2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

AMA İŞTE GÖBEĞİM VAR ONDAN İSTİYORUM AÇIKÇASI
Evde mekik çek Can'ım hemen erir faydası olur emin ol benim bir göbeğim vardı belki inanmazsın ama bacak aramı göremiyordum ilk 20 ile başladım en son 200 ile mekik çektim şuan malesef yapamıyorum boyun fıtığım var

BENDE YAPAYIM O ZAMAN GİTSE KEŞKLE NASIL SEVİNİRİM BENİM ÇOK DEĞİL AMA RAHATSIZ EDİYOR

Merhaba, ben de 1 bucuk yildir evliyim, daha yeni bebek dusunmeye basladik, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, Allah isteyen herkese istedigi zamanda saglikli bir bebek nasip etsin.

Yok canım sohbet topigi burasi degil

aynı başlık sadece sonunda liste paylaşımı yazmıyor oradan yapıyoruz

Artık yapmıyorum malesef spot keşke yapsam
Arkadaşlardan birisi burası dedi diğeri başka bir link verdi neyse neden yapmıyorsun spor ?

Yok canım burası değil ama kızlar buraya da yazıyor sıkıntı yok :)

Valla tembel im diyelim :'(
Spor ve motivasyon topiği var Oray'ı takip et canım çok faydası var ve ilk önce kendine şu soruyu sor ama içten sor bu kiloyu ömür boyu taşımak istiyor Musun Mutlu Musun ?

Spor ve motivasyon topiği var Oray'ı takip et canım çok faydası var ve ilk önce kendine şu soruyu sor ama içten sor bu kiloyu ömür boyu taşımak istiyor Musun Mutlu Musun ?

değilim canım kesinlikle mutlu değilim, istediğim şeyleri giymiyorum ve giydiklerimi de yakıştırmıyorum

5 kilo fazlam var azıcık görünüyor ama o kadar değiştiriyor ki beni ya da bana öyle geliyor ama mutsuz etmeye de yetiyor

O zaman spor yapıcaksın canım

Bat 30 demiştim ama geçmiş 3 ay tarihlere bakınca 26 gunde oluyormuşum,27 ocak bat oluyor..
Şuan, kasıklarda batma göğüslerde hassasiyet, hafif mide kalkması, yüzüm elim bedenim yanıyor ayaklarda 3 çorap var buz,aksamlari hafif tansiyon düşer gibi bir his,sabah uykuya doyamama. 12 ile 14 ocak yumurtlama günlerimdi derece de 37. 37.50 idi o gün bugündür her sabah yataktan çıkmadan uyaninca bakıyorum 36 nin altına inmedi. .baya umutlu, bir yandan da kendimi kandirmayim diyordum.
Ilk denememız bu ay yumurtlama günlerini degerlendirdik.. biraz önce c.suyu testini okudum bu sitede denedim ama ona göre yok
Üzgünüm. .
Not:ve ilginçtir ben yumurta sevmem 2 haftada bir suda çok pişmiş yerim zorla,..son 2 gündür uykudan yumurta diye uyaniyorum. .Omlet vs her türlü. .neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…