2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Hadi inşallah canım benim 4 tllık testlerde 1 saat sonra silik çıkıyor predictor aldık bugün yarın Regl gunum ama tek çıktı çizgi ..Ultra hassas diye aldım yok demek ki

Bende aynı durumdayım yarın kan testi yaptırcam içim rahat etsin
Gittin mi canim?ben de bugüne randevu almıştım ama çok yoğun bir grip geçiriyorum kalkmadım yerimden..ilaçta içiyorum ne olur ne olmaz diye..çok akıntı var ama kirmizilar henüz inşallah da gelmez ama..

Gittin mi canim?ben de bugüne randevu almıştım ama çok yoğun bir grip geçiriyorum kalkmadım yerimden..ilaçta içiyorum ne olur ne olmaz diye..çok akıntı var ama kirmizilar henüz inşallah da gelmez ama..
Gittim kan verdim sonuç yarın kahverengi lekelerim geldi bugün ama benim ilk hamileliktede 5 gün lekelerim olmuştu o yüzden hala ümitle bekliyorum sonucu

İnşallah seninde gelmez kırmızılar canım

Gittim kan verdim sonuç yarın kahverengi lekelerim geldi bugün ama benim ilk hamileliktede 5 gün lekelerim olmuştu o yüzden hala ümitle bekliyorum sonucu
Bu sonuç yarın olayı var ya çok anlamsız aslında. .bize yarın çıkacak deniyor ama 1 2 saate çıkıyor barkod ile netten bakmıştim..

dün benim adet günümdü olmayınca test yaptım pozitif çıktı bugün kan verdim 4 kez test yaptım hepsi pozitif birde kanda göreyim :)

Suan benim de lekelenme oldu5 gün böyle leke leke mi olmuştun sen? Yoksa normal regl gibi mi oldu 2.gün falan umut etmelimiyim acaba çok tecrubesizim

Suan benim de lekelenme oldu5 gün böyle leke leke mi olmuştun sen? Yoksa normal regl gibi mi oldu 2.gün falan umut etmelimiyim acaba çok tecrubesizim
canım tam 5 gün giderek artan ama rengi hep kahverengi kanamam oldu meğer düşük tehlikesiymiş hamileymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…