canım herkeste olacak diye bişey yok bazı hamileliklerde bulantı olmazmış, o nedenle kendini telaşlandırma belki o şanslı kısımdansın :)BENDE BULANTI FALAN HİÇBİRŞEY YOK AÇIKÇASI BENDE ONDAN KORKUYORUM HEPİNİZ BULANTI YAŞIYORSUNUZ BENDE YOK BENDE TEK AKINTI OLUYOR O KADAR
İNŞALLAH CUMA GÜNÜ GİDECEĞİM BAKALIM DOKTOR NE DİYECEK İNŞALLAH ÖYLEDİRcanım herkeste olacak diye bişey yok bazı hamileliklerde bulantı olmazmış, o nedenle kendini telaşlandırma belki o şanslı kısımdansın :)
yok cnm ınan hersey mıde yanması yapıyoır bende ayın 15 ı randevum bakalımbu duruma alışacaz galiba başka yolu yok. doğru beslenemiyorum diye üzülüyorum.
bendede bulantı yok cnm bünye ıle alakalıBENDE BULANTI FALAN HİÇBİRŞEY YOK AÇIKÇASI BENDE ONDAN KORKUYORUM HEPİNİZ BULANTI YAŞIYORSUNUZ BENDE YOK BENDE TEK AKINTI OLUYOR O KADAR
Rabbim nasip ederse ben de Ekim annesi olacağım ins. :) Cuma gününe randevu aldım 6+1 olacak o zaman. Kalp atisini duyabilir miyiz? Sizler ne zaman duydunuz?
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi :)
hayırlı olsun canım :)Rabbim nasip ederse ben de Ekim annesi olacağım ins. :) Cuma gününe randevu aldım 6+1 olacak o zaman. Kalp atisini duyabilir miyiz? Sizler ne zaman duydunuz?
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi :)
İnşallah cnm tatilde 4+3 ken doktor kese var 6mm ama bebek yok dedi çok küçük vs. Korkuyorum boş gebelik olursa diyeGözün aydın canım aramıza hoşgeldin :)) ben henüz duymadım ama önümüzdeki hafta gel dedi doktor 6-7 haftalıkken duyuluyormuş. Sende duyarsın bebişini de görürsün insallah. Güzel duana da içten amiiiiin
Tesekkur ederim :)hayırlı olsun canım :)
tatlım 4+3 te bebegi görememesi çok normal canım :) pozitif düşün :)İnşallah cnm tatilde 4+3 ken doktor kese var 6mm ama bebek yok dedi çok küçük vs. Korkuyorum boş gebelik olursa diye
ben daha doktora gitmedim canım :) haftaya gidip birden kalp atısını duymak istiyorum inşAllah :)Tesekkur ederim :)
6+1 de kalp atışı duyan yok mu hiç?
İnşallah cnm tatilde 4+3 ken doktor kese var 6mm ama bebek yok dedi çok küçük vs. Korkuyorum boş gebelik olursa diye
İlk bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu o yüzden çok hassasım sanırım. Normalde 6+6 da gidecektim ama sabredemedim. Cumaya aldım randevu..tatlım 4+3 te bebegi görememesi çok normal canım :) pozitif düşün :)
kötuyu düşünme canım ,rabbim bir daha yaşatmasın inşallah..İlk bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu o yüzden çok hassasım sanırım. Normalde 6+6 da gidecektim ama sabredemedim. Cumaya aldım randevu..
İnşallah duyarsin cnm çok güzel bir heyecan :)ben daha doktora gitmedim canım :) haftaya gidip birden kalp atısını duymak istiyorum inşAllah :)
İnşallah canım. Daha önce bebeğimi kaybettiğim için 10 haftalıkken doktorda öyle deyince baya bir korktum açıkçası. .Yok canım hiç korkma Allah'ın izniyle normaldir çünkü bende aynı şeyi yaşadım. Doktor kese bile görünmez diye tahmin ediyordu keseyi gördük 5.5mm ama bebek daha çok küçük görünmez dedi önümüzdeki hafta gideceğim insallah günler geçmiyor sanki güzel haberler alırız insallah
tatlım 4+3 te bebegi görememesi çok normal canım :) pozitif düşün :)
canım rabbim hepimizi güldürsün inşallah cuma günü gideceğim bende inşallah ikimizde duyarız canımRabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Herkes için duam bu... Cuma kalp atışlarını duyarsam çok mutlu olacağım inşallah :)
Bende akıntı bıle bı azalıyor bı normale donuyor bendede yok bulantı dogrusuBENDE BULANTI FALAN HİÇBİRŞEY YOK AÇIKÇASI BENDE ONDAN KORKUYORUM HEPİNİZ BULANTI YAŞIYORSUNUZ BENDE YOK BENDE TEK AKINTI OLUYOR O KADAR