Tavsiyem ozel e git ver hemen çıkar sonuç çok beklemezsinKizlar gunaydin dun demistim adet olmadim ama hamislik belirtimde yok diye bu sabah test yaptim 2.çizgi hafif silik çıktı.Olabilir mi gerçekten kan testi sabah yaptırsam yine de pazartesiye çıkar dimiii? İnşeallah hayırlısıyla hamişimdir yaa
Ben iz ele gitmedim ve bir gün bekledim bize de uzaktı ama keşke gitseydim dedim en fazla 2 3 saate alırsın sonucu devlette birde haftasonu girecek araya :)Devlet hastanesi eve yakın özel için bi yarım saat gitmem gerekiyo bi çıkım hava çok soğuk değilse giderim artık :)
Canım Allahın izniyle bende bu ay sıkı çalışacağım :) daha önce 4-5 sefer denedik olmadı sonra ara verdik şimdi inşallah başladık..
SAT 19 ocak bat 16 Ocak
Yaş 26 1,5 yıllık evlilik bu ay inşaallah istiyorum.. İlk bbk
AİMN İNŞALLAH HAYIRLI BİR HABER ALIRSIN CANIMMMKızlar devlete gittim durumu anlattım düşük yapıyorsun dedi Kan verdim ultrason ile baktı kist yok dedi kese olsada görünmez dedi. .çok sanci var...2 gündür 1 Ped kirlenmedi. .sonucu 3 de alicam dua edin ne olur..yerleşme kanaması olsun
Kızlar devlete gittim durumu anlattım düşük yapıyorsun dedi Kan verdim ultrason ile baktı kist yok dedi kese olsada görünmez dedi. .çok sanci var...2 gündür 1 Ped kirlenmedi. .sonucu 3 de alicam dua edin ne olur..yerleşme kanaması olsun
Ben bu işten hicbirsey anlamadım 3 de sonuç cikicak deniyor bana 2 tüp verildi 2 tüp kan alındı biri hormon biri beta hcg idi ama sonuç alma barkodu 1 tane...tamam bunda çıkar hepsi dediler şimdi netten bakıyorum hormon tahlili çıkmış ama beta hcg adı bile yok hani adı olsa Karşısı boş olsa anlayacağım Dr tahlil sonuçlarını 15.30 da değerLendiriyor. .ne bu şimdi yahu uzak sancim var ne yapcam anlamadimbize de haber ver mutlaka canım
beta geç çıkıyor sanırım genelde o yüzden yazmamış olabilirBen bu işten hicbirsey anlamadım 3 de sonuç cikicak deniyor bana 2 tüp verildi 2 tüp kan alındı biri hormon biri beta hcg idi ama sonuç alma barkodu 1 tane...tamam bunda çıkar hepsi dediler şimdi netten bakıyorum hormon tahlili çıkmış ama beta hcg adı bile yok hani adı olsa Karşısı boş olsa anlayacağım Dr tahlil sonuçlarını 15.30 da değerLendiriyor. .ne bu şimdi yahu uzak sancim var ne yapcam anlamadim
Insallah öyledir 2 tüp kan alıp unutmamistır insallahbeta geç çıkıyor sanırım genelde o yüzden yazmamış olabilir
YOK YOK BEN 5 TÜP KAN VERDİĞİMDE BİLE TEK BARKOD ÇIKIYOR CANIMInsallah öyledir 2 tüp kan alıp unutmamis insallah
Nim ben yerlesme kanamasida yasadim dusukte yasadim nasil belirtilerin ve kanaman anlatirsan yasadiklarimdan biseler soyleye bilirimKızlar devlete gittim durumu anlattım düşük yapıyorsun dedi Kan verdim ultrason ile baktı kist yok dedi kese olsada görünmez dedi. .çok sanci var...2 gündür 1 Ped kirlenmedi. .sonucu 3 de alicam dua edin ne olur..yerleşme kanaması olsun
Yas 23 5 yillik evliyim 3. Cocuk.
Canım. Benim regl günüm 27 ocaktı öncesinde testler yaptım gecikmeli 2.çizgiler çıktı. .27 ocakta az koyu lekelenme regl sandım ama bir parmağında çeyreği kadardı. .2.gün biraz çoğalma ama Ped dolmadan geldi dün bir daha test yaptım 2.çizgi silik çıktı baya Dr gittim düşük dedi..kist yok kana bakalım dedi..kasikta batma yaşıyorum. Hala az oluyorum..C
Nim ben yerlesme kanamasida yasadim dusukte yasadim nasil belirtilerin ve kanaman anlatirsan yasadiklarimdan biseler soyleye bilirim
Canım. Benim regl günüm 27 ocaktı öncesinde testler yaptım gecikmeli 2.çizgiler çıktı. .27 ocakta az koyu lekelenme regl sandım ama bir parmağında çeyreği kadardı. .2.gün biraz çoğalma ama Ped dolmadan geldi dün bir daha test yaptım 2.çizgi silik çıktı baya Dr gittim düşük dedi..kist yok kana bakalım dedi..kasikta batma yaşıyorum. Hala az oluyorum..
PDW ne ise 44 olmasi gerekirken bende 19..ama beta hcg bilmiyorum o çıkmamış. .başım dönüyor midem kalkiyor
Canım. Benim regl günüm 27 ocaktı öncesinde testler yaptım gecikmeli 2.çizgiler çıktı. .27 ocakta az koyu lekelenme regl sandım ama bir parmağında çeyreği kadardı. .2.gün biraz çoğalma ama Ped dolmadan geldi dün bir daha test yaptım 2.çizgi silik çıktı baya Dr gittim düşük dedi..kist yok kana bakalım dedi..kasikta batma yaşıyorum. Hala az oluyorum..
PDW ne ise 44 olmasi gerekirken bende 19..ama beta hcg bilmiyorum o çıkmamış. .başım dönüyor midem kalkiyor
Haberim şu .sonuç alma barkod unda mi sorun var?anlayabilmek için hastaneyi aradım. .bayan beni dinlemedi bile gel Dr sor dedi.. ben durumu tekrar anlattım sonuç sormuyorum .barkod bilgim doğrulama istiyorum diye..beğenmiyor isen özel git dedi kapadı bende 184 u aradım şikayet etimCanimm inşallah sıkıntı olmaz hayırlı haberlerini bekliyoruz