- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
benide duygulandırdın canım benimkide ritm tutuyordu sanki kıpır kıpır kuzucuk bunlar ya cok şükür bir daha nasip olduAklıma oğlumu ilk gördüğüm ultrason gününü getirdin. Hiç görmeyi ummuyodum. Doktor bir açtı. Kocamam kafa, zayif minyatür bir beden, ordan oraya zıplayıp atlıyor. Babasının çiftliği gibi:) doktor hıçkırıyor dedi. çizgi film karekterine benzettim. İnanamadım. allahım hayatımda gördüğüm en ilginç, en sevimli oluşumdu ya:) sırf o anı tekrar yaşamak için bile hamile kalınır:)
Evet canım olduoldu galiba
Bende vitamin kullanıyorum folik asit dışında benexol verdi doktorum bana aynı zamanda coraspirin ve iğneyede hamilelik boyunca devam edeceğimi söylediOlması gereken bu zaten.zamandan n şu dönemde çok gerekdiz geldi bana canım ya. Ben de normal bir folik asit isticem bi dahakine
MerhabaSevgili Kızlar, beklemeye devam ediyorum.
Bilmeyenlere özet geçiyorum : )
SAT: 5 Ocak BAT : 30 ocak ya da 2 Şubat'tı.
Muhtemelen tahminime göre 26-29 ocakta yumurtladım ben, ağrısından kahverengisinden biliyorum.
28 ocak ise muhteşem süleyman : )) yani riskli olduğunu düşündüğüm o gün. Ha bu arada "korunduğumuzu sanıyormuşum"
Şu zımbırtı var ya, onu sonuç kısmında taktığımız için risk mevcut.
Şimdi soru bir : Progesteron 12,8 çıkmış yani yumurta var. Kiste dönüşmüş olsaydı yumurta olmazdı.
- ultrasonla bakıldı 4 şubatta, rahim anomalisi yok, sıkıntı yok kalınlaşma incelme de yok
- gecikme var, bugün 7 gün oldu. ama geç yumurtladığımı göz önüne alırsak daha 11 gün oldu.
4 şubatta da kan tahlili 1,2 idi ; Bugün yani 9 şubatta da kan tahlili 1,2 çıktı. Doktor bu kadar kısa zamanda sonuç değişmez dedi. Değişmedi. Ama bende ne gelen var ne giden. Heh şimdi olmuşumdur dur koşayım bi wc ye durumları mı, o hep devam ediyor. Kesin beş dakikaya oluyorum ya bu ağrı o yüzden diyeli bir buçuk hafta oldu nerdeyse.
Beş dakikaya olabbilirim halen : ))
Beklemede kaldım, bekliyorum. Bakalım bu hikaye nasıl olacak : )
ay ben yanlış yazmısım 28 ocaktan sonra dıyorumkı yanı olmaz muhtemelen sasmıstır akıntıdır bu gelır yanı dıyorum bılmıyorum hıc yumurtladıgımı kontrol etmedım pek anlamam bu ıslerden ama .bende 22 ocakta hamıle kaldıgımı dusunuyorum. bu durumda ben once 29 ocak'ta test yaptım 7 gün sonra yani negatif cıktı , 9 gün sonra yaptım silik çizgi cıktı sonra kan testlerinde cıktı 62 olarak sonrada ıste buraya kadar geldikCuteMom 20 OCakta değil ilişki. 26-29 arasında yumurtladım ben, yani geç. bu yumurtalı günlerden biri olan 28 ocakta oldu ilişki. Söktürücüyü veremiyor çünkü, hem yumurta var hem gecikme var hem de herhangi bir anomali durum yok.
O yüzden bekliyorum. Diyelim ki 28 ocakta hamile kalmış olsam bile daha 11 gün oldu. Tüp bebekte bile 14. gün kan testi yapılıyor. O yüzden doktor değer değişmez, bilemeyiz dedi. Bekle bir hafta on gün daha yine bakarız kan tahliline diyerekten : ben de bekliyorum.
Telefondan cok zor oluyor bende aksamları sıze caktırmadan oyle bakıyorum cevap vermek cok mumkun olmuyor anca okuyorum :)Kizlar :))
ben forumu takip edemiyorum :) hem cok kalabalik masalah, hem herkes birbirine cevap veriyo cok guzel (masalah) .
Bi de ben telefondan bakiorm o da yavas olunca arada kaciyo sayfalar takip etmek zor oluyo:)
Kusuruma bakmayin bazi seyleri gormezsem...
cnm bnmde cuma yada cumartesiydi adetim senin spnucun cok güzel cıkmış cnmCnm sagol. Amin insallah hepimiiz icin tamamina erdirsin mevlam.
Canim benim bat cuna gunuydu yani 3 gun gectiydi kan verdigimde..
Ben istanbuldayım canım ümraniyeMarV-el biri atar yaparsa listeyi kendi yapar madem :) korurur bız senı merak etmeyesın canım
sen fıılen okula gıdecekmısın burada canım ?
Kızlar hangı sehırlerdesınız buarada ortaya soruyorum
Merhabalar hoşgeldinnnnnizzz.mutluluk getirdiniz..bu heyecanı birlikte yaşamak paylaşmak için Burdayız hepimiz.sizi tebrik ediyorum.rabbim kucağınıza da almayı nasip eylesinMerhaba kızlar, bu başlığın açıldığı ilk günden beri hepinizi her gün düzenli olarak takip ettim, sonuçlarınızı merak ettim.
Siteye bir çok kez üye olmak istedim. Fakat siteye daha da bağlanırım diye üye olmadım zira sizi iş yerinden gizli gizli takip ediyorum. Ama fark ettim ki geçen günler hiç bir şey değiştirmedi üye olsam da olmasam da sizin yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum. En sonunda pes ettim.
Ben iki yıllık evliyim ilk defa geçen ay çocuk düşünmeye karar verdik eşimle. Artık ertelemek istemediğimizi fark ettik. Rabb'ime şükürler olsun ki bizi fazla bekletmedi şuan 6 haftalık hamileyim. Üstelik reglime 1 hafta kala yaptığım idrar testinde çıktı. (Aynı gece ben, annem ve arkadaşım benim hamile olduğumu ve bir kızım olduğunu gördük, bu yüzden 1 hafta kala dayanamayıp o gün test aldım, sonuç çok net olmayan ama silik de sayılmayacak bir çift çizgiydi.)
En son perşembe günü betam 456 idi. Şimdi bebeğimizin kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.
Allahım isteyen herkese çok bekletmeden verir inş. Ekim annelerini de tek tek kutluyorum
Tatlım yasin kaç acaba :)kızlar bende bilgilerimi yazayım o zaman Ankaralıyım 19 aylık evliyim bir oğlum var bu 2. bebeğim olacak muhasebeciyim çalışıyorum beklenen doğum tarihi 1 ekim ilk doğuranlardan olcam yaniMarV-el
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah[/QUOTE]UOTE="grpaysgl, post: 45082106, member: 707466"]Kızlar çok şükür hamileyim degerim 244 cikti
amin inşallah[/QUOTE]hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah