2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benide duygulandırdın canım benimkide ritm tutuyordu sanki kıpır kıpır kuzucuk bunlar ya cok şükür bir daha nasip oldu

Kızlar katıldıgınız ıcın bende tesekkur ederım.
Sımdı benım ıcın ara ogun vaktı
portakal ve elma yıyecegım

Sevgili Kızlar, beklemeye devam ediyorum.
Bilmeyenlere özet geçiyorum : )
SAT: 5 Ocak BAT : 30 ocak ya da 2 Şubat'tı.
Muhtemelen tahminime göre 26-29 ocakta yumurtladım ben, ağrısından kahverengisinden biliyorum.
28 ocak ise muhteşem süleyman : )) yani riskli olduğunu düşündüğüm o gün. Ha bu arada "korunduğumuzu sanıyormuşum"
Şu zımbırtı var ya, onu sonuç kısmında taktığımız için risk mevcut.

Şimdi soru bir : Progesteron 12,8 çıkmış yani yumurta var. Kiste dönüşmüş olsaydı yumurta olmazdı.
- ultrasonla bakıldı 4 şubatta, rahim anomalisi yok, sıkıntı yok kalınlaşma incelme de yok
- gecikme var, bugün 7 gün oldu. ama geç yumurtladığımı göz önüne alırsak daha 11 gün oldu.
4 şubatta da kan tahlili 1,2 idi ; Bugün yani 9 şubatta da kan tahlili 1,2 çıktı. Doktor bu kadar kısa zamanda sonuç değişmez dedi. Değişmedi. Ama bende ne gelen var ne giden. Heh şimdi olmuşumdur dur koşayım bi wc ye durumları mı, o hep devam ediyor. Kesin beş dakikaya oluyorum ya bu ağrı o yüzden diyeli bir buçuk hafta oldu nerdeyse.
Beş dakikaya olabbilirim halen : ))

Beklemede kaldım, bekliyorum. Bakalım bu hikaye nasıl olacak : )

Olması gereken bu zaten.zamandan n şu dönemde çok gerekdiz geldi bana canım ya. Ben de normal bir folik asit isticem bi dahakine
Bende vitamin kullanıyorum folik asit dışında benexol verdi doktorum bana aynı zamanda coraspirin ve iğneyede hamilelik boyunca devam edeceğimi söyledi

Merhaba
tarihlerimiz aynıymıs ama 20 ocaktaki riskli ilişkiden ötürü hamile kalabileceğini sanmıyorum .

keza kan değerlerinde negatif, doktor söktürücü vermiyormu anladığım kadarıyla istenmeyen gebelik zaten yani ne için bekliyorsunuz yanlışmı anladım acaba

CuteMom 20 OCakta değil ilişki. 26-29 arasında yumurtladım ben, yani geç. bu yumurtalı günlerden biri olan 28 ocakta oldu ilişki. Söktürücüyü veremiyor çünkü, hem yumurta var hem gecikme var hem de herhangi bir anomali durum yok.
O yüzden bekliyorum. Diyelim ki 28 ocakta hamile kalmış olsam bile daha 11 gün oldu. Tüp bebekte bile 14. gün kan testi yapılıyor. O yüzden doktor değer değişmez, bilemeyiz dedi. Bekle bir hafta on gün daha yine bakarız kan tahliline diyerekten : ben de bekliyorum.

Kizlar :))

ben forumu takip edemiyorum :) hem cok kalabalik masalah, hem herkes birbirine cevap veriyo cok guzel (masalah) .
Bi de ben telefondan bakiorm o da yavas olunca arada kaciyo sayfalar takip etmek zor oluyo:)

Kusuruma bakmayin bazi seyleri gormezsem...

ay ben yanlış yazmısım 28 ocaktan sonra dıyorumkı yanı olmaz muhtemelen sasmıstır akıntıdır bu gelır yanı dıyorum bılmıyorum hıc yumurtladıgımı kontrol etmedım pek anlamam bu ıslerden ama .bende 22 ocakta hamıle kaldıgımı dusunuyorum. bu durumda ben once 29 ocak'ta test yaptım 7 gün sonra yani negatif cıktı , 9 gün sonra yaptım silik çizgi cıktı sonra kan testlerinde cıktı 62 olarak sonrada ıste buraya kadar geldik
bilemiyorum con ılgınc bı durum.
Peki usg bırsey gozukuyormu
cunku ben henuz keseyı gormedım ama rahımde kalınlasmayı goruyoruz mesela. en son dun usg gırdım yanı 22'ne gore hesaplarsam 18. gün
gecen haftada yanı 13. gün gittiğimdede rahim duvarını 12 mm gormustuk
Cok ılgınc doktora gore olmayacak mı? sız olsun ıstıyormusunuz ?

Telefondan cok zor oluyor bende aksamları sıze caktırmadan oyle bakıyorum cevap vermek cok mumkun olmuyor anca okuyorum :)

kızlar bende bilgilerimi yazayım o zaman Ankaralıyım 19 aylık evliyim bir oğlum var bu 2. bebeğim olacak muhasebeciyim çalışıyorum beklenen doğum tarihi 1 ekim ilk doğuranlardan olcam yani MarV-el

Merhabalar hoşgeldinnnnnizzz.mutluluk getirdiniz..bu heyecanı birlikte yaşamak paylaşmak için Burdayız hepimiz.sizi tebrik ediyorum.rabbim kucağınıza da almayı nasip eylesin

UOTE="grpaysgl, post: 45082106, member: 707466"]Kızlar çok şükür hamileyim degerim 244 cikti
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah[/QUOTE]
sagol cnm bnm cok şükür perşembe günüde artış varsa cumartesi kese için gidecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…