılmalar sebep oluyor bu kanamaya dedi. Kese kenarında da kanama gördü. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Cnm insallah saglikla yasarsin surecleri,yerine yerlesiyordur insallah cnm. Prpgesteron seviyene bakildi mi ? Istirahat et dua et ...

Cnm hiç canını sıkma moralini yüksek tut bolca dua et. Önce sen iyi olmalısın ki ruhen, o da iyi olsun . Allah herseye Kadir neticede cok dua et Allahın izniyle inşallah Rabbim acil sifanizi versin bebisin hayirlisiyla dogsun inşallah hayırlı saglikli evlat olsun...

Merhaba kızlar nasipse bende 2 Ekim de alacağım kucağıma bebisimi, Çin takvimine göre kızmış hayırlı sağlıklı evlat olsun da gerisi sanırım hiçbirimiz icin önemli değil.Rabbim hepimizin bebislerini korusun.
Gözunuz aydın bende bakmıstımçın takvimine erkek gosterıyor da ben inanmıyorum ına
Günaydınnn
Musmutlu güzel haberlerin alınacağı bir gün diliyorum hepimize :KK200:
Gunaydın canım

X