2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
geçmiş olsun canım çok zor işimiz gerçekten. ben de köydeyim çok zor oldu sabah o bulantıyla yol gelmek
((( hamilelik boyunca yanımızda yiyecek taşımalıyız. bende de düşük tansiyon var ama gebelikte düşük t. yüksek tansiyondan iyi dedi doktor. Allah yardımcımız olsun canım.

Kizlar gecen pazartesi hcg 384 cuma 1843 olmus ikiz değildir dimu
değer 2 günde bir en az 2 ye katlıyor pazartesi 384 se çarşamba 768 cuma da 1536 ve üstü olması normal çoğul gebeliklerde çok daha yüksek oluyor ilk hamileliğimi öğrendiğimde ilk testte tek bebek olmasına rağmen 2611 di.

keseyi gördükten sonra değerin bi önemi yok canım sıkma canını

Hyrlisi olsun canim vakti saati degldir kasım da olur insallh

Ben de oğrenciyim bi hafta sonra derslerim başlayacak :) yanımızda bişeyler tasimaliyiz bence :) ben bi muz, küçük bi süt ve bi avuç kadar kuru yemiş taşımayı düşünüyorum yanimda:) bence sizler içinde zor olmaz bunları taşımak :) belki muz yerine Elmada olabilir :) öğlen yemeği çıkıyor okulda ama bulantıdan gidebilir miyim yemekhaneye hiç bilmiyorum :)

Evet MarV-el katiliyorum. Gebeligi kesinlesmis arkadaslar kahvaltisiz cikmayin evden ve ceviz findik gibi kuruyemis ama kavrulmamis olmali. Kendiniz kirin kabuklu alin. Sut gunde iki bardak mutlaka. Haftada en az iki kez balik. Et ve kuru baklagiller de en az iki. Sebze her gun mutlaka.
Bunlari cok arastirmistim ben zamaninda insallah size faydasi olur.
Muz potasyum acisindan zengin ama kabizliga dikkat edin.
Gunde 2 litre su. Bitki caylarina dikkat edin. Bazilari dusuk rsikini artirir.
Aklima gelenler bunlar. Ilk uc ayda kilo almamak gerek. Yoksa vincle gireriz doguma :)

Kesinlikle evde adimlamak lazım doktor yatış vermemisse eğer :) ve az az sık sık yemek lazım :)

Content":{"title":"Insert a Photo\/Video","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1454933175"}}}">

evet adaşım, ben de yoğurt muz bir dilim tost ekmeği getirdim bugun aralarda azar azar atıştırdım bu saate kadar o tutuyo beni.. kuruyemiş de yememiz lazım iyi fikir aslında özellikle de ceviz beyin gelişimi bu aylarda başlıyo çünkü. bulantım olmasa nasıl yicem hepsinden yemek yeme isteği hat saffada ama şu bulantı ah ah :)))

Çok dikkat etmemiz lazım :) yaa benim gibi midesi bulaninca mutlu olan var mı :) yoksa ben mi anormalim çünkü bulaninca onun varlığını daha yoğun hissediyorum :)

gebelikte kilo almamaya dikkat etmeyi takıntı haline getirirsek bebeğin beyni de sinyal alıyor ve doğumdan sonra çocuk da yemeyi sevmeyen bir bebek oluyor malesef. kilo almayım demektense sağlıklı beslenme olarak adlandırmak en doğrusu olacak. ziraa sağlıklı beslenen bir anne zaten fazla kilo almayacaktır. ben kızımda her şeyi yedim ama 6 kilo aldım

Tatlım biz burda kilo almama derken sağlıklı beslenmeden bahsettik aslında :) haklısın çokta takıntı haline getirmemek lazım :) zaten artık anneler çok bilinçli elimizi altında dünyalar dolusu bilgi var elhamdulillah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…