Canım ben tatildeyim hamile olduğumu burada öğrendim kendi doktorum cırasprini iç iğneye dönünce muayene edip başkayalım dedi ama buradaki doktor günde bir cleksan 4000 başla dedi bende ne yapsam diye düşünüyorum diğer başlığada yazdım iğneye başlarsam kendi doktorum kızacak başlamasam içim rahat etmeyecek kafam karışıkMerhaba cnm gezerken yazdıklarını farkettm hamilesin sanırım Allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benimde geçen yil 2kez düsüğüm oldu pıhtılaşma olduğunu öğrendim heterezigot mutasyon.seninde aynı sanırım.iğneyi 4000lik sabah aksammi kullanicaksn her doktor farklı konusuyo ya
Bnce başla neden kızsın doktor yazdı aldm kullandim dersn pıhtılaşma var sonuçta sana günde bir mi dedi yaa korkuyorum bnmde olduğum yerde düzgün doktor yk İstanbul daki doktorun biri sabah aksm iğne artı coraspirin demiş ayrıcada hamile kalmadan coraspirin kullan demiş biri hamile kalınca kandan bakarz demiş off ya sn hamilelikten önce coraspirin falan kullandnmiCanım ben tatildeyim hamile olduğumu burada öğrendim kendi doktorum cırasprini iç iğneye dönünce muayene edip başkayalım dedi ama buradaki doktor günde bir cleksan 4000 başla dedi bende ne yapsam diye düşünüyorum diğer başlığada yazdım iğneye başlarsam kendi doktorum kızacak başlamasam içim rahat etmeyecek kafam karışık
Canım ben hamilelik düşünmeye başladığımda corasprine başlattı dr. Hamile kalıncada 12 hafta günde bir iğne dedi benim tek genimde heterozigot pıhtılaşma var çok önemli değilmiş ama önlem alalım dedi zaten ilk ay hamile kaldım şu an kafam karışıkBnce başla neden kızsın doktor yazdı aldm kullandim dersn pıhtılaşma var sonuçta sana günde bir mi dedi yaa korkuyorum bnmde olduğum yerde düzgün doktor yk İstanbul daki doktorun biri sabah aksm iğne artı coraspirin demiş ayrıcada hamile kalmadan coraspirin kullan demiş biri hamile kalınca kandan bakarz demiş off ya sn hamilelikten önce coraspirin falan kullandnmi
listeye beni de alır mısınız yaş 26 1.5 yıllık evliiym ilk bebek bat için nisan ayını düşünüyorum.
deneyimlerinizden faydalanmak isterim:)
Benide ekleyin, inşallah bu yıl bebişlere kavuşuruz, Yarabbim yaş:33 .3 yıldır evliyim.ilk bebek 2 yıldır istiyoruz
listeye beni de alır mısınız yaş 26 1.5 yıllık evliiym ilk bebek bat için nisan ayını düşünüyorum.
deneyimlerinizden faydalanmak isterim:)
Tebrikler canım. Güzel bi hamilelik geçirir bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş.Test sonuçlarımı aldım :) Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşeallah
Test sonuçlarımı aldım :) Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşeallah
eğerin kaç çıktı canım
hadi inşallah hayırlı haberler alırsın canım bende yarın gideceğim ilk kontrol için203,32 çıktı..buarada kansızlık var biraz dkkat et dedi kana ilacı verdi birde...haftaiçi kendi doktoruma gitcem ama tekrardan
Hayırlı olsun canım, insallah saglıkla bebegini kucagına alırsın :)Test sonuçlarımı aldım :) Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşeallah
hadi inşeallah güzel geçer.. ilk kontrolde hemen ultrasndan bakıyomu ki..burdaki doktor ultrasondan baktır bize haber ver dedi aile hekimliğine yani...
teşekkür ederim, inşeallahHayırlı olsun canım, insallah saglıkla bebegini kucagına alırsın :)
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz :))teşekkür ederim, inşeallahkilo mu versem, iş mi bulsam derken hamiş oldum :)