2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

cnm inşallah gebesindir dikkat et kendine mideni de üşşütmüş olabilirsin ama biz ilk ihtimali düşünelim :) ryhn313

bata ne kadar var canım

merhaba bende bu ay hamile kalmak istiyordum ama eşim bir anda çocuk istemiyor gibi davranmaya başladı ilna etmek için ne yapabilirim acaba

Walla anladim cnm.ya gecden beri böyleyim e adetim de yaklaşti ümitlenmek istemiyorum ama ogurtu kusma falan ama üstümuste olabilir of ya
cnm elirti olabilir olmayadabilir ilk gebelğin mi olacak senin vücudun ne tepki veriyor ona bağlı mesela bende hiç belirti olmamıştı

Smdi doktora gidyrm cnm ilk bebegmi kaybettm onda hamileydim 8.haftya grcktk kahverngi aknti gelmsti ve doktora gtmkte ge kalmstm kurtaj oldum smdi korktuk tabi yoldayim
git tabi canım benim geciktirme o zaman Allahım esirgesin kötüde düşünme haberlerini bekliyoruz

Cnm sorun ne senin

bende listeye kaydolmak istiyorum.. birde 18 eylülde 8 haftalık bebeğimi gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım..şimdi yeniden istiyorduk hatta ovulasyon testi bile kullanmaya başlamıştım bu ay ama eşim birden bire çocuktan vazgeçmiş gibi davranmaya başladı bende ona çözüm bulmak istiyorum

Canim kayit olursum o skti degil esinle konus istersen benim kide hamilelik durumuna görmeden inamam diyor suan.ki bulantilarma inamiyor diye bilirim ki 5ay dir evliyiz ilk gunden beri korunmuyoruz rabbim verise zaten isteyip istemesine firsati kalmaz esinin

akşam konuşacağım biz mayısta düşğnmeye başladık ağustosta hamile kaldım ama eylülde kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi ymine istiyorduk aslında iki gün önce kendi dedi hatta ama şimdi garip geldi belkide aynı şeyi yaşamaktan korkuyor

Olabilir konus haledrsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…