evet aynen bazen sinir ediyorlar ben de şimdi kurban bayramında nasıl cevap versem diye düşünüyorum ne desem diyorum çeneleri kapansane güzel sen bitirmişsin benim yarım kalacak. neyse olsun. ben girdim kpss ye ama 82 alabildim yds de 82 bir umut 4. atamada olabilir yoksa 2016 :)
o sorular hiç mi hiç bitmez zaten. bende çok sıkıldım bu sorulardan ve şuan gebeliğimi kimse bilmiyor. sorslar bile geçiştiriyorum. öyle kızmışımki. hepside 1 yılda 2 düşük yaşadığımı biliyor ve ona rağmen soruyor. bende tavrımı koydum artık.
yok yok her şey zamanında güzel evlilik de çok gecikmemeli eşinden memnunsan bir de atanırız da bebek de yaparız neyimiz eksik aaaaaBen tek değilmişim desene :) niye evlendim diye de kızıyorum kendime keşke işimi alsaydim sonra evlenseydim diyorum
Zaten bu insanlar yüzünden umutsuz olduk çıktık yoksa çok sukur güzel bi evliliğim eşimi seviyorum. Ins.bizim de bi an once bebisimiz ve işimiz olur hayirlisiylayok yok her şey zamanında güzel evlilik de çok gecikmemeli eşinden memnunsan bir de atanırız da bebek de yaparız neyimiz eksik aaaaakaramsar bizi çevremiz yapıyor yoksa umutlu konuşsalar her şey daha kolay olacak hem umudumuzu kesersek ALLAH'tan neden bir şeyler isteyelim ki biz umutlu olalım arkadaşlar ben inanıyorum new bizden önce anne olacak kuzum sonra biz peş peşe aaa daha ciciler alacağız
eee o zaman sorun yok canım ben de eşimle mutluyum çok şükür sadece onun çevresi akrabaları sorun çıkarmak istediler çıkardıkları da oldu bazen sinirim tepeme çıktı resti çektim bazen yuttum lafları ama hepsi yavaş yavaş hızaya gelecek bekliyorum sabrediyorum ALLAH yardımcımız olsun bizden uzaklaşmasın yeter ki beklemedeyim ve sevindirecek Rabbim bizi sen de inan buna canım bölüm ne ne okudun canımZaten bu insanlar yüzünden umutsuz olduk çıktık yoksa çok sukur güzel bi evliliğim eşimi seviyorum. Ins.bizim de bi an once bebisimiz ve işimiz olur hayirlisiyla
Bende iktisat okudum canmeee o zaman sorun yok canım ben de eşimle mutluyum çok şükür sadece onun çevresi akrabaları sorun çıkarmak istediler çıkardıkları da oldu bazen sinirim tepeme çıktı resti çektim bazen yuttum lafları ama hepsi yavaş yavaş hızaya gelecek bekliyorum sabrediyorum ALLAH yardımcımız olsun bizden uzaklaşmasın yeter ki beklemedeyim ve sevindirecek Rabbim bizi sen de inan buna canım bölüm ne ne okudun canım
ben de kamu okudum canım yaş kaç? kpss ye hazırlanmaya başladın mıBende iktisat okudum canm
27 yaşıma girecem canım. Daha calismaya başlamadım ya hep çocukla kafam meşgul ama başlamayi düşünüyorum artk böyle evde hayat geçmez psikolojim bozuluyor günden güne. Sen kaç yasındasın canmben de kamu okudum canım yaş kaç? kpss ye hazırlanmaya başladın mı
ben ablayım canım 30 yaşındayım ben de 2012 de 79 puanla atanamadım 2014 te de puan alamadım şimdi umudumuz 201627 yaşıma girecem canım. Daha calismaya başlamadım ya hep çocukla kafam meşgul ama başlamayi düşünüyorum artk böyle evde hayat geçmez psikolojim bozuluyor günden güne. Sen kaç yasındasın canm
Allah hayırlı bi kapı açsın bizede. Çok emek verdik okuduk sonuclarını alırız inş. Sen evde mi calisiyosun dersane ye falan gidecekmisinben ablayım canım 30 yaşındayım ben de 2012 de 79 puanla atanamadım 2014 te de puan alamadım şimdi umudumuz 2016
evde çalışıyorum canım evet ben dershaneye gitmeyeceğim sıkıntılarımız var canım bol bol farklı kaynaklardan çalışırım diyorumAllah hayırlı bi kapı açsın bizede. Çok emek verdik okuduk sonuclarını alırız inş. Sen evde mi calisiyosun dersane ye falan gidecekmisin
Ya bende o kadar kızıyorum ki herkese bi hamile kalabilsem kendime sözüm var söylemeyecem kimseye Karnım çıkınca görsünler. Sen bu ay mj hamile kalmıştın canım kaç yıllık evlisin ben okadar bunaldim ki insanlara bisey de diyemiyorum artk bari iş bulsam biraz ağızları kapanacak. Benim ingilizce de sorun ya doktoraya başlamak istiyorum ingilizceyi gecemiyorm ya
Uzun Açıklamalar yapma canım. Ya iş olsun ondan sonra çocuk düşünüyorum de. Ya da nasip de geç. Daha genciz de :)evet aynen bazen sinir ediyorlar ben de şimdi kurban bayramında nasıl cevap versem diye düşünüyorum ne desem diyorum çeneleri kapansa
Evet canım her zaman umutyok yok her şey zamanında güzel evlilik de çok gecikmemeli eşinden memnunsan bir de atanırız da bebek de yaparız neyimiz eksik aaaaakaramsar bizi çevremiz yapıyor yoksa umutlu konuşsalar her şey daha kolay olacak hem umudumuzu kesersek ALLAH'tan neden bir şeyler isteyelim ki biz umutlu olalım arkadaşlar ben inanıyorum new bizden önce anne olacak kuzum sonra biz peş peşe aaa daha ciciler alacağız
heheheUzun Açıklamalar yapma canım. Ya iş olsun ondan sonra çocuk düşünüyorum de. Ya da nasip de geç. Daha genciz de :)
git gide mesafe koydupum kişiler oldu gülüm çok güler yüzlü olmak da hata saf muamelesi görüyorum o zaman...Evet canım her zaman umut
O giderse yaşamakta Anlamsız.
Çok daha Zor imtihanlar olanlar var. Şükür deyip yola devam :)
Etraf gerçekten çok sıkıcı ama bugün bu konuda yarın başka konuda insanlar hiç susmaz. Etrafımızda bu Türler malesef hep olacak :)
Mesafe koymak en Güzeli
Maalesef mi iyikimi desem bilemedim ama bende çok Güler yüzlünün :)git gide mesafe koydupum kişiler oldu gülüm çok güler yüzlü olmak da hata saf muamelesi görüyorum o zaman...
ama resmi olunca daha dikkatli davranıyorlar
ben de komşularıma da mesafe koydum kendi halimde oturuyorum canım sıkılacağına kendi kendime oturuyorum kafam dinç oluyor...Maalesef mi iyikimi desem bilemedim ama bende çok Güler yüzlünün :)
Insanlara kaba saba asla davranmam. Ama Dediğin gibi salak sanılıyoruz sanırım. Yalnız çok güel cevap veririm tersim pistir :) ama sabır taşırırlarsa :)
Bunuda sevmiyorum ve mesafe koyuyorum. Bazı arkDaşkarın mimikleri bile öyle rahatsız ediciki bunlara bile nazik davranıyorsun kişiliğinden ödün vermemek için. Ama ben artık sıkıldım ve görüşmüyorum :) 1-2 samimi insan yeter ne yapalım :)
Benim komşum yok malesef :) olsa iyi olurdu ama iyisinden. Akrabalara helede erkek tarafına yapacak çok bişi yok canım. O konuya hiç girmiyorum :)ben de komşularıma da mesafe koydum kendi halimde oturuyorum canım sıkılacağına kendi kendime oturuyorum kafam dinç oluyor...
ya evet bana da saf gibi davranıyorlar ama sinirlenince ben de sakinleşemiyorum onun için eşime de diyorum yeri geldiğinde anne babanı da uyar bak kalbini kırmak istemiyorum benim kalbim kırılınca önemli olmaz ama onlarınki kırılınca dünya yıkılmasın diyorum
Ya bu erkekler hep mi aynı canım ya benimki de öyle ya ailesine toz kondurmaz.hep haksız olan benimdır. Canim sen nasil kaldın hamile herhangi bişey uyguladın mi ben bugun gittim doktora yumurtaların zayıf dedi tekrardan kan tahlili falan yapacm yarınBenim komşum yok malesef :) olsa iyi olurdu ama iyisinden. Akrabalara helede erkek tarafına yapacak çok bişi yok canım. O konuya hiç girmiyorum :)
Benim eşim ailesine asla toz kondurmaz. Haksız olsalar bile o Yüzden bişi yapılmıyor. Bu konuda eşime aşırı kızgın ve kırgınım.
ben de bazen çok söylenirim ama bazen de susmak en iyi cevapBenim komşum yok malesef :) olsa iyi olurdu ama iyisinden. Akrabalara helede erkek tarafına yapacak çok bişi yok canım. O konuya hiç girmiyorum :)
Benim eşim ailesine asla toz kondurmaz. Haksız olsalar bile o Yüzden bişi yapılmıyor. Bu konuda eşime aşırı kızgın ve kırgınım.