Teşekkür ederim çok sükür duyduk☺ Rabbim herkese nasip etsin insallahbenimde 28 cikti da o yuzden merak ettim duyatsiniz insallah pit pit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim çok sükür duyduk☺ Rabbim herkese nasip etsin insallahbenimde 28 cikti da o yuzden merak ettim duyatsiniz insallah pit pit
Hamileliğin ilk2-3. Haftalarında idrarda ikinci çizgi silik çikiyor evet benimde öyleydi.kan testinde net cikiyo.hakkında hayrlsiKizlar gunaydin dun demistim adet olmadim ama hamislik belirtimde yok diye bu sabah test yaptim 2.çizgi hafif silik çıktı.Olabilir mi gerçekten kan testi sabah yaptırsam yine de pazartesiye çıkar dimiii? İnşeallah hayırlısıyla hamişimdir yaa
Bat: beklenen adet tarihiarkadaşlar bat nedir?
teşekkür ederimBat: beklenen adet tarihi
yesa listeye kalbimi alabilir miyim?darısı tüm diğer arkadaşların başına
sağ ol canım darısı tüm topiktekilereYaaa süper bir haber bu
Allah analı babalı buyutsun şimdiden
CANIMMM ALLAH BAĞIŞLASIN İNŞALLAH ÇOKKK SEVİNDİMMMMyesa listeye kalbimi alabilir miyim?darısı tüm diğer arkadaşların başına
Sağ ol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahCANIMMM ALLAH BAĞIŞLASIN İNŞALLAH ÇOKKK SEVİNDİMMMM
AMİN CANIM İNŞALLAH SEN DOKTORA GİTTİN Mİ PEKİ BEN DAHA GİTMEDİMSağ ol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Gittim tatlım lekelenmelerim vardı düşük tehlikesi varmış bende pıhtılaşma problemide var karışık yani sende biran önce git bence doktoraAMİN CANIM İNŞALLAH SEN DOKTORA GİTTİN Mİ PEKİ BEN DAHA GİTMEDİM
BEN BİR İKİ HAFTA DAHA BEKLEMEK İSTİYORUM ASLINDA DAHA ÇOK KÜÇÜK VAJİNAL MUAYNE İSTEMİYORUM O YÜZDEN BEKLİYORUM ASLINDA CANIMGittim tatlım lekelenmelerim vardı düşük tehlikesi varmış bende pıhtılaşma problemide var karışık yani sende biran önce git bence doktora
hayırlı olsun tatlım çok dikkat et kendine hep dinlen sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah :)Kızlar kan testi yaptırdım pozitif çıktı 4 haftalık hamileymişim ama yine düşük tehlikesi varmış
Benim düşük tehlikesi olunca mecbur gittim senin sağlıklı gidiyorsa sen bilirsin canımBEN BİR İKİ HAFTA DAHA BEKLEMEK İSTİYORUM ASLINDA DAHA ÇOK KÜÇÜK VAJİNAL MUAYNE İSTEMİYORUM O YÜZDEN BEKLİYORUM ASLINDA CANIM
Amin canım darısı tüm isteyenlerehayırlı olsun tatlım çok dikkat et kendine hep dinlen sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah :)
Benim düşük tehlikesi olunca mecbur gittim senin sağlıklı gidiyorsa sen bilirsin canım
Amin canım darısı tüm isteyenlere
amin inşeallah pazartesi belli olacak bakalımHamileliğin ilk2-3. Haftalarında idrarda ikinci çizgi silik çikiyor evet benimde öyleydi.kan testinde net cikiyo.hakkında hayrlsi
Merhaba cnm gezerken yazdıklarını farkettm hamilesin sanırım Allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benimde geçen yil 2kez düsüğüm oldu pıhtılaşma olduğunu öğrendim heterezigot mutasyon.seninde aynı sanırım.iğneyi 4000lik sabah aksammi kullanicaksn her doktor farklı konusuyo yasağ ol canım darısı tüm topiktekilere