2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhabalar hoşgeldinnnnnizzz.mutluluk getirdiniz..bu heyecanı birlikte yaşamak paylaşmak için Burdayız hepimiz.sizi tebrik ediyorum.rabbim kucağınıza da almayı nasip eylesin
çok teşekkür ediyorum hoşbuldum :) ortama çok yabancı sayılmam ama yazmak ayrı heyecanlıymış :) amin inş bebişlermiz sağlıklı doğsun

kızlarrr aranızda 5. haftada olup kese gören var mı? cuma gidicem çok merak ediyorum

CuteMom 'cum neden ilginç olsun ki? ben 28 ocakta hamile kalmışsam eğer daha 14 günü doldurmadı. O yüzden usg de görünmesi de kanda çıkması da çok zor. Doktor da bunu ifade etti zaten. Biraz daha geçmesi lazım senin gibi olabilmem için. Mesela sen 18. günde anca kalınlaşmayı görebilmişsin. Ben bugün ultrasona felan girmedim zaten. Daha önceki Ultrasonda hiç bir sorun çıkmadı. İncelme olsaydı kanamam başlardı. Ama kan değerimde düşme de yok artma da yok. Aynı şekilde devam ediyor. E regl de gelmemeye devam ediyor. Bu durumda ben 5 haftalık hamilelik gününe sahip olsam da, bebek daha eğer varsa tabii, henüz iki haftayı doldurmadı bile. O yüzden hiç bir yerde çıkmıyor.
İstiyor muyum? Evet bir gerçek ki, bebek olsun diye uğraşmadım benim beş yaşında çocuğum var çok şükür. Ama olursa da şöyle düşünüyorum ve inanıyorum :
İsra Suresi - 31. Ayet
"Şu halde, çocuklarınızı rızkınıza ortak olur endişesiyle öldürmeye kalkmayın! Onları da sizi de besleyecek olan Biziz: şüphesiz onları öldürmek büyük bir suçtur." O yüzdendir ki, var ise geleceği buyursun gelsin : )

Kızlar beni de aranıza alın yemi hamileyim bugün öğrendim bebisim ekimde gelcek Nasip se kucagima
Maşallah, Rabbim sağlıkla, keyifle, iyilikle hoşlukla kucağınıza kavuştursun yavrunuzu. Dilerim ki, siz de keyif içinde gebeliğinizi geçirir ve güzellikle hatırlayacağınız bir doğum yaşarsınız.
Bilmiyorum ilk mi gebeliğiniz, şimdi şu andan itibaren, olumsuz her şeye kulaklarınızı kapatınız :)
Sadece bebeğinize sevginize ilginize güvenin.
İçimden geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…