Keşke susabilsek ama onu da yapamıyoruz kiben de bazen çok söylenirim ama bazen de susmak en iyi cevap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke susabilsek ama onu da yapamıyoruz kiben de bazen çok söylenirim ama bazen de susmak en iyi cevap
insanın canına tak edince susamıyorKeşke susabilsek ama onu da yapamıyoruz ki
Meraba canım geçmiş olsun bende senle aynı durumdayım boğazımda düğümlenmis aglayamiyorum bile ne kadar zormuş hiç bu kadarını tahmin etmezdim. Sen ne kadardır bekliyosunUmutsuzluk sarıyor içimi artık ağlama krizleri geçiriyorum isyan etmek istemiyorum tabiki ama insan kendine engel olamıyor
Sorma ya o insanlar zaten insanı strese sokan. Bende 2 yıllik evliyim bıktım artk insanların tavırlarından. Bana da hep bişey yok diyo doktorlar dün bi doktora gittim yumurtaların zayıf dedi ama şimdiye kadar bütün doktorlar çok iyi diyordu yumurtalarİki buçuk yıllık evliyim 7 aydır da çocuk istiyoruz doktora gidip geliyorum ama bi problem görğnmüyor eşimdede bende de ama hala olmadı etrfumfaki insanların laf çarpıtmalarına dayanamıyorum artık
Bende bi ara bıraktım gitmeyi ama gitmeyince de acaba bişey mi var diye düşünüyorum. Allah hayırlısiyla bize de nasip etsin hayırlı bi evlatBen artık doktora gitmeyide bıraktım hem insana stres yaptırıyorlar hemde birinin dediği diğerrini tutmuyor rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
sağol pericim hala atlattığıma inanamıyorumçok geçmiş olsun aayna :)
Sorma canım ne çektim bilemezsin. Eşime kalsa ben seni asla bırakmam seni çok seviyorum bıdı bıdı ...Ya bu erkekler hep mi aynı canım ya benimki de öyle ya ailesine toz kondurmaz.hep haksız olan benimdır. Canim sen nasil kaldın hamile herhangi bişey uyguladın mi ben bugun gittim doktora yumurtaların zayıf dedi tekrardan kan tahlili falan yapacm yarın
Hımm anladıM canim ben de incir yemeye ağırlık verecem bu ara bakalım faydası olur inş.Sorma canım ne çektim bilemezsin. Eşime kalsa ben seni asla bırakmam seni çok seviyorum bıdı bıdı ...
Ama ben ni ara dedim bak dedim giderim sana Muhtaç değilim. Öyle tek te yaşamam bulurum daha iyisini dedim ama aynı yine hiçççç değişmedi.
Ben önceki gebeliklerimde hiç bir şey yapmadım canım 3 - 4 ay içinde ikisinde de oldu. Bu 2. Denemede oldu bunda sadece inofolic diye bişi var ondan kullandım ve incir kürü Yaptım. Omu işe yaradı olacağından mı bilmiyorum. Düzenli yapmadım açıkçası.
Incir kürünü çok yapıyorlar yumurta kalitesi için. Ama fazlaca Büyüyüp çatlamayabiliyor. Havuç ekleniyor onun içinde yani çatlaması için. Bunları denemkte fayda var bence canım. Bi dene derimHımm anladıM canim ben de incir yemeye ağırlık verecem bu ara bakalım faydası olur inş.
Yeni ay yeni umutlar ozaman allahım hakkımızda hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah.. benimde iki gundur lekelenme var biran önce adetim sokulsun ve yeni umutlara yelken acabileyimUmutsuzluk sarıyor içimi artık ağlama krizleri geçiriyorum isyan etmek istemiyorum tabiki ama insan kendine engel olamıyor
Onu yapmıştım canm yaa incir ve havuç kürünü ama olmadı faydasıIncir kürünü çok yapıyorlar yumurta kalitesi için. Ama fazlaca Büyüyüp çatlamayabiliyor. Havuç ekleniyor onun içinde yani çatlaması için. Bunları denemkte fayda var bence canım. Bi dene derim
nasip kısmet gerçekten bu işler canım. sıkma canını elbet bir zamanı var her şeyin. inşallah tez zamanda olurOnu yapmıştım canm yaa incir ve havuç kürünü ama olmadı faydası