2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Ben de aynı durumdaydım ama mayısa kadar o kilolarımı vermeye karar verdim canım, hamilelik oncesi :)) Sende durumlar ne bu arada, heveslenebildin mi bunca anne adayının içerisinde?

Ben de aynı durumdaydım ama mayısa kadar o kilolarımı vermeye karar verdim canım, hamilelik oncesi :)) Sende durumlar ne bu arada, heveslenebildin mi bunca anne adayının içerisinde?

ne güzel canım yaa keşke ben de verebilsem :)

2017 nisan'da çok hevesliyim canım da 2016 aralıkta çalışmalara başlayacak Allah bilir tabii ama 4-5 ay da olsa :)

guldemeti sende ne haberler var?
Canım ya bende anlamadım ki test yaptım 4 gün kala hep saatler sonra ikinci çizgi çıkıyor ilk 30 dakika tek çizgi sonra çıkıyor yavaş yavaş ikinci çizgi pazartesi doktora randevum var dur foto atam bak sende sırası ile atayim ilk resim pat 4 gün kala. İkinci resim bat 3 gün kala. Üçüncü resim bat 2 gün kala yarin adet günüm ama testlerin hepsi saatler sonra çıkan sonuçlar canım

Eklentiler

• P_20160119_151344.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 56
  • P_20160120_185849.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 40
  • P_20160121_125949.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 48

canım hatırlarsan ben sana 5 dk dan sonraki sonuçlar geçersiz demiştim

ama benden sonra bir arkadaş şöyle yazmıştı

eğer hamile değilseniz isterseniz 10 gün bekleyin o ikinci çizgi çıkmaz diye

seni de heveslendirmek istemiyorum ama hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

pazartesi mutlaka yaz

Hatirladim canım umitlenmek yok ama merak var neden boyle oldu neden ilk dakkalar çıkmıyor bu çizgi neden saatler sonra çıkıyor. Ayrıca geçen ay yaptigim testler neden saatler sonra bile tek çizgi . Kafamda deli sorular .........

canım inşallah hamilesindir geç döllenme hamileliğin ilk haftaları falan olduğundan olabilir ama senin de dediğin gibi ümitlenmemek en güzeli

hadi bakalım pazartesi mutlu haberi almak dileğiyle...

Canım benim bat 24 ocak 23 değil

Kızlar benim regl 27 ocak bu sabah test yaptım ilk 15 dk da ben bişi görmedim 2 saat sonra böyleydi sizce umutlanmalimiyim?böyle olan var mi ? Silik çıkmış fotoda ama pembe çizgi var

Eklentiler

• 20160124_110621.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Kızlar benim regl 27 ocak bu sabah test yaptım ilk 15 dk da ben bişi görmedim 2 saat sonra böyleydi sizce umutlanmalimiyim?böyle olan var mi ? Silik çıkmış fotoda ama pembe çizgi var

canım bu konuda üç görüş var

1- ilk 5 dk dan sonra gördüğün şeyler kabul değil

2- ilk 15 dk dan sonra gördüğün şeyler kabul değil

3- hamilesin çünkü hamile olmazsan istersen 10 saat bekle o ikinci çizgi çıkmaz diyenler

Çizgiyi gördün mü sen de?

Çizgiyi gördün mü sen de?

yok canım ben göremedim yalan olmasın ekranı falan değiştirdim ama sen pembe bir çizgi var diye yazdın ya onun üzerine yorum yaptım. cep telefonundan bakıyım bi de

canım telefondan da baktım ama ben göremedim ama foto ile de alakalıdır

Son düzenleme:
Yeniden çektim canim

Eklentiler

• 20160124_132654.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 37
Bana 3. Doğru geliyor canım. Çünkü geçen ay tek çizgiydi saatler sonra bile . Benim testte 30 dakka sonra çıkan testleri ciddiye almayın diyor.ya of ilginç

Bana 3. Doğru geliyor canım. Çünkü geçen ay tek çizgiydi saatler sonra bile . Benim testte 30 dakka sonra çıkan testleri ciddiye almayın diyor.ya of ilginç

canım pazartesi güzel haberi verirsen bir arkadaşın saatler sonra ikinci çizgi çıkmıştı ve hamileydi diye söyleriz herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…