2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Canım ben tatildeyim hamile olduğumu burada öğrendim kendi doktorum cırasprini iç iğneye dönünce muayene edip başkayalım dedi ama buradaki doktor günde bir cleksan 4000 başla dedi bende ne yapsam diye düşünüyorum diğer başlığada yazdım iğneye başlarsam kendi doktorum kızacak başlamasam içim rahat etmeyecek kafam karışık

listeye beni de alır mısınız yaş 26 1.5 yıllık evliiym ilk bebek bat için nisan ayını düşünüyorum.
deneyimlerinizden faydalanmak isterim:)

Benide ekleyin, inşallah bu yıl bebişlere kavuşuruz, Yarabbim yaş:33 .3 yıldır evliyim.ilk bebek 2 yıldır istiyoruz

Bnce başla neden kızsın doktor yazdı aldm kullandim dersn pıhtılaşma var sonuçta sana günde bir mi dedi yaa korkuyorum bnmde olduğum yerde düzgün doktor yk İstanbul daki doktorun biri sabah aksm iğne artı coraspirin demiş ayrıcada hamile kalmadan coraspirin kullan demiş biri hamile kalınca kandan bakarz demiş off ya sn hamilelikten önce coraspirin falan kullandnmi

Canım ben hamilelik düşünmeye başladığımda corasprine başlattı dr. Hamile kalıncada 12 hafta günde bir iğne dedi benim tek genimde heterozigot pıhtılaşma var çok önemli değilmiş ama önlem alalım dedi zaten ilk ay hamile kaldım şu an kafam karışık

listeye beni de alır mısınız yaş 26 1.5 yıllık evliiym ilk bebek bat için nisan ayını düşünüyorum.

Benide ekleyin, inşallah bu yıl bebişlere kavuşuruz, Yarabbim yaş:33 .3 yıldır evliyim.ilk bebek 2 yıldır istiyoruz

Yarın 2 nizi de eklerim kizlar

203,32 çıktı..buarada kansızlık var biraz dkkat et dedi kana ilacı verdi birde...haftaiçi kendi doktoruma gitcem ama tekrardan

hadi inşeallah güzel geçer.. ilk kontrolde hemen ultrasndan bakıyomu ki..burdaki doktor ultrasondan baktır bize haber ver dedi aile hekimliğine yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…