evet adetimin bitişinin 2. günü çekindim ben profiline baktım ankaradasın bir komşum maddi sorunu yoktu etimed özel hastanede çekinmişti hiç acımadı dedi açık da demişti benimki acıdı bilemedim özel hastanelerin araçları daha son model olduğundan da olabilirYa işte artk çok yoruldum herseyden çekilecem bu ay il dışında bi doktora gidecm o biraz sıkıntı peki adet bitince çekiliyor demi canim
inan ben de çok yorulmuştum canım newle çok yazıştık burada maddi nedenler yüzünden özele gidemedim devlet hastanesinde de doktor çekinmen lazım diyecek Etimesgut devlet hastanesine gidiyordum orada zaten yoktu en mantıklı Atatürk eğitim araştırmaya güvendim şansıma da doktor hanm hemşirelere git randevunu al dedi sonra bir hafta içinde de adetim bitince de çekindim dün çok dolandık işte ilaçları o gün yazdırdım ordan kızılaya gittik falan geri dön öğleden sonra bekle iğne vurundum rahatladım sakinleştim ama şimdi içim rahat darısı sana canımYa işte artk çok yoruldum herseyden çekilecem bu ay il dışında bi doktora gidecm o biraz sıkıntı peki adet bitince çekiliyor demi canim
evet adetimin bitişinin 2. günü çekindim ben profiline baktım ankaradasın bir komşum maddi sorunu yoktu etimed özel hastanede çekinmişti hiç acımadı dedi açık da demişti benimki acıdı bilemedim özel hastanelerin araçları daha son model olduğundan da olabilir[/QUOT bende özelde çekilmeyi düşünüyorum işte gözüm de büyüdü bu da. Sen ne kadardır düşünüyorsun cnm bebek
inş hayırlısıyla işlemin gerçekleşir canım sen de oh be dersin o zaman gerisi ALLAH'IN bileceği vakit gelmedi deriz ama bilmeyince acaba açık mı acaba kapalı mı diye kendini yiyorsunBende özel hastanede çekilen
Geçmiş olsun canım inş.bu ay sonucunu alırsın güzel haberlerin gelır inş. Ne kadardır düşünüyorsunuz sizinan ben de çok yorulmuştum canım newle çok yazıştık burada maddi nedenler yüzünden özele gidemedim devlet hastanesinde de doktor çekinmen lazım diyecek Etimesgut devlet hastanesine gidiyordum orada zaten yoktu en mantıklı Atatürk eğitim araştırmaya güvendim şansıma da doktor hanm hemşirelere git randevunu al dedi sonra bir hafta içinde de adetim bitince de çekindim dün çok dolandık işte ilaçları o gün yazdırdım ordan kızılaya gittik falan geri dön öğleden sonra bekle iğne vurundum rahatladım sakinleştim ama şimdi içim rahat darısı sana canım
2 yıllık evliyiz canım bir buçuk sene olacak neredeyse istiyoruz çok sağol canım sen de atlatırsın inş hayırlısıylaGeçmiş olsun canım inş.bu ay sonucunu alırsın güzel haberlerin gelır inş. Ne kadardır düşünüyorsunuz siz
Ins.canım ya hayırlı haberler verelim birbirimize2 yıllık evliyiz canım bir buçuk sene olacak neredeyse istiyoruz çok sağol canım sen de atlatırsın inş hayırlısıyla
dua et canım bol bol için rahatlar sıkma canını ALLAH olmayacak şeye umut ettirmez kulunu sabır ediyoruz ama meyvesi güzel olacak sıkıldıkça ALLAH zikrini çek teşbihle ben çok rahatlarım öyleIns.canım ya hayırlı haberler verelim birbirimize
Evet canım doğru söylüyorsun maneviyatta eksik kaldi mi daha bi sıkılıyor işte icimizdua et canım bol bol için rahatlar sıkma canını ALLAH olmayacak şeye umut ettirmez kulunu sabır ediyoruz ama meyvesi güzel olacak sıkıldıkça ALLAH zikrini çek teşbihle ben çok rahatlarım öyle
Benim bi de işim yok evdeyim öyle daha çok takiyorum kafaya bi yerde işe baslasam daha iyi olacam ama işte bi de işsizlik üstüne ekleniyodua et canım bol bol için rahatlar sıkma canını ALLAH olmayacak şeye umut ettirmez kulunu sabır ediyoruz ama meyvesi güzel olacak sıkıldıkça ALLAH zikrini çek teşbihle ben çok rahatlarım öyle
olabilir canım hiç belli olmaz zaten küçücük damar gibi belkide bir şeyler yolunda gidecek inşallah :)inan ben de benimkinde ilk ilacı verdiğinde pek acımadı hissetmedim de sanki ikincisinde açıldı bir şeyler gibi geldi bana da
sen hangi ildesin canım ? yok muki orada ? evet adet bitince ilk 3 gün içerisinde çekilmesi gerekiyor.Ya işte artk çok yoruldum herseyden çekilecem bu ay il dışında bi doktora gidecm o biraz sıkıntı peki adet bitince çekiliyor demi canim
ANkara damısın canım ? ozaman en uygun fiyat özel eryaman hastanesi ben geçen yıl her yeri araştırdım. daha uygunu yok. 250 tl ve anestezili.Bende özel hastanede çekilen
zaten bu topşk işsiz ve bebek imtihanı olanlarla dolu. aynayla bende öyleyiz. kpss ye evde hazırlanıcaz :) bende işsiz bir müh. im. tek uğraşım yüksek lisans onuda 2. dönem dondurucam. sonra olur inşallah iş. evde olmak takıntılık yapıyor gerçekten.Benim bi de işim yok evdeyim öyle daha çok takiyorum kafaya bi yerde işe baslasam daha iyi olacam ama işte bi de işsizlik üstüne ekleniyo
Benim yüksek lisans da bitti oyüzden kafayı yiyorum evde bu yıl kpss ye başlayacam calismaya bi de herkes soruyo çocuk yok mu hala işe baslamadin mi delirmemek elde degilzaten bu topşk işsiz ve bebek imtihanı olanlarla dolu. aynayla bende öyleyiz. kpss ye evde hazırlanıcaz :) bende işsiz bir müh. im. tek uğraşım yüksek lisans onuda 2. dönem dondurucam. sonra olur inşallah iş. evde olmak takıntılık yapıyor gerçekten.
ne güzel sen bitirmişsin benim yarım kalacak. neyse olsun. ben girdim kpss ye ama 82 alabildim yds de 82 bir umut 4. atamada olabilir yoksa 2016 :)Benim yüksek lisans da bitti oyüzden kafayı yiyorum evde bu yıl kpss ye başlayacam calismaya bi de herkes soruyo çocuk yok mu hala işe baslamadin mi delirmemek elde degil
Kesinlikle canım esmaların anlamlarını oku içine sineni bol bol çek Peygamber efendimiz çekermiş ben konu da açmıştım mesela canımEvet canım doğru söylüyorsun maneviyatta eksik kaldi mi daha bi sıkılıyor işte icimiz
Benim bi de işim yok evdeyim öyle daha çok takiyorum kafaya bi yerde işe baslasam daha iyi olacam ama işte bi de işsizlik üstüne ekleniyo
Ya bende o kadar kızıyorum ki herkese bi hamile kalabilsem kendime sözüm var söylemeyecem kimseye Karnım çıkınca görsünler. Sen bu ay mj hamile kalmıştın canım kaç yıllık evlisin ben okadar bunaldim ki insanlara bisey de diyemiyorum artk bari iş bulsam biraz ağızları kapanacak. Benim ingilizce de sorun ya doktoraya başlamak istiyorum ingilizceyi gecemiyorm yane güzel sen bitirmişsin benim yarım kalacak. neyse olsun. ben girdim kpss ye ama 82 alabildim yds de 82 bir umut 4. atamada olabilir yoksa 2016 :)
o sorular hiç mi hiç bitmez zaten. bende çok sıkıldım bu sorulardan ve şuan gebeliğimi kimse bilmiyor. sorslar bile geçiştiriyorum. öyle kızmışımki. hepside 1 yılda 2 düşük yaşadığımı biliyor ve ona rağmen soruyor. bende tavrımı koydum artık.
ay inşallah iyi gideceğine inanıyorum :)olabilir canım hiç belli olmaz zaten küçücük damar gibi belkide bir şeyler yolunda gidecek inşallah :)
sen hangi ildesin canım ? yok muki orada ? evet adet bitince ilk 3 gün içerisinde çekilmesi gerekiyor.
Ben tek değilmişim desene :) niye evlendim diye de kızıyorum kendime keşke işimi alsaydim sonra evlenseydim diyorumsanki kendimi görüyrum sen de benim de işim yok kamu mezunuyum evde oturdukça takacak zaman çok sıkıntı da var milletin çenesi de ama şimdi takmam kafama