• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Bursa Gelinleri

merhaba kızlar :) bende 2 gün önce pazar günü nişanlandım. bursada yaşıyorum zaten bursaya da evleneceğim allah kısmet ederse. düğün salonu tutulacak salon için tavsiyeye ihtiyacım var

Valla bursa da bir suru salon var. Tamamen butce ve zevk meselesi. Skala cok genis. Herkes butcesine gore tutuyor.

Valla bursa da bir suru salon var. Tamamen butce ve zevk meselesi. Skala cok genis. Herkes butcesine gore tutuyor.
salon için 5-8 bin ayırabiliyoruz,, çok fazla düğünlere katılmadığım için şu düğün çok güzel olmuştu bu salon tutulur dediğim biryer yok o nedenle tavsiye ve yönlendirme benim için çok iyi olur

bursa çok güzel bir şehir gezdim gördüm şimdide orada yaşayacağım kısmetse ama ev fiyatları almış başını gitmiş kiralar ateş pahası malesef bizde fabrikatör çocuğu değiliz bu işler ne kadar zormuş 2 hafta sonra nişan var ve ben hiç hazır değilim :KK45:

salon için 5-8 bin ayırabiliyoruz,, çok fazla düğünlere katılmadığım için şu düğün çok güzel olmuştu bu salon tutulur dediğim biryer yok o nedenle tavsiye ve yönlendirme benim için çok iyi olur

Yemeksiz 5 bin 8bin ise eger salon gold u oneririm orhaneli keles yolundakini. Birde universiteye yoluna yakin bati palas var oda guzel. Buralar size uzak geliyorsa fomarada salon cagri var. Benim dugunum salon cagrida oldu. Ilgi alakadan cok memnun kaldik organizasyon guzeldi. Yanimizda her daim bizi yonlendiren bir gorevli vardi. Salon teras katta zaten 8. Kat bursa manzarasi guzeldi.

Ama bu saydiklarim kapali veya terasli salonlar. Kir dugunu icin istanbul yolunda nazende var ben orayida begenmistim ama benim dugun tarihimde yagmur olasiligi yuksekti ondan vazgectim.

Tabi daha bir suru salon var gezip gormek en iyisi.

Yemeksiz 5 bin 8bin ise eger salon gold u oneririm orhaneli keles yolundakini. Birde universiteye yoluna yakin bati palas var oda guzel. Buralar size uzak geliyorsa fomarada salon cagri var. Benim dugunum salon cagrida oldu. Ilgi alakadan cok memnun kaldik organizasyon guzeldi. Yanimizda her daim bizi yonlendiren bir gorevli vardi. Salon teras katta zaten 8. Kat bursa manzarasi guzeldi.

Ama bu saydiklarim kapali veya terasli salonlar. Kir dugunu icin istanbul yolunda nazende var ben orayida begenmistim ama benim dugun tarihimde yagmur olasiligi yuksekti ondan vazgectim.

Tabi daha bir suru salon var gezip gormek en iyisi.
Kapalı salon istiyorum bende evet,, kır düğünü riskini göze alamam hava soğuktu sıcaktı vs.. gold u iş arkadaşlarım da tavsiye etti ama orası bize telefonla aradığımızda 10bin tl yi geçen bir fiyat verdi :( batı palas ve çağrı düğün salonunu aklımın bi köşesine yazdım, cmt günü gezeceğiz inşallah salonları. teşekkür ederim tavsiyelerin için :)

merhaba kızlar :) bende 2 gün önce pazar günü nişanlandım. bursada yaşıyorum zaten bursaya da evleneceğim allah kısmet ederse. düğün salonu tutulacak salon için tavsiyeye ihtiyacım var

Kapalı salon istiyorum bende evet,, kır düğünü riskini göze alamam hava soğuktu sıcaktı vs.. gold u iş arkadaşlarım da tavsiye etti ama orası bize telefonla aradığımızda 10bin tl yi geçen bir fiyat verdi :KK43: batı palas ve çağrı düğün salonunu aklımın bi köşesine yazdım, cmt günü gezeceğiz inşallah salonları. teşekkür ederim tavsiyelerin için :)

canım hayırlısı olsun arkadaşın dediği gibi bütçe meselesi tamamen :)) inşallah kolayca bulursunuz salonu biz Yıldırımda oturuyoruz Kilim 2 Düğün Salonu ile anlaştık 21 Ağustosta düğünüm var kınam da 20sinde aynı salonda olacak iki gece 5000 toplam :)

canım hayırlısı olsun arkadaşın dediği gibi bütçe meselesi tamamen :)) inşallah kolayca bulursunuz salonu biz Yıldırımda oturuyoruz Kilim 2 Düğün Salonu ile anlaştık 21 Ağustosta düğünüm var kınam da 20sinde aynı salonda olacak iki gece 5000 toplam :)

sağol canım. inşallah hayallerindeki gibi olur.. hayırlı olsun :)

2016 Bursa gelinlerindenim ☺ Kınaya 20, düğüne 21 gün kaldı ölüyorum heyecandan :KK71: Evlenecek herkese ömür boyu mutluluklar diliyorum ☺

Herkese merhaba:) forumda yeniyim, bu konularda bilenlerden bilgi almak amaçlı açtım forumu da zaten. Ben ankarada yaşıyorum burada doğdum büyüdüm, nişanlım bursada, 10 temmuzda düğünüm var. Bursaya yerleşeceğim. Çok yoğun çalıştığım için 1 aydır bursaya hiç gidemedim düğün mekanımı da canlı olarak hiç görmedim, internette de çok foto bulamadım. Bursalı olanlar bana bilgi verebilir mi? Altınceylan die bi yerde olcak, fotograflardan görünce havuz kenarı yerini çok beğenmiştim, ama orası için en az 500 kişi istemişler haftasonuna, sayımız o kadar değil diye baya bi uğraşmalar sonucu nişanlımın ailesi kapalı salonunu ayarlayabilmişler, oranın da çok resmini göremedim. Bilenler bi yardımcı olursa çok sevinirim:) Son olarak bursada saç makyaj konusunda nereye güvenebiliriz, önerileriniz var mı, çok pimpirikliyim bu konularda=/

Bende bursa geliniyim 23 temmuzda inşallah bursamıza hoşgeldiniz kizlarr:KK45:

2016 nın son gelinlerinden olacağım kısmetse :KK68: Düğün için Atalay Grup Düğün Plaza nın Dilara salonunu ayarladık ancak kına için yer bulmakta zorlanıyorum. Hem düğün hem kınayı Atalay da yapan/ yapacak olan gelinler var mı aramızda ? Kuaförü, kına organizasyonu, ikramları, görsel ve müzik şovları nasıl biraz bilgilendirme yapabilirler mi?

Merhaba bende bursadan İstanbul geldim bursa hakkında bisey sormak isterseniz cevapların:)

2016 Bursa gelinlerindenim ☺ Kınaya 20, düğüne 21 gün kaldı ölüyorum heyecandan :KK71: Evlenecek herkese ömür boyu mutluluklar diliyorum ☺
canım hadi hayırlısı olsun size de mutluluklaarrr :))
Ayyy ben dikkaldirimda oturuyorum kimlere gelin gitcen acaba:))

2 sene önce taşındım Dikkaldırımdan ben de :))) 18 senem orda geçti :))

2016 nın son gelinlerinden olacağım kısmetse :KK68: Düğün için Atalay Grup Düğün Plaza nın Dilara salonunu ayarladık ancak kına için yer bulmakta zorlanıyorum. Hem düğün hem kınayı Atalay da yapan/ yapacak olan gelinler var mı aramızda ? Kuaförü, kına organizasyonu, ikramları, görsel ve müzik şovları nasıl biraz bilgilendirme yapabilirler mi?
Canım merhaba Atalay ile ilgili kötü bir şey duymadım hiç :) bizim salonumuz Atalay salonlarından değil ama bizim salonun organizasyonunu da Atalay üstlenmiş kuaför vs. bakalım bu sene bekleyip göreceğiz :)) Atalaya güvenebilirsin bence :)

Bursa'nın güzel gelinleri neler yapıyorsunuz?
Yakında nişanlımın yanına Bursaya gideceğim inşallah. Biraz gezip alışmam lazım sanırım ..
Seveceğimden şüphem yok ama evlenmeden biraz aşina olayım dedim..
Sizde durumlar nasıl;)

Back