- 8 Aralık 2015
- 44
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün adet günüm hala birşey yok normalde çoktan ağrım başlamış olurdu belim dahil bugün hiçbirşey yok. acaba gecikcek mi yoksa hamiş miyim ki yaa ne yapsam ki başka bir belirtide yok ki ama bulntıdır ısı yğkselmesidir lekedir hiçbişey de yok..
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)arkadaşlar kan sonucum çıktı 1016,44 olarak
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)arkadaşlar kan sonucum çıktı 1016,44 olarak
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
canım evde test yapsana bizede haber ver :)kızlar bugün adet günüm hala birşey yok normalde çoktan ağrım başlamış olurdu belim dahil bugün hiçbirşey yok. acaba gecikcek mi yoksa hamiş miyim ki yaa ne yapsam ki başka bir belirtide yok ki ama bulntıdır ısı yğkselmesidir lekedir hiçbişey de yok..
bugün azcık sabretmeye çalışıyım ya napcağı belli olmaz benim bünyemin belki sapıtmıştır inşeallah hamişimdir ama tabiiki decanım evde test yapsana bizede haber ver :)
bugün azcık sabretmeye çalışıyım ya napcağı belli olmaz benim bünyemin belki sapıtmıştır inşeallah hamişimdir ama tabiiki de
yaa sende de mi hiç olmadı böyle okuya okuya insan kendini dinlemeye başlıyo ya bende hiçbir frklılık yok şu son 2 gun adet sancımın olmaması dışında...bugün sabrediyim de yarın hemen test alırım inşeallah...bende de olmadı ve adet günümde test yaptım hamileyim canım inşallah sende öylesindir
yaa sende de mi hiç olmadı böyle okuya okuya insan kendini dinlemeye başlıyo ya bende hiçbir frklılık yok şu son 2 gun adet sancımın olmaması dışında...bugün sabrediyim de yarın hemen test alırım inşeallah...
Buarada seni de tebrik ederim hayırlısıyla kucağına daa alırsın inşeaallah
şimdi de yapabilirsin bence ben gün içinde de yaptım hepKızlar eğer üstüne görmeden supheleniliyorsa test yapılır mı. ? Yani benim dünden beri çok az lekelenme var sabah idrar testi yapsam olur mu bilginiz var mı. ?
Psikolojik olduğunu sanmıyorum benim hiç göğüs ağrım olmazdı ayaklarım yaz kış sicaktir.10gündür buz .vs vs..silik te çıkmıştı. .ama dün lekelenme başladı regl tarihim de dündü, hafif baş dönmem var ..kasikta batma.. ay ne zormuş. ..sabah ilk idrarda yapıyım ki aklımda acaba kalmasinşimdi de yapabilirsin bence ben gün içinde de yaptım hep
Psikolojik olduğunu sanmıyorum benim hiç göğüs ağrım olmazdı ayaklarım yaz kış sicaktir.10gündür buz .vs vs..silik te çıkmıştı. .ama dün lekelenme başladı regl tarihim de dündü, hafif baş dönmem var ..kasikta batma.. ay ne zormuş. ..sabah ilk idrarda yapıyım ki aklımda acaba kalmasin
hayırlı olsun cnm düzenli yükseldi mi peki keseyi ne zaman gördünüzKızlar 15.81 ciktii hamilemiyimm? Kadim doğum doktoru yoktu sadece tahlili yaptrabildikk
beta sıfırlanmadığında ultrasonla bakmışmıydı?kızlar kürtaj olalı 31 gün oldu gecen hafta beta baktı doktor sıfırlanmamıstı sasırdı tekrarla demıstı bende bugun test alayımda bakayım dedım sonuc
Evet ca nm parca falam yoktu hatta oda sasrdiSare Lavifalanpost: 44887848 .!.:beta sıfırlanmadığında ultrasonla bakmışmıydı?
korunmasız ilişkin olduysa hamile olma olasılığın yüksek :)Evet ca nm parca falam yoktu hatta oda sasrdi
Kendi yontemlerimizle korundu k ama bebegim korkuyorum 3 ay korunmak lazim ve bebeğim turner sendromu yüzünden kaybettim 3.dusugum ama olan da isterim sagliklaakorunmasız ilişkin olduysa hamile olma olasılığın yüksek :)