2016 Bursa Gelinleri

basketchi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
98
Merhabalarrrr :KK24:

2016 Yılında Bursa ya gelin gidecekler ( İstanbul dan Bursa ya geliyorum ) ve Bursa da gelin olacaklar olarak bu başlık altında heyecanlarımızı hazırlıklarımızı taa kiiiii o Evet i diyene dek paylaşalım beraberce heyecanlarımızı yaşayalım
:KK73:

Bizim Düğün Tarihimiz : 28.Ağustos.2016 :KK200:

Herkese şimdiden MUTLULUKLARRRRR

Ben ben ben :) nasipse bende önümüzdeki yaz bursaya gelin gidicem. İstanbuldan hemide
ilk Bursa gelini olarakk hoşgeldinn ozamann canım :) İstanbul dan neredensin ? Ben gibi İstanbul Bursa arası bir aşk hikayesi diyorsunn ;)

ohh masallahhh :) hayırlı olsunn ... Bizde tüm tarihler belli henüz nişan yok ...
Nişanı nerde yaptın canım yaa ??

Sağolasın canım :)
Anadolu yakasının neresindesin ümraniye tarafındayım ben. Semazen düğün salonu teras kafede oldu

Ben 2016 gelini degilim ama 2015 te bursa da evlendim. Zaten bursada oturuyorum yine bursa da ev kurduk esimle. Bursa hakkinda akliniza takilan olursa yardimci olabilirim. Simdiden hosegeldiniz diyeyim bursa ya.

Ben 2016 gelini degilim ama 2015 te bursa da evlendim. Zaten bursada oturuyorum yine bursa da ev kurduk esimle. Bursa hakkinda akliniza takilan olursa yardimci olabilirim. Simdiden hosegeldiniz diyeyim bursa ya.
Hoşbulduk:) bursanın çok güzel bir sehır olduğunu herkes bilir. Siz neresinden acaba

Hoşbulduk:) bursanın çok güzel bir sehır olduğunu herkes bilir. Siz neresinden acaba

Ben niluferde oturuyorum. Evet guzel sehirdir bursa ben cok seviyorum acikcasi sukur Rabbim evliligimide buraya nasip etti ayrilmak zorunda kalmadim. Gezilecek gorulecek yeri coktur. Ilk evlendiginiz zamanlar bol bol gezersiniz artik esinizle :KK39:

Sağolasın canım :)
Anadolu yakasının neresindesin ümraniye tarafındayım ben. Semazen düğün salonu teras kafede oldu
Semazen bildiğim kadarıyla sancaktepe deydi :) Bende Pendik...Nişanı evde yaomak istemıyorum ama nerde yapacagımıda bılemıyorum :S
Daha one cekmezsek ki cekebılırız 12 Mart Nışan düşünüyoruz ;)
Bursada nereye gidiyorsun peki?

Semazen bildiğim kadarıyla sancaktepe deydi :) Bende Pendik...Nişanı evde yaomak istemıyorum ama nerde yapacagımıda bılemıyorum :S
Daha one cekmezsek ki cekebılırız 12 Mart Nışan düşünüyoruz :KK66:
Bursada nereye gidiyorsun peki?

Semazenin şubeleri var canım ama sana baya uzak kalır. İnşallah güzel şeklde yaparsn nişanını. Bende evde sıkıntı olur diye yer tutmak istedim. Bursa nilüfer çekirge ye sen;)

Ben niluferde oturuyorum. Evet guzel sehirdir bursa ben cok seviyorum acikcasi sukur Rabbim evliligimide buraya nasip etti ayrilmak zorunda kalmadim. Gezilecek gorulecek yeri coktur. Ilk evlendiginiz zamanlar bol bol gezersiniz artik esinizle :KK39:

Bende nilüfer çekirge tarafına gelcem inş
Sizi rahatsız ederim ozaman :))

Merhaba vaveyla :) Bende Bursalıyım ama İstanbulda yasıyoruz anne tarafı komple Bursada :) Yabanc deglım ve cok sevıyorum Bursayı... Büyük bir zevk ile gelecegım ...

Merhaba vaveyla :) Bende Bursalıyım ama İstanbulda yasıyoruz anne tarafı komple Bursada :) Yabanc deglım ve cok sevıyorum Bursayı... Büyük bir zevk ile gelecegım ...

Cok iyiymis o zaman. Bilinmedik yere gelin gitmek zor olsa gerek. Ne guzel akrabalarinizda varmis hic zorluk cekmezsiniz :KK39:

Bende nilüfer çekirge tarafına gelcem inş
Sizi rahatsız ederim ozaman :))

Niluferle ilgili sorularinizi elimden geldigince cevaplamaya calisirim 13 yildir niluferde oturuyorum.

Cekirge tarafi derken dobruca tarafina felan mi geleceksiniz?

Back