2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

canım sonuç daha çıkmadıysa yazmaz ki çıkınca yrı sayfada çıkar zaten ama beta 1 günü buluyor zaten muhtemelen pazartesiye kalır senin ki keşke özele gitseydin 2 saate veriyorlardı

canım sonuç daha çıkmadıysa yazmaz ki çıkınca yrı sayfada çıkar zaten ama beta 1 günü buluyor zaten muhtemelen pazartesiye kalır senin ki keşke özele gitseydin 2 saate veriyorlardı
Yok canım derdim o değil mesela sen dedin ki 5 tüp kan verdim tek barkaddu. .kadına bunu sordum sonucu değil. Hande di o barkod dan takip edin dese sorun yok oze git begenmiyosan derse. .şikayet ederim..benim belki durumum yok belki teki hemen ozele git begenmiyorsan diyemez

tabiki haklısın ama sabırsız davranma gerilme diye diyorum

Canim yerlesme kanamasi ama onemli olan 3. Gunde bi ped dolmicak kadar gelirse dusuk kesinlikle is yapma bebisin tutunmaya calisiyor ayaklarin sicak tur kan tahlilin ne peki yaptir bi kan tahlili benm kizimda senin anlattigin gbi kanamam oldu ve dktra gttim bebis ck kucuk henuz bise diyemeyiz dedi sonra buyudu dusugumdede kanmam geldi az sonra bidaha bi ped dolmucak kadar 1 hafta biyunca geldi sonra gece 12 se sanciyla dktra gittim tas dusuruyorsunuz dedi serum takin dedim hamilesiniz dedi hamis oldugumu bobrek tasi dusururken anladim yani btahcg 10000 cikmisti oda dustu tasla kurtaj yapildi sonrasi insallah devam etmez kanaman

Silikse bile hamilelik olabiliyor artı kan tahlili 2 saate verıyorlar ozelde

Sonuç çıktı. ..0.1...ben şok oldum...kistte yoksa o zaman ne? Hayirlisi olsun

Merhaba kizlar beni de eklermisiniz listeye 3senelik evliyim 30 yasindayim bat 31 ocak ama buay kist tedavisi gordum dogum kontrol hapi kullandim yani bu ay es gectik insallah herkesin kucagi dolar

HAYIRLISI OLSUN CANIM ÜZÜLME AMA NEDEN OLDUĞUNU SÖYLEMEDİ Mİ DOKTOR
Netten öğrendim canım kasik batması devam ediyor. . Eşim izin alamadı bende otobüsle bu sekıldeyken yolculuk yapmak istemedim..hhala 1 Ped dolmadı ama rengi açık artık. .. P. tesi giderim acil bişey olmazsa. .bilmiyorum aklım çok karisik

inşallah güzel birşey duyarsın canım

Kızlar özele gidemedim hava soğuktu diye devlet hastanesine gittim test için kafana göre test yaptıramazsın bıdı bıdı bişeyler dediler,neyse aile hekimliğine gittim orda da doktor kızdı1 gün geçti diye gelinirmiymiş, neyse 2 çizgiyi görmüşüm madem yapcakmış zar zor testi yaptım pazartesiye kaldı tabii sonuç haliyle ama haftaiçine doktoruma da randevu aldım sonuç pozitif çıkarsa şayet ona gitcem göstermek için.. Allah'ım ne garipti ya iyi ki gitmiyim o kadar yolu hem beklemiş olurum 1-2gun daha dedim dolaştım daa dolaştım

hayırlı bir haber alırsın inşallah canımmmmm pazartesi günü keşke ggitseydin özele :))

yaa sorma eşim de kızdı M melek1212 ben sanaa özele git dedim sabahtandır deli gibi dolaşıyomusun sen diye..neyse pazartesi ola hayrola inşeallah

Kızlar kan testi yaptırdım pozitif çıktı 4 haftalık hamileymişim ama yine düşük tehlikesi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…