2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar cok sukur degerim yukseldi benik cumartesi kese gormeye cagirdilar
çok sevindim canımm dedim ben sana geç döllenmedir o diye
Bende hamileyim Rabbime şükürler olsun, coraspirin ve claxen 0,600 iğne kullanıyorum ve doğuma kadarda kullanıcam umarım sorunsuz anlatırım bana dua edin lütfen
amin canım

bende bu gün bebeişimi gördüm çok şükür kalp atışıda görüldü gerisi rabbime kalmış allah herkese nasip etsinn
Allah kucağına almayı da nasip etsin Can'ım.kaç haftalık dedi doktorun sana acaba?

Canım hcg hamilelik var mı yok mu diye isteniyor. Kese görüldükten sonra hcgnin bir önemi yok. İlk hamileliğimde doktora geç gittiğim için direk keseyi gördük. Hcg yaptırmadım. Hastane özeldi de.

Teşekkür ederim canım hamilelik yaşayan arkadaşlarımda aynı şeyi söylediler. Değerin kaç olduğuna bakılır zannediyordum öyle değilmiş demek.

Selam kızlar.. yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler. Allah güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi. Ben de çarşamba gidicem kalp sesi için. İnşallah duyabiliriz. Bir de ben unutuyorum hamile olduğumu :KK43: bugün x-ray cihazından geçtim. İnşallah birşey olmaz :KK43:

Ay kizlar oyle ferahladim ki anlatamam oglumun derslerini calistirdim icim gonlum rahat bi sekilde insallah hep cok guzel devam eder heoimizin gebeligi
Canım çok sevindim, hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Darısı da tüm isteyenlere olsun...

mrb kızlar galiba bende ekim annesi olucam hayırlısı ile yarın kan vericem kızlar dua edin bana
index.php
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) sen temmuz annelerine de yazmıştın di mi hatırlıyorum seni :)
Ben daha hissetmiyorum seviyorum bebeğimi ama bi yoğun duygular olmadi. Belki böylesi hayırlıdır kipirdayinca daha bi hissedicem sanırım anneliği o mutlu duyguları. .
Ayy ben çok bekledim her ayki bekleyiş sevgi olarak birikti :) duyduğumda ilk sevinçten ağladım :) muhtemellen hareketlenince bu duygular çok büyüyecek :)

#dilsadonder sağol canım. Üşüttü herhalde. Bir daha kusmadı. Üç yaşında kendileri. :KK66:

X