Evet canım yok ordan cikicam siteye girmiycm artık ondan çıkıyorum yanlış anlama olmasın teşekkür ederim bu arada iyi günler hepinize inşallah hayırlısıyla hepiniz bebiş haberini alırsınız
canim ben adet olmadim ama idrar testi yaptm bugun yok bisi. 1 hafta onvede kan yapmstk çıkmamış. Doktor gec dollenme olanilir 26 sina kadar beyliycez dedi
canim ben adet olmadim ama idrar testi yaptm bugun yok bisi. 1 hafta onvede kan yapmstk çıkmamış. Doktor gec dollenme olanilir 26 sina kadar beyliycez dedi
Kusmalar ondan regl yok o neden?kızlar bende birsey yok cuma günü doktora gttm idar yolarım enfonksiyon varmış kusmalar ondan bebiş yok ama daha adet olamdım :)
üzüldüm tatlım geçmiş olsunkızlar bende birsey yok cuma günü doktora gttm idar yolarım enfonksiyon varmış kusmalar ondan bebiş yok ama daha adet olamdım :)
20 sinde olcam kist var dedi bence o adet kist kadın doğam gitcem radevu alıpcamKusmalar ondan regl yok o neden?
Pes etmek yok yeni hedef Şubat olsun,bende acaba hamilemiyim diyordum mide kalkması baş dönmesi kasikta batma göğüsleri hassasiyet.. ama suan o hissimi kaybettim şubatta endoskopi yapılacak mide sorunu yaşıyorum Özür dilerim kabızlık şişlik. .. ve okudum ki bu da bulantı ve kasikta ağrı yaparmış nasip20 sinde olcam kist var dedi bence o adet kist kadın doğam gitcem radevu alıpcam
bakalım ya dünde cok sancılandım çok rahatsızdım bu gün gene var nalamdım wallla regli olmasam tekar doktara gdcemPes etmek yok yeni hedef Şubat olsun,bende acaba hamilemiyim diyordum mide kalkması baş dönmesi kasikta batma göğüsleri hassasiyet.. ama suan o hissimi kaybettim şubatta endoskopi yapılacak mide sorunu yaşıyorum Özür dilerim kabızlık şişlik. .. ve okudum ki bu da bulantı ve kasikta ağrı yaparmış nasip
İnşallah canim inan gerildim bi daha kan verip beklemek gerek yok diorm sonra rabbim en guzelini bilir diorm. Mantar olmus bu ay antibtyk falan kullandm ondanda gecikmis olabilir diolar ondan bekliorm en iyisi beklemek midem asiri bulanio adet olurkende oyle olurum ben ondan heran olcak gibiyim. Iliskiyede dewam ediyorz zarari olirmi bilmiorum adetin gelmesine. Doktora gitsem adet söktürücü verecek biliorm cikamadm isin icindenHadi canım insallah iyi haberlerini bekliyoruz
kızlar bu gün adet günüm fakat adet olmadım dün doktora gttm gene kisler varmış iki yumurtalıgımda
Beni de ekler misiniz?
38 yaş ----- 3 Aylık evli ---- İlk çocuk ------ Bat 13 Şubat
Geçmiş olsun,ara kanama oldu mu hiç ?kistlerde ara kanama olurmuş merak ettim ve geçmiş olsunkızlar bu gün adet günüm fakat adet olmadım dün doktora gttm gene kisler varmış iki yumurtalıgımda
Kızlar bende düşünüyorum ama 2016 son aylarına dogru katılabilir miyim grubunuza olabilir mi ? Sizleri takip etmek istiyorum?