• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Bursa Gelinleri

Niluferle ilgili sorularinizi elimden geldigince cevaplamaya calisirim 13 yildir niluferde oturuyorum.

Cekirge tarafi derken dobruca tarafina felan mi geleceksiniz?

Ben çok bilmiyorum orayı Nişanlım çekirgede çalışıuo beş evlerde oturuyor

Öyle oalcak umarım :) her h.sonu Bursadayım :KK66: Sen çalısıyormusun peki ? Nilüferde hangi muhittesin

Ben ataevler tarafindayim. Evet calisiyorum gemlikte ogretmenim hergun gidip geliyorum gemlige. Sen calisiyor musun?

Ben ataevler tarafindayim. Evet calisiyorum gemlikte ogretmenim hergun gidip geliyorum gemlige. Sen calisiyor musun?

Gzel yerde oturuyorsunn bende Fsm tarafları istiyorum yada Deniz asıgı olarak Mudanya belki ? :)
Gemlik hergün git gell iyimişş valla hoş trafıksız sorun olmuyordur... Evet calısıyorum bende Bölge satıs asistanıyım,ama buyuk ihtimal Bursada bölge müdürlüğümz olmadıgından işten cıkıcam ...

Ben çok bilmiyorum orayı Nişanlım çekirgede çalışıuo beş evlerde oturuyor

Ben ataevlerde oturuyorum besevler iyidir. Evlendikten sonra da orada oturacaksin anladigim kadariyla. Gormussundur zaten apartmanlardan veya sitelerden olusan duzenli bir muhit besevler.

Ben ataevlerde oturuyorum besevler iyidir. Evlendikten sonra da orada oturacaksin anladigim kadariyla. Gormussundur zaten apartmanlardan veya sitelerden olusan duzenli bir muhit besevler.
Evet bir kez gittim ve güzel yerler evlendikten sonra hangi muhit olur bilmiyorum ;)
Siz ne öğretmenisinz

Gzel yerde oturuyorsunn bende Fsm tarafları istiyorum yada Deniz asıgı olarak Mudanya belki ? :)
Gemlik hergün git gell iyimişş valla hoş trafıksız sorun olmuyordur... Evet calısıyorum bende Bölge satıs asistanıyım,ama buyuk ihtimal Bursada bölge müdürlüğümz olmadıgından işten cıkıcam ...

Evet zor oluyor hergun git gel ama esim cogu zaman arabayla birakiyor. Birde ilk atamayla gittigim icin sukrediyorum insanlar doguya gidiyor ilk atamayla.

Mudanya guzeldir biraz merkeze uzak ama denizi havasi cok guzel. Guzelyali tarafina ozellikle bir cok sifir ev yapildi. Rabbim gonlune gore bir yer nasip eder insallah. Bursa da is imkani cok bir suru firma var burada da is basvurusunda bulunursan calisirsin bosta kalacagini zannetmem.

Evet zor oluyor hergun git gel ama esim cogu zaman arabayla birakiyor. Birde ilk atamayla gittigim icin sukrediyorum insanlar doguya gidiyor ilk atamayla.

Mudanya guzeldir biraz merkeze uzak ama denizi havasi cok guzel. Guzelyali tarafina ozellikle bir cok sifir ev yapildi. Rabbim gonlune gore bir yer nasip eder insallah. Bursa da is imkani cok bir suru firma var burada da is basvurusunda bulunursan calisirsin bosta kalacagini zannetmem.

Bursa da trafık sorunu olmayısı guzel tabıı ... Kesınlıkle ilk atama ıle cok ıyı yere dusmussun şansın daim olsun ...
Bakalım umuyorumkı gonlumun ıstedıgı yerler durumlar sartlar olur ... :KK36:

Evet bir kez gittim ve güzel yerler evlendikten sonra hangi muhit olur bilmiyorum :KK66:
Siz ne öğretmenisinz

Ben ilkogretim matematik ogretmeniyim. 5 6 7 8 lerin matematik dersine giriyorum. Rabbim gonlunuze gore bir ev nasip eder insallah sizede.

Back