• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Arkadaşlar bide kafama şu çok takılıyor. Pazartesi 40+3 oluyorum. Dr o gün için sezeryan dedi ama sizce sanciyi beklemeli miyim. Çok kararsizim ya ama ne sancim var ne açılmam. Bazi arkadaşlar belli olmuyor dogum bi gecede de başlayıp bitebilir diyorlar. Dr da günün doldu bundan sonrasi risk karari sana birakiyorum diyor.Napicam ben yaaa...
Bence sancini bekle daha da gelmezse suni al derim

MutluBulut_ MutluBulut_ insallah canim ya sende bende beklyen herkesde hayirlisyla alir evladini kucağına. Bende öyle diyorum aslinda dr ne derse ona uyyim ama yinede insanda bi acaba oluyor. Dr Sanci veririm istersen diyor. Ama o da garanti degil ki 9-10 saat sanci çekip açılma olmazsa yine sezeryana gidicem hem onu hem onu çekmek istemiyorum o zaman daha çok üzülürüm sanirim.Inatlasipda riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum. Benim kizim olacak inşallah. Bide kiz çocuğu erken gelir derler ama nerdeee...
MutluBulut_ MutluBulut_ senin neyin olacak inşallah.

:KK59:

Önce devlette iyi bir doktora giderim gibi canım ya da özelde SSVD yapmış bidoktor varsa direk ona
Şu an araştırmadım yani

Gözün aydın canım
Allah bebeğini analı babalı büyütsün

O kasılmaları emzirirken değil normalde hissediyorum, kendi kendime şey dedim bu ne içerde hala bebek mi var

Berbat canım :kahve:
Yaşayabileceğimi düşündüğüm ne varsa hepsi mevcut... Hatta daha fazlası da....
2 gece hastanede yatmak nedir yaaa

Avcilardaki dr türkan son haftalarinda hasta kabul etmiyormuş ben pazartesi sezeryana giriyorum artik :(

Bende de sancı yok bekliyoruz bakalım sağolsun doktor panik letmi yor beni.
Bizimkide sakin ama ben olamiyorum :D

MutluBulut_ MutluBulut_ insallah canim ya sende bende beklyen herkesde hayirlisyla alir evladini kucağına. Bende öyle diyorum aslinda dr ne derse ona uyyim ama yinede insanda bi acaba oluyor. Dr Sanci veririm istersen diyor. Ama o da garanti degil ki 9-10 saat sanci çekip açılma olmazsa yine sezeryana gidicem hem onu hem onu çekmek istemiyorum o zaman daha çok üzülürüm sanirim.Inatlasipda riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum. Benim kizim olacak inşallah. Bide kiz çocuğu erken gelir derler ama nerdeee...
MutluBulut_ MutluBulut_ senin neyin olacak inşallah.
Amin canim. Tabiki mutlaka oluyor acaba beklesem su mu olur diyor insan. Aynen bende herseyi cekip sezeryana girmekten korkuyorum :/ 2 ayri dogum yapmis gibi.. Bizimde kiz canim dedigin gibi birde aceleci olur diyolardi bak en gec kizlar geliyor :) yalanmis demek ki :)

Günaydın kızlar nasılsınız

Selen_Ay Selen_Ay evet hastanede yatma işi sıkıntılı tabi ev daha rahat oluyor biz dun geceyi evde geçirdik bebis daha huzurluydu karnını doyurmak için kirk takla attik resmen uyanmadi ;))

MutluBulut_ MutluBulut_ sezeryan bünye meselesi toparlaması yani bunyene bağlı sen sezeryan mı olacaksın

yesilyaprak57 yesilyaprak57 mrb gözüme 57 kısmı çarptı da sinoplumusun ;)

Selen_Ay Selen_Ay evet hastanede yatma işi sıkıntılı tabi ev daha rahat oluyor biz dun geceyi evde geçirdik bebis daha huzurluydu karnını doyurmak için kirk takla attik resmen uyanmadi :KK66:)

MutluBulut_ MutluBulut_ sezeryan bünye meselesi toparlaması yani bunyene bağlı sen sezeryan mı olacaksın

yesilyaprak57 yesilyaprak57 mrb gözüme 57 kısmı çarptı da sinoplumusun :KK66:
Catim darmis. Doktor yinede ay sonuna kadar bekleyelim dedi kendi gelirsr tekrar bakacak catiya normali denicez. Eger gelmezse sezeryanla alacak saniirm :/

Kızlar sezeryan sonrası ilk banyoyu ne zaman yaptınız doktor bana bugünden için yapabilirsin dedi bandajsiz şekilde banyo sonrasında da batukon surüp üzerine sargi bezi koy sargi bezinin kenarlarından bantla dedi yani sargi bezi sadece kesik yerinin üzerinde olacak bant yapistirilmiycak eczaneden de tecrübeli ablamiz demiş ki sadece batukon sür ustnu kapatirsan su toplar siz nasıl yaptınız ???

Gunaydin kizlarrr... Ya herkes bide oaraya git bide buraya git falan diyor. Bu saatten sonra ne degisecek ki. Ayrica burdaki sezeryan dogum yapan arkadaslarada bakiyorum e gayet iyiler. Yani agri sanci illaki vardir o normalde de var. Yani kayinvalidem normal yapiyim diye nerdeyse maraton kosturacak beni :)))

Selen_Ay Selen_Ay o kadar kotu mu sezeryan :KK43:

Valla canım bana sorma sezeryanı Bi daha Doğum yapmaya korkarsın. Kendi derdimle uğraşamıyorum Bi de bebek
Azıcık kendime geldim diyordum sabah pansuman oldu yine mahvoldum
Sürekli de yürüdüm çabuk iyileşeyim diye Bi de...

Avcilardaki dr türkan son haftalarinda hasta kabul etmiyormuş ben pazartesi sezeryana giriyorum artik :KK43:

Oooo son haftaya kalması kötü olmuş canım önceden bakabilseydin keşke
Bir daha doğuma cesaret edersem SSVD ihtimalini ilk andan itibaren kesinlikle bakıcam

Selen_Ay Selen_Ay evet hastanede yatma işi sıkıntılı tabi ev daha rahat oluyor biz dun geceyi evde geçirdik bebis daha huzurluydu karnını doyurmak için kirk takla attik resmen uyanmadi :KK66:)

yesilyaprak57 yesilyaprak57 mrb gözüme 57 kısmı çarptı da sinoplumusun :KK66:

Bugün çıkıyoruz şükür
Eve gidelim de burda 2 refakatçi bırakmıyorlar öyle de sıkıntı oluyor

Gunaydin kizlarrr... Ya herkes bide oaraya git bide buraya git falan diyor. Bu saatten sonra ne degisecek ki. Ayrica burdaki sezeryan dogum yapan arkadaslarada bakiyorum e gayet iyiler. Yani agri sanci illaki vardir o normalde de var. Yani kayinvalidem normal yapiyim diye nerdeyse maraton kosturacak beni :)))

Valla benim kayınvalide kizim senin etin ne budun ne normal doguramazsin keşke normal olsa ama sen sezeryan ol diyodu bana hep ;))

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah

Amin canim insallah senin nasil gecti sezeryan?

Canim ben baska doktora gitmeyi gorunmeyi hic dusunmedim sadece kafa karisikligi yaratir

Valla canım bana sorma sezeryanı Bi daha Doğum yapmaya korkarsın. Kendi derdimle uğraşamıyorum Bi de bebek
Azıcık kendime geldim diyordum sabah pansuman oldu yine mahvoldum
Sürekli de yürüdüm çabuk iyileşeyim diye Bi de...

Oooo son haftaya kalması kötü olmuş canım önceden bakabilseydin keşke
Bir daha doğuma cesaret edersem SSVD ihtimalini ilk andan itibaren kesinlikle bakıcam

Bugün çıkıyoruz şükür
Eve gidelim de burda 2 refakatçi bırakmıyorlar öyle de sıkıntı oluyor
O kadar mi diyosun canim :/ Allah yardimcin olsun hatta hepimizin insallah.

Kızlar sezeryan sonrası ilk banyoyu ne zaman yaptınız doktor bana bugünden için yapabilirsin dedi bandajsiz şekilde banyo sonrasında da batukon surüp üzerine sargi bezi koy sargi bezinin kenarlarından bantla dedi yani sargi bezi sadece kesik yerinin üzerinde olacak bant yapistirilmiycak eczaneden de tecrübeli ablamiz demiş ki sadece batukon sür ustnu kapatirsan su toplar siz nasıl yaptınız ???

Sezeryan oldum, ertesi gün hastanede duş aldırdılar, pansuman yapıldı. İlk doğumumda doktorum eve çıktığınd banyo yap bandajı çıkar açık kalsın demişti. Bu defa başka şekilde kapatmış yarayı, o yüzden haftaiçi pansumana gidince kendi çıkartacak bandajımı. Banyoda bi sakınca yok istediğin zaman yap dedi yani.

Benim sezeryan bu defa dahada rahat geçti, daha çabuk ayıldım. İlkinde sanırım ameliyathanede üşütmüştüm. Doğumdan sonra sürekli öksürüyordum, narkozuda atamayınca boğazım kötüydü. Öksürdükçe dikişlerim ağrımıştı zorlanmıştım baya. Ama bu defa daha rahattı. Çokta korkmayın sezeryandan.

MutluBulut_ MutluBulut_

Benim sezeryan bu defa dahada rahat geçti, daha çabuk ayıldım. İlkinde sanırım ameliyathanede üşütmüştüm. Doğumdan sonra sürekli öksürüyordum, narkozuda atamayınca boğazım kötüydü. Öksürdükçe dikişlerim ağrımıştı zorlanmıştım baya. Ama bu defa daha rahattı. Çokta korkmayın sezeryandan.

MutluBulut_ MutluBulut_
oyy ne guzel canım rahat olmasına sevındım. Hep korktugumdu gercekten ama sımdı ne hayırlısıysa o olsun dıyorum. Gıdısat sezeryan dıyor ama.. bende hıc sancı vs yok ay sonuna degısım olmaz sanırım. Nasıl yapar acaba yarın gıdıcem sonra persembe gıderım 3 gunde demıstı.. Acaba tarıh verır mı persembe gunu su gune kadar gelmezse sezeryan olacaksın dıye :/

Back
X