Ben mi yaaani?:))Bence ilk kalp atışını duyan anne listeyi hazırlasin
Tatlım ben üstlendim liste işini :) onu lafın gelimi demiştik :) bilgilerini yazar misin :)Ben mi yaaani?:))
25 yasndayım kuzumTatlım yasin kaç acaba :)
çok teşekkür ediyorum hoşbuldum :) ortama çok yabancı sayılmam ama yazmak ayrı heyecanlıymış :) amin inş bebişlermiz sağlıklı doğsunMerhabalar hoşgeldinnnnnizzz.mutluluk getirdiniz..bu heyecanı birlikte yaşamak paylaşmak için Burdayız hepimiz.sizi tebrik ediyorum.rabbim kucağınıza da almayı nasip eylesin
Sagol cnm ya. Insallah duzenli olarak yukselir ikimizn de kuzumcnm bnmde cuma yada cumartesiydi adetim senin spnucun cok güzel cıkmış cnm
kızlar bende bilgilerimi yazayım o zaman Ankaralıyım 19 aylık evliyim bir oğlum var bu 2. bebeğim olacak muhasebeciyim çalışıyorum beklenen doğum tarihi 1 ekim ilk doğuranlardan olcam yaniMarV-el
Tatlım ben üstlendim liste işini :) onu lafın gelimi demiştik :) bilgilerini yazar misin :)
ANtalya 26 YAŞINDAYIM 3 YILLIK EVLİYİM İLK bebeklerim olacak inşallah ikiz olabilir :) tahmini doğum 13.10.2016 rabbm nasip ederse inşallah...Cansiniz :)
Sagol cnm ya. Insallah duzenli olarak yukselir ikimizn de kuzum
yok tatlım ya biz iş nedeniyle su an baska sehirdeyizMerhaba canım önereceğin doktor ve hastane varmı bu sehirde
Hikayelerimz aynı sayılır. Ankarada doktor veya hastane tavsiye varmı.? Bu arada inşallah hayırlısı ile bende Ekim annesi olayım dua bekliyorum herkestenCanim.ben Ankaradayim.
26 yasindayim.
2.5 yillik evliyim
Ilk bebek (insalla)
Hikayelerimz aynı sayılır. Ankarada doktor veya hastane tavsiye varmı.? Bu arada inşallah hayırlısı ile bende Ekim annesi olayım dua bekliyorum herkesten
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :) HOŞGELDİN :)Kızlar beni de aranıza alın yemi hamileyim bugün öğrendim bebisim ekimde gelcek Nasip se kucagima
Maşallah, Rabbim sağlıkla, keyifle, iyilikle hoşlukla kucağınıza kavuştursun yavrunuzu. Dilerim ki, siz de keyif içinde gebeliğinizi geçirir ve güzellikle hatırlayacağınız bir doğum yaşarsınız.Kızlar beni de aranıza alın yemi hamileyim bugün öğrendim bebisim ekimde gelcek Nasip se kucagima