2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Kızlar benim regl 27 ocak bu sabah test yaptım ilk 15 dk da ben bişi görmedim 2 saat sonra böyleydi sizce umutlanmalimiyim?böyle olan var mi ? Silik çıkmış fotoda ama pembe çizgi var

canım bende aynı durumdayım BAT27 Ocak ve sabah tek çizgi olan testin 2-3 saat sonra pembe ikinci bir çizgisi vardı. kendimi kandırıyorum diye eşime baktırdım o da gördü ikinci çizgiyi umarım üçüncü olasılık doğrudur ve sonra böyle çıkan arkadaşlara kendimizi örnek veririz Şu erken gebelik testlerinden aldım yarın sabah ilk idrara yapcam yine haber veririm Bu arada adetim hiç şaşmaz çarşamba kesin sonuç belli olur yani ama gelde bunu benim kalbime anlat küt küt deli ediyo beni heyecandan

Ya bu olacak
Yada bu
Sende aramıza hoş geldin saatler sonra çıkan o çizgi ler inşallah boşa çıkmaz
Bu gün benim adet olmam lazim daha olmadım. Benimde hic şaşmaz adet günüm. Ama sunu çok iyi anladım yanlız değilmişim

Yanlız olmamak çok güzelmis,çok heycanliyim ve mutlu bir yandan kaptirma kendini derken bir yandan da varsa kaç haftalık bu haberi nasil veririm büyüklere bunları hayal ediyorum. .eşime süpriz olcaktı aslında ama bende acaba ben mi yanlış görüyorum diye testi gösterdim inşallah umutlarimiz boşa çıkmaz

Canım hala adet olmadım ve bu gün sabahtan olmam lazımdı hep sabahları olurum hic bir ağrım yok 10 gündür kasık ağrısı sancılar vardı su an rahatım ama bekliyorum hic geçmeyen adet rötar yaptı sans bakalım

Kızlar deli gibi forumdaki konuları karıştırırken şu konuyu buldum Pufidik nickli arkadaş aynı bizim gibi sonradan çıkan çift çizgiden bahsediyor ve yolladığım sayfada kan testinde sonucun pozitif çıktığını yazmış hadi hayırlısı=)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...din-1-saat-sonra-2-cizgi-cikti.360206/page-29

Canım ben okudum pufidik 'in yazısını bana o umut olmuştu 4 gün önce hadi hayırlısı. Hic geçmeyen adetim daha gelmedi .

Neler yaşıyorsunuz. ?mesela ben regl ye 1 gün kala başım ağrırdi ama daha erken başladı, ayaklarım çok usudu günlerce, kasıklarda batmalar hiç göğüs ağrım olmaz 8 gündür sizliyor dokunamiyorum bile.ve yüzümde sivilce çıktı boynumda olurdu hep..mide kalkmalari. ...

Canım benim ayaklarım çok dikkatimi çekti hic ısınmıyor 5 gündür. Ev ayakkabısı giydiğim halde.ayrıca göğüsler ağırı yor şişlik var ve 6 gündür kasik ağrısı sancılar vardı onlar geçti idrar koyu renkli içinde beyaz tortular vardı sabahları Mig de bulantısı akşamları gaz ve miğde ağrısı var. Bilemiyorum varmı yokmu
Eğer yoksa vallaha rezillik ya of o kadar şey yasa sonra puf diye uçup gitsin

Insallah vardır canım evet o gaz muhabbeti bende de var birde kabizlik ,he bir de hiç sevmediğim yumurtayı gecenin 2 sinde canım çekmişti hala öyle. .gerçek mi bilmem çamaşır suyu testi gördüm burda yapmıştım perşembe günü olmadı çok üzüldüm. .İnşallah o gerçek değildir. .ben çarşambaya kadar eczaciyi zengin edicem gibj

Valla bende adet belirtileri var kasık ağrısı göğüs ağrısı halsizlik

Çamaşır suyu testi ne Canım

Valla bende adet belirtileri var kasık ağrısı göğüs ağrısı halsizlik
Evet işte daha erken mi başladı misal normalde beni kasik ağrım Reg den 2 gün önce baslardi şimdi 7 gün önce başladı. .
Çamaşır suyu testi ne Canım
bu sitede gördüm videosunu da çekmiş bayan..idrar çamaşır suyuna döküyor bir kapta, bira köpüğü gibi oluyor. .soda gibi olursa negatif demiş 4 gün önce yaptım soda gibiydi

Dur deniyeyim

Bilmemki daha geç başladı sanki ama emin değilim valla çok belirgin rahatsızluk yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…