2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Catlatma ignesi filan oldunmu canim ? Ben oldum ocak 5 te offff gunler saatler bile cekmiyor beklemek cok.zor :KK43: ovulasyon testimde bitmis yapamiyorum
yok öyle iğne falan yok bende 5 aylık evlym en basında beri korunmuyoruzallah nasip etcek ama bu ay umudum var

yok öyle iğne falan yok bende 5 aylık evlym en basında beri korunmuyoruzallah nasip etcek ama bu ay umudum var
Daha panik yapmani için çok erken yeni evli çiftlerin yüzde sekseni bir yıl içinde sıkıntısız bebek sahibi oluyor:)

Tesekurler canim 21 aralik son adet tarihim 27 gunde bir oluyorum normalde.17 gibi olmam gerekirken catlatma.ignemi 5 ocak ta oldum 15 gun saymam gerekiyormus :KK43: ama bana biraz sacma geldi simdi 21 imi bekliycem :KK43:
Canım çatlatma iğnesiyle vücuda hormon verdikleri için genellikşe üstüne 14-15 gün sayman gerekiyor ama benim hep iğneden 12 gün sonra oldu kişiye göre değişiyor yani bekleyebildiğin kadar bekle:)

Canım çatlatma iğnesiyle vücuda hormon verdikleri için genellikşe üstüne 14-15 gün sayman gerekiyor ama benim hep iğneden 12 gün sonra oldu kişiye göre değişiyor yani bekleyebildiğin kadar bekle:)

Az once gittim.erken gebelik tahlili aldim. :) ozellikle sordum 1 hafta kala yapin kesin sonuc cikar dedi yanina ucuzlarindan da aldim 5 tane yapip yapmamak arasinda kararsizim. :O

Az once gittim.erken gebelik tahlili aldim. :) ozellikle sordum 1 hafta kala yapin kesin sonuc cikar dedi yanina ucuzlarindan da aldim 5 tane yapip yapmamak arasinda kararsizim. :O
Canım en azından cumaya kadar bekle bence sonra belkide pozitif olacak durumu negatif görüp boşuna üzüleceksin.

Canım en azından cumaya kadar bekle bence sonra belkide pozitif olacak durumu negatif görüp boşuna üzüleceksin.

Dogru soyluyorsun canim lakin icimdeki heycan kafayiyedirtiyor :) yarin sabah yapmaya kadar verdim hayirlisi Allah tan :)

kızlar ben dün normal test yaptım erken yaptm biliyorum birsey çıkmadı umudum kırmak istemiyorum hayırlısı adetime kadar yolu var :)

Kızlar yardimci olurmusunuz bana..ovulasyon tarihimi bulamadım otomatik hesaplayicilarla yapıyorum biri bugün diyor diğeri 14 u diğeri 16 si

Son 3 regl tarihleri
2 ocak 2016
7aralik 2015
12 Kasım 2015

Bat 21 ocak canim. Emin degilim bilgin varsa sanada sorayim. Adet gunum 17 ocak cok duzenli gunum sasmaz 27 gunde hasta olurum ama catlatma ignemi 5 ocakta oldum , diyenlere gore igneden 15 gun sonra belli oluyor , simdi ben 17 ocagimi bekliycem yoksa 21 ocagimi lutfen aydinlar beni

canım deneyimli arkadaşlar yardımcı olur umarım ben şimdi yanlış ynlendirmek istemem :KK68:

Benide eklermisiniz 1,5 yıllık evliyim hep istiyoruz bat 12 Ocak

Yaş 24 bu arada

canım seni listeye ekledim şimdi ama mutlu haberi almışsın çoooooooooooook sevindim

seninle beraber 3 hamilemiz oldu :KK68:

Kalbini bozma,birsey çıkmadı derken test mi bozuktu ki hiç çizgi yok mu
ya tek cizgi vardı normal test yaptım erken gebelik testi değil normal teste şimdi ilk ilşkiden sonra 12 gün oldu yumurtlama günüm 12 ve 14 dü

bat 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim ilk çocuk martta hamile kalmayı düşünüyorum
fakat benim bir problemim var sürekli bademcik şişmesi yaşıyorum aldırmayı düşünüyorum ama hamilelikten önce mi aldırsam bilemiyorum aldırdıktan sonra da cok ateş olursa die korkuyorum sizce?

canım seni listeye ekledim şimdi ama mutlu haberi almışsın çoooooooooooook sevindim seninle beraber 3 hamilemiz oldu :KK68:[/QUOTE .!.:
Yok canım ya keşke ama totem yaptım için imza alanına ekledim :110:

X