2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Selam kızlarrr ben de bu sene gebelik düşünüyorum inşallah öncesinde biraz tedavim gerekli sanırım pko var hayırlısı olsun inşallah
Bu arada yaş 27, 8 aylık evliyim, regl düzensiz o yüzden beklenen tarihi ne derim bilmem ama son adet tarihi 14 ocak

ekledim canım 14 şubat da bat yazdım :)

Yesa1 beni de eklermisin tarih yok 15 ocakta kurtaj oldum Regl gelmedi daha yaş 31

M melek1212 Canim hayirli olsun, umarim saglikla alirsin bebegini kucagina :)
Sen de Ankara'daymissin sanirim, Medical Park başlığında mesajini gordum :)) Doktoruna ve hastanene karar verince haber ver canim faydalanayim tecrubelerinden :))

Korunum candy1907, post: 44892100, member: 517670"]Sen kan testi yaptın mi çünkü hamile olabilirsin csnım korunmadiysan[/QUOTE]
Korundum kuşum hem de ski ski tembih ediyor doktorlarim aman hamile kalma 3ay bekle diye çok yiprandim çok bu arada test yaptirdim dusuyo ama sifirlanmamis hala 24 cikti C candy1907

Amin Canım inşallah karar verdiğimde paylasirim seninle de Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Candy bende de daha gelmedi senle aynı gun olmuştuk malum olayı.. daha 10 gun oldu ztn normal sen hmn dusunuyomusun hamile kalmayı
Evet cnm regl sonra düşünüyorum inşallah ozaman kadar doktora gitmis olurum büyük ihitmal haftaya türkiyeye gelicem orda doktora giderim burda özel doktora gitmek bile sorun :)

Kızlar ben yine test yaptım leke leke olunca , 1 saat sonra 2.çizgi çıktı. .yarın için randevu aldım. .bakalım dua edin olur mu

ekledim canım 14 şubat da bat yazdım :)

Canım Allahın izniyle bende bu ay sıkı çalışacağım :) daha önce 4-5 sefer denedik olmadı sonra ara verdik şimdi inşallah başladık..
SAT 19 ocak bat 16 Ocak
Yaş 26 1,5 yıllık evlilik bu ay inşaallah istiyorum.. İlk bbk

Canm ekli değilsin sen demi eklerim eklerim :)

Kizlar gunaydin dun demistim adet olmadim ama hamislik belirtimde yok diye bu sabah test yaptim 2.çizgi hafif silik çıktı.Olabilir mi gerçekten kan testi sabah yaptırsam yine de pazartesiye çıkar dimiii? İnşeallah hayırlısıyla hamişimdir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…