2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Kizlar gunaydin dun demistim adet olmadim ama hamislik belirtimde yok diye bu sabah test yaptim 2.çizgi hafif silik çıktı.Olabilir mi gerçekten kan testi sabah yaptırsam yine de pazartesiye çıkar dimiii? İnşeallah hayırlısıyla hamişimdir yaa
Hamileliğin ilk2-3. Haftalarında idrarda ikinci çizgi silik çikiyor evet benimde öyleydi.kan testinde net cikiyo.hakkında hayrlsi

bol hamileli bir topic olur umarim :) Beni de ekler misiniz listeye?
2 yillik evliyim 29 yasindayim ve ilk bebis icin ugrasiyoruz. BAT 29 Ocak olmaliydi. Beklemedeyim :)

Beni de listeye ekler misiniz? 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Bat 21 Şubat

Gittim tatlım lekelenmelerim vardı düşük tehlikesi varmış bende pıhtılaşma problemide var karışık yani sende biran önce git bence doktora
BEN BİR İKİ HAFTA DAHA BEKLEMEK İSTİYORUM ASLINDA DAHA ÇOK KÜÇÜK VAJİNAL MUAYNE İSTEMİYORUM O YÜZDEN BEKLİYORUM ASLINDA CANIM

BEN BİR İKİ HAFTA DAHA BEKLEMEK İSTİYORUM ASLINDA DAHA ÇOK KÜÇÜK VAJİNAL MUAYNE İSTEMİYORUM O YÜZDEN BEKLİYORUM ASLINDA CANIM
Benim düşük tehlikesi olunca mecbur gittim senin sağlıklı gidiyorsa sen bilirsin canım

hayırlı olsun tatlım çok dikkat et kendine hep dinlen sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah :)
Amin canım darısı tüm isteyenlere

Benim düşük tehlikesi olunca mecbur gittim senin sağlıklı gidiyorsa sen bilirsin canım

Amin canım darısı tüm isteyenlere

sen en iyisini yapmışsın canım dikkat et kendine çok hemde.. benim şimdilik bir sıkıntım yok Allaha şükür inşallah sende bir daha sorun yaşamazsın canımm

sağ ol canım darısı tüm topiktekilere
Merhaba cnm gezerken yazdıklarını farkettm hamilesin sanırım Allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benimde geçen yil 2kez düsüğüm oldu pıhtılaşma olduğunu öğrendim heterezigot mutasyon.seninde aynı sanırım.iğneyi 4000lik sabah aksammi kullanicaksn her doktor farklı konusuyo ya

X