2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
tabıkı haber verırım dua edelım de gorelım yavrularımızı:) :)

Benim bebeğin tahmini doğum tarihi 4 Ekim, 11 ekime kadar bekler mi ki? Kendi doğum günümde doğursam, ne güzel olur. Gerçi düşük bir ihtimal ama..

ruza genelde tahmini doğum tarihinden iki hafta önce geliyor bebek. Bir genelleme bu tabi. Kimi bebek son güne kadar bekliyor, kimisi de çok daha aceleci oluyor. Eğer hamile kalabildiysem 22 Ekim gösteriyor doğum tarihini. Kendimce 10 Ekim beklerim ki bu da evlilik yıldönümümüz olacak kısmetse

Çok geçmis olsun canım lutfen kotü dusunme bol bol dua oku

cnm rabbim yavrunu sana bağışlasın inşalhhh

Ohh süper ya.. oğlum 37 haftalık doğdu, muhtemelen bu da öyle olur. Beklerse ne ala

Hayırlı olsun canım çok sevindim hepinize burda nekadar çok hamile haberi duydukça okadar çok seviniyorum inşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız bebislerimizihamile olmayı bekleyenlerde inşallah hamile olurlar çok dua ediyorum inşallah hayırlı Salih evlatlar olsun inşallah

Oglumu uyuturken size bakayim dedim
bi ark hastaneye yatmis sanirim rapor verirler okul oncesi ogret. Idi baya telasli bi is ki boylesi onun icinde daha iyi olur ama kahve rengi kanama eski kanamadir uzmesin canini bohle mektup yazar gibi oldu ama kim oldugunuda nickini filan unuttum kaldim oyle.
buarada demin dusundumde sanirim ben iste daha cok oturuyorum

Aynen öyle.. izin bana yaramıyor haftasonu bile feci yoruluyorum. Bir tek sabah uyanırken ev hanımı olsaydım keske diyorum gün içinde vazgeçiyorum. emelocco sayın meslektaşım haber ver bize , merak ederiz.

Aynen öyle.. izin bana yaramıyor haftasonu bile feci yoruluyorum. Bir tek sabah uyanırken ev hanımı olsaydım keske diyorum gün içinde vazgeçiyorum. emelocco sayın meslektaşım haber ver bize , merak ederiz.
emin ol evde olmak cok daha fazla yoruyor derler ya en nankör meskek ev hanimligi die aynen oyle sabah kalkinca off diorum kalk merve isler seni bekler die daha yeni oturdum yaticak yer ariyorum (

Şuan herhal 30 eylül bide ben gibi 1 ekim de 2kisi varız topikte maşallah ama bi kalp atış i duymadım arkadaşlar ben 31 yaşında 3. Gebeliğim 2 oğlusum var yurtdışındsyim sezeryan oldugum için 15 eylül muhtemelen gelir ufaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…