2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

evet aynen bazen sinir ediyorlar ben de şimdi kurban bayramında nasıl cevap versem diye düşünüyorum ne desem diyorum çeneleri kapansa

Ben tek değilmişim desene :) niye evlendim diye de kızıyorum kendime keşke işimi alsaydim sonra evlenseydim diyorum
yok yok her şey zamanında güzel evlilik de çok gecikmemeli eşinden memnunsan bir de atanırız da bebek de yaparız neyimiz eksik aaaaa karamsar bizi çevremiz yapıyor yoksa umutlu konuşsalar her şey daha kolay olacak hem umudumuzu kesersek ALLAH'tan neden bir şeyler isteyelim ki biz umutlu olalım arkadaşlar ben inanıyorum new bizden önce anne olacak kuzum sonra biz peş peşe aaa daha ciciler alacağız

Zaten bu insanlar yüzünden umutsuz olduk çıktık yoksa çok sukur güzel bi evliliğim eşimi seviyorum. Ins.bizim de bi an once bebisimiz ve işimiz olur hayirlisiyla

Zaten bu insanlar yüzünden umutsuz olduk çıktık yoksa çok sukur güzel bi evliliğim eşimi seviyorum. Ins.bizim de bi an once bebisimiz ve işimiz olur hayirlisiyla
eee o zaman sorun yok canım ben de eşimle mutluyum çok şükür sadece onun çevresi akrabaları sorun çıkarmak istediler çıkardıkları da oldu bazen sinirim tepeme çıktı resti çektim bazen yuttum lafları ama hepsi yavaş yavaş hızaya gelecek bekliyorum sabrediyorum ALLAH yardımcımız olsun bizden uzaklaşmasın yeter ki beklemedeyim ve sevindirecek Rabbim bizi sen de inan buna canım bölüm ne ne okudun canım

Bende iktisat okudum canm

ben de kamu okudum canım yaş kaç? kpss ye hazırlanmaya başladın mı
27 yaşıma girecem canım. Daha calismaya başlamadım ya hep çocukla kafam meşgul ama başlamayi düşünüyorum artk böyle evde hayat geçmez psikolojim bozuluyor günden güne. Sen kaç yasındasın canm

27 yaşıma girecem canım. Daha calismaya başlamadım ya hep çocukla kafam meşgul ama başlamayi düşünüyorum artk böyle evde hayat geçmez psikolojim bozuluyor günden güne. Sen kaç yasındasın canm
ben ablayım canım 30 yaşındayım ben de 2012 de 79 puanla atanamadım 2014 te de puan alamadım şimdi umudumuz 2016

ben ablayım canım 30 yaşındayım ben de 2012 de 79 puanla atanamadım 2014 te de puan alamadım şimdi umudumuz 2016
Allah hayırlı bi kapı açsın bizede. Çok emek verdik okuduk sonuclarını alırız inş. Sen evde mi calisiyosun dersane ye falan gidecekmisin

Allah hayırlı bi kapı açsın bizede. Çok emek verdik okuduk sonuclarını alırız inş. Sen evde mi calisiyosun dersane ye falan gidecekmisin
evde çalışıyorum canım evet ben dershaneye gitmeyeceğim sıkıntılarımız var canım bol bol farklı kaynaklardan çalışırım diyorum

Yok canım ben en son 10 Mayıs'ta adet oldum. Şimdi 19 haftalık olduk yani haftaya 5 ay bitecekse Allah kısmet ederse. 2 ay sonra 3 yıl olacak bizim evlilik canım. Ilk yıl hata yapıp biz istemedik 2. Yılda 1 yılda 2 düşük, korunma Süreleri derken işte 3. Yılı 2 ay geçince bebiş doğacak inşallah.
Seni çok iyi Anlıyorum ama herşey unutuluyor boşver. Ben 2-3 kişiyle görüşmeyi bile kestim. Rahatsız edenlerden uzak durmak en iyisi.
İşte olur her şey olur ama Sabırla imtihan oluyoruz.

evet aynen bazen sinir ediyorlar ben de şimdi kurban bayramında nasıl cevap versem diye düşünüyorum ne desem diyorum çeneleri kapansa
Uzun Açıklamalar yapma canım. Ya iş olsun ondan sonra çocuk düşünüyorum de. Ya da nasip de geç. Daha genciz de :)

Evet canım her zaman umut
O giderse yaşamakta Anlamsız.
Çok daha Zor imtihanlar olanlar var. Şükür deyip yola devam :)
Etraf gerçekten çok sıkıcı ama bugün bu konuda yarın başka konuda insanlar hiç susmaz. Etrafımızda bu Türler malesef hep olacak :)
Mesafe koymak en Güzeli

git gide mesafe koydupum kişiler oldu gülüm çok güler yüzlü olmak da hata saf muamelesi görüyorum o zaman...
ama resmi olunca daha dikkatli davranıyorlar

git gide mesafe koydupum kişiler oldu gülüm çok güler yüzlü olmak da hata saf muamelesi görüyorum o zaman...
ama resmi olunca daha dikkatli davranıyorlar
Maalesef mi iyikimi desem bilemedim ama bende çok Güler yüzlünün :)
Insanlara kaba saba asla davranmam. Ama Dediğin gibi salak sanılıyoruz sanırım. Yalnız çok güel cevap veririm tersim pistir :) ama sabır taşırırlarsa :)
Bunuda sevmiyorum ve mesafe koyuyorum. Bazı arkDaşkarın mimikleri bile öyle rahatsız ediciki bunlara bile nazik davranıyorsun kişiliğinden ödün vermemek için. Ama ben artık sıkıldım ve görüşmüyorum :) 1-2 samimi insan yeter ne yapalım :)

ben de komşularıma da mesafe koydum kendi halimde oturuyorum canım sıkılacağına kendi kendime oturuyorum kafam dinç oluyor...
ya evet bana da saf gibi davranıyorlar ama sinirlenince ben de sakinleşemiyorum onun için eşime de diyorum yeri geldiğinde anne babanı da uyar bak kalbini kırmak istemiyorum benim kalbim kırılınca önemli olmaz ama onlarınki kırılınca dünya yıkılmasın diyorum

Benim komşum yok malesef :) olsa iyi olurdu ama iyisinden. Akrabalara helede erkek tarafına yapacak çok bişi yok canım. O konuya hiç girmiyorum :)
Benim eşim ailesine asla toz kondurmaz. Haksız olsalar bile o Yüzden bişi yapılmıyor. Bu konuda eşime aşırı kızgın ve kırgınım.

Ya bu erkekler hep mi aynı canım ya benimki de öyle ya ailesine toz kondurmaz.hep haksız olan benimdır. Canim sen nasil kaldın hamile herhangi bişey uyguladın mi ben bugun gittim doktora yumurtaların zayıf dedi tekrardan kan tahlili falan yapacm yarın

ben de bazen çok söylenirim ama bazen de susmak en iyi cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…