tabıkı haber verırım dua edelım de gorelım yavrularımızı:) :)Bir sürü alıntı yaptım hepsi birbirine girdi
hasretttt senın nıckını hatırlıyorum senle devam edeyım canım , persembe gunu sende sıkısık gıt bend eoyle gıtmeyı dusunuyorum sonrada bıze haber ver cok merak edıyorum acaba nasıl olacak cok heycanlı cok guzel seyler :)
Benim bebeğin tahmini doğum tarihi 4 Ekim, 11 ekime kadar bekler mi ki? Kendi doğum günümde doğursam, ne güzel olur. Gerçi düşük bir ihtimal ama..
Çok geçmis olsun canım lutfen kotü dusunme bol bol dua okuKızlar çok kötü şeyler oldu. Ders sonrası lavaboya gittim. İç çamaşırım koyu kahve kan ... Baya baya kanamam olmuş haberim yok hissetmemişim hiç. WC'de de damlamaya başladı. Apar topar gittik hemen ultrasona aldılar kalp atışını duydum miniğimin of Nasıl kötü oldum ona bişey olcak diye. Düşük tehlikem varmış ve hastaneye yattım. Eşimle kalıyoruz şimdi ailelerimiz de uzakta. Hiç sebep yokken böyle bişey oldu. Doktor kasılmalar sebep oluyor bu kanamaya dedi. Kese kenarında da kanama gördü. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
cnm rabbim yavrunu sana bağışlasın inşalhhhKızlar çok kötü şeyler oldu. Ders sonrası lavaboya gittim. İç çamaşırım koyu kahve kan ... Baya baya kanamam olmuş haberim yok hissetmemişim hiç. WC'de de damlamaya başladı. Apar topar gittik hemen ultrasona aldılar kalp atışını duydum miniğimin of Nasıl kötü oldum ona bişey olcak diye. Düşük tehlikem varmış ve hastaneye yattım. Eşimle kalıyoruz şimdi ailelerimiz de uzakta. Hiç sebep yokken böyle bişey oldu. Doktor kasılmalar sebep oluyor bu kanamaya dedi. Kese kenarında da kanama gördü. Dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Ohh süper ya.. oğlum 37 haftalık doğdu, muhtemelen bu da öyle olur. Beklerse ne alaruza genelde tahmini doğum tarihinden iki hafta önce geliyor bebek. Bir genelleme bu tabi. Kimi bebek son güne kadar bekliyor, kimisi de çok daha aceleci oluyor. Eğer hamile kalabildiysem 22 Ekim gösteriyor doğum tarihini. Kendimce 10 Ekim beklerim ki bu da evlilik yıldönümümüz olacak kısmetse
oh oh maşallah bende bugün 2500 falan olmuştur diye düşünüyorum perşembe 5000 cumaya benmde 7000 civarı olur diye düşünüyorum inşallah görünürler yaaaa7162,6 imiş
Hayırlı olsun canım çok sevindim hepinize burda nekadar çok hamile haberi duydukça okadar çok seviniyorum inşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız bebislerimiziMerhaba kızlar, bu başlığın açıldığı ilk günden beri hepinizi her gün düzenli olarak takip ettim, sonuçlarınızı merak ettim.
Siteye bir çok kez üye olmak istedim. Fakat siteye daha da bağlanırım diye üye olmadım zira sizi iş yerinden gizli gizli takip ediyorum. Ama fark ettim ki geçen günler hiç bir şey değiştirmedi üye olsam da olmasam da sizin yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum. En sonunda pes ettim.
Ben iki yıllık evliyim ilk defa geçen ay çocuk düşünmeye karar verdik eşimle. Artık ertelemek istemediğimizi fark ettik. Rabb'ime şükürler olsun ki bizi fazla bekletmedi şuan 6 haftalık hamileyim. Üstelik reglime 1 hafta kala yaptığım idrar testinde çıktı. (Aynı gece ben, annem ve arkadaşım benim hamile olduğumu ve bir kızım olduğunu gördük, bu yüzden 1 hafta kala dayanamayıp o gün test aldım, sonuç çok net olmayan ama silik de sayılmayacak bir çift çizgiydi.)
En son perşembe günü betam 456 idi. Şimdi bebeğimizin kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.
Allahım isteyen herkese çok bekletmeden verir inş. Ekim annelerini de tek tek kutluyorum
21 yaşındayım ilk gebeligim.istanbulda yaşıyorumTatlım ben üstlendim liste işini :) onu lafın gelimi demiştik :) bilgilerini yazar misin :)
Aynen öyle.. izin bana yaramıyor haftasonu bile feci yoruluyorum. Bir tek sabah uyanırken ev hanımı olsaydım keske diyorum gün içinde vazgeçiyorum.Oglumu uyuturken size bakayim dedim
bi ark hastaneye yatmis sanirim rapor verirler okul oncesi ogret. Idi baya telasli bi is ki boylesi onun icinde daha iyi olur ama kahve rengi kanama eski kanamadir uzmesin canini bohle mektup yazar gibi oldu ama kim oldugunuda nickini filan unuttum kaldim oyle.
buarada demin dusundumde sanirim ben iste daha cok oturuyorum
emin ol evde olmak cok daha fazla yoruyor derler ya en nankör meskek ev hanimligi die aynen oyle sabah kalkinca off diorum kalk merve isler seni bekler die daha yeni oturdum yaticak yer ariyorumAynen öyle.. izin bana yaramıyor haftasonu bile feci yoruluyorum. Bir tek sabah uyanırken ev hanımı olsaydım keske diyorum gün içinde vazgeçiyorum.emelocco sayın meslektaşım haber ver bize , merak ederiz.
Evet canım tahlilleri devlette yaptırıyorum. Sonuçlarını ozeldeki doktoruma götürüyorum. Benim işim belli olmaz devlete de devam edebilirim. Oğlumu da devlette doğurdum memnun kaldım.2doktorami gidiyorsun cnm sen