2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Bugun
ya tek cizgi vardı normal test yaptım erken gebelik testi değil normal teste şimdi ilk ilşkiden sonra 12 gün oldu yumurtlama günüm 12 ve 14 dü
Yani bugün yumurtlama günün seninde bugün de deneyin varsa sorun olmaz yoksa bebiş olur insaallah

inş hayırlı haberler alırız inş hepimizde gelsinler bebişler ins ama hiç hamile gibi hisetmiyorum bu ay ufak tefek belirti oldu sancı falan oldu gecti

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım ya gerçekten mi?

dur o zaman şu an için kaldırayım mı bilemedim ?

ca
Arkadaşlar beni de eklermisiniz yaş 32
6 yıllık evliyim uzun süre bebek düşünmedik geçen yıl bir düşük yaptım kısmetse 2016 da anne olmak istiyorum BAT:27 OCAK

15.yılımız canım

Bende varım yaş 28 deneme 17.ay ilk çocuk
sat 04.01.2016 bat 29.01.2016 :)

Bu ay da olmadi artik önümüzdeki aylara bakicaz benim yeni bat 13 şubat yesa

Sen bilirsin canım istersen kaldır

kızlar tüm değişiklikleri yaptım,

Z Zeyert1204 kaldırmıyorum canım yaaaa hep beraber totem yapmış olalım :)

selam kızlar listeye beni de ekler misiniiiz? 25 yş 1 yıllık evliyim ilk çocuk olacak inşeallah BAT 28 ocak

Kizlar dun geceden beri kusuyorum sabah da devam etti? Sizce bebek varmidir.

Ryhn canim kimi insanda erken belirtiler cok oluyor mesela annem daha gunu gecmeden yerlerde yatardi mide bulantisindan ama bende hic birsey olmuyor 9 ay boyunca mide bulantim bile olmamisti .. ay cok.heycanli hemen bir test yapsana kac gun var hasta olmana ? Ins gebişsindir. :)

Merhaba :) BAT ne demek ben çok yeniyim de Başlama tarihi falan mı ?

32 yaşındayım / 2 senelik evliyim / ilk çocuk /

20 sinde adet olcam ama kusmadan ziyade ogurtum cok var kusamiyorum bilmem. Walla ins bebistir ama test yapsam cikarmi ki

TATLIMMM ya bu listeyi nasıl oluşturuyorsun bana anlatabilir misin bende zayıflama günlüğüme eklemek istiyorum da bu şekilde tablo

TATLIMMM ya bu listeyi nasıl oluşturuyorsun bana anlatabilir misin bende zayıflama günlüğüme eklemek istiyorum da bu şekilde tablo

canım benim bu mesajıma cevapla de sadece içeriği değiştir

yani *yesa1 falan yazan yere kendi istediğin şeyleri yaz

ben ilk yaptığımda bir siteden yapmıştım ama artık hata veriyor o yüzden eski tablolarımdan birinin üzerinde değişiklik yaptım

20 sinde adet olcam ama kusmadan ziyade ogurtum cok var kusamiyorum bilmem. Walla ins bebistir ama test yapsam cikarmi ki

Gunum.yaklastikca eczaneye gittim test almaya burda.okudugum kadari ile erken gebelik testi varmis 1 hafta da kesin sonuc cikariyormus,gittim.sordum ezcacida onayladi ve aldim.normaller 5 tl o 15 tl ama cesaret edip yapamadim ucuzlarindan yapiyorum xunku o %90 kesin mis bence git ondan alabilirsin canim

anladım tatlım cok sağol bir deneyeyim o zaman:)

Kizlar cok onemli lutfen yorum yazarsanz sevinirim. Malum korunmuyoruz bebek istiyoruz. En sonki Cinsel iliski sirasinda kahverengi akinti gelmis. Saskinlik icindeyim ilk defa basima boyle birsy geliyor. Ilk oldgunda kurtaj olmustm smdi hamile miyim bilmiorum ama ???

güzel oldu cnm cok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…