2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar okulun ilk günü, deş yapmayip sadece oturmama rağmen bir saat once, fena olsun tansiyonunmdüştü. Eczanede olcturdum, 7-4olmuş. Tuzlu ayran içtim artik son dersim neyse ki eve gecegim hemen. Sanirim daha sık yemek yemem lazim. Sabah 7 de yapmistim kahvaltimi.

sanırım ozelde bır kontrol bır ucretlı oluyor muayneler
zatenı stedıkllerı testler dunya para tutuyor benden cumartesı gunu
beta
tsh t1 t2 rubella cvm ıgg ıgm fılan ıdrar kulturu bakıltı 633 tl tuttu
evet cnm ayda bir çağırıyor ama kontrolleri genelde 36 haftalara kadar pek kullanmıyorsun boşa gidiyor yani 36 haftadan sonra zaten her hafta gidiyorsun nst için

sanırım ozelde bır kontrol bır ucretlı oluyor muayneler
zatenı stedıkllerı testler dunya para tutuyor benden cumartesı gunu
beta
tsh t1 t2 rubella cvm ıgg ıgm fılan ıdrar kulturu bakıltı 633 tl tuttu
evet özelde o şekilde muayeneler. ama devletle özel arasında çok fark var memnuniyet açısından.

merhaba kızlar,
benim 2.olacak inşallah 3 ayda kalabildim regl tarihim 11 ocak reglime 8 gun kala 7,76 cıktı daha sonra baktırmadım..dun bugun kahverengı lekelenmeler oldugunu farkettım hafif mıde bulantısı da var bel agrısı hep var....11 ne kadar beklıcem tekrar betahcg vermek için...lekelenmenın olmasını yadırgamıyorum pis kahverengi bişey belli ki içerde kalmiş akıyo..kısmet artık..allah herkesın gönlüne göre verir inşallahh....

heralde :)canım ben de bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama yumurtlama da geç oluyormuş bazen
Baktım dıyorkı
normalde 28 gunde bır adet goren kadınlar 14. gunde adet olur ancak bu bazen gec olur ıste o zaman dıyor gebelık haftası 1 hafta kucuk cıkar ve dogum tarıhı konusunda bebegın gelısımıne gore karar verılır
bu durumda ben otomatık hesaplayıcından hesaplattım benım yumurtlama tarıhım 19 ocak dıyor . bu durumda 22 ocakta gebe kaldıgım neredeyse net.
dıyorkı bu tarıhten 14 gun sonra kadının adet gunu kabul edılır cunku yumurtlamadan 14 gun sonra baslar kanama dıyor bu durumda ben suanda sanılanın aksıne adetım 1 hafta gecık degıl . bu ıs bıraz kafamı karıstırsada bu ıhtımalın benı bulmasını ıstıyorum :)

evet özelde o şekilde muayeneler. ama devletle özel arasında çok fark var memnuniyet açısından.
bırde devlette usg cok eskı oluyor cıhazlar ya yanı ben daha onceden bır kac kere gıtmıstım hıc bısı gorunmuyor bıde gostermıyolarda sana

Şaka gibi kızlar ya gittiğim doktor keseyi gördü diye kanda gebelik tahlili istememiş şimdi internetten sonuçlara bakınca gördüm. Devletteki doktorlar neden bu kadar kafasına buyruk yaa

Şaka gibi kızlar ya gittiğim doktor keseyi gördü diye kanda gebelik tahlili istememiş şimdi internetten sonuçlara bakınca gördüm. Devletteki doktorlar neden bu kadar kafasına buyruk yaa
canım sen keseyı gordugun ıcın ıstememıstır zaten dıyolarkı
1500 olmadıkca gorulmuyormus karından
senınde karındanmı bakılmıstı ?
baska ne test ıstemıslerdı buarada sagda solda ne hıssıyorsunuz ben solda hıssedıyorum ıcse dıssa bılemıcem ama bu tahmınlerım hep tutmustu r

Evet canım karından ultrasonla baktı ama en azından değerini istemesi gerekmez miydi rutin tahlilleri istedim bende kansızlık demir eksikliği falan var canım onlarıda yaptırmak istedim hepsi var ama hcg yok sanki sağda hissediyorum bende canım sende keseyi görürsün insallah için rahatlar artık

ay ınsallah ya senın agzından ınsallah
Olsun hıc kafayı takma baksan abız beta ogrenmısızde ıyı etmısız gıbı duruyor mu

hmm anladım canım amannn boşverelim o zaman napalım ben cok düşünmemeye normal yaşantıma devam etmeye çalışıyorum hatta geceleri aklıma gelmiyor deli deli yatıyom hep yuzustu faln karnım çıkınca düzgün yatarım artık:)
sen duydunmu cnm
yok tatlım ben artık 17 subatta gidicem o zmn duyarım heralde 5 subatta sadece keseyi gördük karından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…