Öyle oalcak umarım :) her h.sonu Bursadayım Sen çalısıyormusun peki ? Nilüferde hangi muhittesinCok iyiymis o zaman. Bilinmedik yere gelin gitmek zor olsa gerek. Ne guzel akrabalarinizda varmis hic zorluk cekmezsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle oalcak umarım :) her h.sonu Bursadayım Sen çalısıyormusun peki ? Nilüferde hangi muhittesinCok iyiymis o zaman. Bilinmedik yere gelin gitmek zor olsa gerek. Ne guzel akrabalarinizda varmis hic zorluk cekmezsiniz
Ben çok bilmiyorum oraları şuan Nişanlım beş evlerde oturuyor ama çekirge de çalışıyor. Dikkaldırım yakınmı oralarahahahah sende miii bende Dikkaldırımm canım yaa :)
Niluferle ilgili sorularinizi elimden geldigince cevaplamaya calisirim 13 yildir niluferde oturuyorum.
Cekirge tarafi derken dobruca tarafina felan mi geleceksiniz?
Öyle oalcak umarım :) her h.sonu Bursadayım Sen çalısıyormusun peki ? Nilüferde hangi muhittesin
evet evet yanyana :) aynı yer bile denilebilinir. Beşevlerde de kuzenim oturuyor guzel yerler otaraflar...Ben çok bilmiyorum oraları şuan Nişanlım beş evlerde oturuyor ama çekirge de çalışıyor. Dikkaldırım yakınmı oralara
İyiymiş ben okuyorum son sınıftaym okul bitince düğün inş. Sen ne işle meşgulsnevet evet yanyana :) aynı yer bile denilebilinir. Beşevlerde de kuzenim oturuyor guzel yerler otaraflar...
Sen calısıyormusun peki?
Ben ataevler tarafindayim. Evet calisiyorum gemlikte ogretmenim hergun gidip geliyorum gemlige. Sen calisiyor musun?
Ben çok bilmiyorum orayı Nişanlım çekirgede çalışıuo beş evlerde oturuyor
Bende Bölge satıs aasistanıyım , Algida da :) bizim de Agustos 28 kısmetse düğün...İyiymiş ben okuyorum son sınıftaym okul bitince düğün inş. Sen ne işle meşgulsn
Evet bir kez gittim ve güzel yerler evlendikten sonra hangi muhit olur bilmiyorumBen ataevlerde oturuyorum besevler iyidir. Evlendikten sonra da orada oturacaksin anladigim kadariyla. Gormussundur zaten apartmanlardan veya sitelerden olusan duzenli bir muhit besevler.
Hadi hayırlısı.Bende Bölge satıs aasistanıyım , Algida da :) bizim de Agustos 28 kısmetse düğün...
Gzel yerde oturuyorsunn bende Fsm tarafları istiyorum yada Deniz asıgı olarak Mudanya belki ? :)
Gemlik hergün git gell iyimişş valla hoş trafıksız sorun olmuyordur... Evet calısıyorum bende Bölge satıs asistanıyım,ama buyuk ihtimal Bursada bölge müdürlüğümz olmadıgından işten cıkıcam ...
İnsallah ... Eğer ki nasip olursa Düğün hazırlık asamalarında,Bursada da görüşüp yardımcı olmak isterim :)Hadi hayırlısı.
Bursa gelinleri olarak inşallah hep mutlu oluruz
İnşallah bende memnun kalırım çünkü bursaya çok aşina değilim nerde ne var pek bilmiyorm. :)İnsallah ... Eğer ki nasip olursa Düğün hazırlık asamalarında,Bursada da görüşüp yardımcı olmak isterim :)
Evet zor oluyor hergun git gel ama esim cogu zaman arabayla birakiyor. Birde ilk atamayla gittigim icin sukrediyorum insanlar doguya gidiyor ilk atamayla.
Mudanya guzeldir biraz merkeze uzak ama denizi havasi cok guzel. Guzelyali tarafina ozellikle bir cok sifir ev yapildi. Rabbim gonlune gore bir yer nasip eder insallah. Bursa da is imkani cok bir suru firma var burada da is basvurusunda bulunursan calisirsin bosta kalacagini zannetmem.
Düğün tabi Bursa da olacak dimi ? Aynen birbrimize destek oluruzz sevinirim...İnşallah bende memnun kalırım çünkü bursaya çok aşina değilim nerde ne var pek bilmiyorm. :)
Evet bir kez gittim ve güzel yerler evlendikten sonra hangi muhit olur bilmiyorum
Siz ne öğretmenisinz
Hayır düğün bursa da olmayacak bizim. İstanbul da olur. Erkek tarafı bursalı değil.Düğün tabi Bursa da olacak dimi ? Aynen birbrimize destek oluruzz sevinirim...
İnşallah ve bizde hayırlı şeklde atanırız kısmetse.Ben ilkogretim matematik ogretmeniyim. 5 6 7 8 lerin matematik dersine giriyorum. Rabbim gonlunuze gore bir ev nasip eder insallah sizede.
ooo iyimişş ... benim birde böyle bir durumum var Düğün Bursa da :)Hayır düğün bursa da olmayacak bizim. İstanbul da olur. Erkek tarafı bursalı değil.