Beni daha iyi anlarsin canim. Esim ozel harekete gecmek istiyor. Icinde uhde kalsin istemiyorum cok dua ettim rabbim bir evlat nasip etsin diye. Mucizemiz gercek oldu ama sanirim cok sevindik. 2gundur kahve leke geliyor lavaboya girip ciktigimda. Daha kimseye soylemedik. Zaten gorev geregi ailelerden uzaktayiz. Eger melegimiz bizimle olursa yilbasina kadar soylemicez kimseye tatlim.canım bende egeliyim Aydınlıyım.Benim eşimde polis bu aralar bebeğim için dua etmeyi bırakıp eşimin sag salim eve gelmesi için dua ettimbende. allahım bütün emniyet güçlerimizin yanında olsun. hayırlı olsun hamilesin gibi görünüyor. Allah devamın getirsin inşallah. tavsiyem kimseyle paylaşma şimdilik bu mucizeni. iyi bayramlar
hayırlısı olsun inşallah bebeğin sizle olur canım. peki kese göründü mü ? ya da daha önce düşük hikyesi var mı ? progestan kullan, genelde oluyor lekelenme.Beni daha iyi anlarsin canim. Esim ozel harekete gecmek istiyor. Icinde uhde kalsin istemiyorum cok dua ettim rabbim bir evlat nasip etsin diye. Mucizemiz gercek oldu ama sanirim cok sevindik. 2gundur kahve leke geliyor lavaboya girip ciktigimda. Daha kimseye soylemedik. Zaten gorev geregi ailelerden uzaktayiz. Eger melegimiz bizimle olursa yilbasina kadar soylemicez kimseye tatlim.
Beni daha iyi anlarsin canim. Esim ozel harekete gecmek istiyor. Icinde uhde kalsin istemiyorum cok dua ettim rabbim bir evlat nasip etsin diye. Mucizemiz gercek oldu ama sanirim cok sevindik. 2gundur kahve leke geliyor lavaboya girip ciktigimda. Daha kimseye soylemedik. Zaten gorev geregi ailelerden uzaktayiz. Eger melegimiz bizimle olursa yilbasina kadar soylemicez kimseye tatlim.[/QUOTE oncelikle hayirlisi olsun bol bol su ic ve istirahat et bebisin icin
Beni daha iyi anlarsin canim. Esim ozel harekete gecmek istiyor. Icinde uhde kalsin istemiyorum cok dua ettim rabbim bir evlat nasip etsin diye. Mucizemiz gercek oldu ama sanirim cok sevindik. 2gundur kahve leke geliyor lavaboya girip ciktigimda. Daha kimseye soylemedik. Zaten gorev geregi ailelerden uzaktayiz. Eger melegimiz bizimle olursa yilbasina kadar soylemicez kimseye tatlim.
Cok sagol canim Allah razi olsun. Yok daha cok kucuk 5 hafta olduk daha bugun. En az 10 gun gecmesi lazim dedi doktorun keseni net gormem icin diye gec dollenme benim aslinda 4 haftaya tekabul ediyor onlar don adeti baz aliyor ya. Kahve leken cok az dedi 1-2 gunenkesilir dedi ne ilac ne igne verdi. Dedigi gibi bugun yok gibi birsey adet gunlerine denk geldiyse vucut onceki kani atiyor veya yerlesme kanamasida olabilir dedi. Hakikaten cuma ctesi sol yumurtalik kismim cok agridi. Hatta adet olmayi bekler ya insan oyle lavabo bekledim. Daha once bir dusugum var 1.5 aylikti o yuzden telas yaptim ama onda daha evhamliydim simdi oluruna biraktim. Calistigim icin istirahat durumum olmuyor ama kendimi cok yormamaya ve bol su icmeye calisiyorum. Hayirlisi hakkimizda canim ya. Rabbim nasip ettiyse ins bebisimiz bizle olur bu defa.hayırlısı olsun inşallah bebeğin sizle olur canım. peki kese göründü mü ? ya da daha önce düşük hikyesi var mı ? progestan kullan, genelde oluyor lekelenme.
hiç korkma olacağı varsa oluyor eger nasibi varsa bu dünyada seninle kalıcak bebeğin. 9 ay kanaması olan kişiler duyuyorum ben canım bol bol dua et ve hiçbişey yok gibi davran telaş yapma hayırlısı olsun inşallah canım..
5 haftalikken benimde olmustu korkma hayirlisiylaCok sagol canim Allah razi olsun. Yok daha cok kucuk 5 hafta olduk daha bugun. En az 10 gun gecmesi lazim dedi doktorun keseni net gormem icin diye gec dollenme benim aslinda 4 haftaya tekabul ediyor onlar don adeti baz aliyor ya. Kahve leken cok az dedi 1-2 gunenkesilir dedi ne ilac ne igne verdi. Dedigi gibi bugun yok gibi birsey adet gunlerine denk geldiyse vucut onceki kani atiyor veya yerlesme kanamasida olabilir dedi. Hakikaten cuma ctesi sol yumurtalik kismim cok agridi. Hatta adet olmayi bekler ya insan oyle lavabo bekledim. Daha once bir dusugum var 1.5 aylikti o yuzden telas yaptim ama onda daha evhamliydim simdi oluruna biraktim. Calistigim icin istirahat durumum olmuyor ama kendimi cok yormamaya ve bol su icmeye calisiyorum. Hayirlisi hakkimizda canim ya. Rabbim nasip ettiyse ins bebisimiz bizle olur bu defa.
5 haftalikken benimde olmustu korkma hayirlisiyla
KEsede gorunur kalbinide duyarsin sonra bir bakmissin dogmusAllah razi olsun canim bugun leke yok gibi bi sabah oldu. Bakalim 1 hafta sonra tekrar kontrolum var keseyi gormek icin. Simdi degerlerin duzgun artmasini takip edecegiz.
KEsede gorunur kalbinide duyarsin sonra bir bakmissin dogmus
Insallah canim benim[/QUO
dualarım seninle canım :)
hamile misin ? ay çok sevindim yeni bir hamişimiz olduKizlar bayramda memlekette olacagim nete giremeyebilirim simdiden herkese hayirli mutlu bayramlar. Esim gorevde bayramda yanimizda olamayacak sanirim izni yok. Benim batim 19uydu bugun 23u gecen aylardada boyle olmustu bir kac gun gecmisti test yapmistim tabi tek cizgi husran. Bu ay yapmicam dedim ama yine duramadim ciplak gozle bakinca daha belli testte ama suan cok silik. Bayram donusu kan vereyim o zamana netlesir. Hayirlisi hakkimizda insallah.
ben de çekindiğimde açık denildi cd ye çekti sonucu bir de rapor cinsinde alacağımMrb kızlar bugün sonunda rahim filmi çekildim anesteziyle. Sonucu cd olarak verdi doktor sonuç iyi dedi sorun yokmuş. normal de cd olarak mı çıkıyo sonuçlar ???
Bana rapor hazirlamadilar istese miydim acaba ya. Bi de kanaman olmuş muydu canm benim baya kanamam varben de çekindiğimde açık denildi cd ye çekti sonucu bir de rapor cinsinde alacağım
İSTERSEN VERİRLER RAPOR GİBİ BENİM DE 4-5 GÜN DAMLA DAMLA KANAMAM GELDİ BEN KAPALILIK VARDI DEMEK Kİ ONDAN OLDU DİYORUM CANIM ÇOK ACIDI BENİM AMA KAFAMDASORU İŞARETİ KALMADI ÇOK ŞÜKÜR SENİN İÇİN DE SEVİNDİMBana rapor hazirlamadilar istese miydim acaba ya. Bi de kanaman olmuş muydu canm benim baya kanamam var
Benim doktorum çekti o da zaten cd verecez dedi canm kafam karisti başka doktorlara da gosterecem çünkü. Benim adet gibi geliyo kan geçer heralde ama sukur sorun çıkmadıİSTERSEN VERİRLER RAPOR GİBİ BENİM DE 4-5 GÜN DAMLA DAMLA KANAMAM GELDİ BEN KAPALILIK VARDI DEMEK Kİ ONDAN OLDU DİYORUM CANIM ÇOK ACIDI BENİM AMA KAFAMDASORU İŞARETİ KALMADI ÇOK ŞÜKÜR SENİN İÇİN DE SEVİNDİM
zorlu olmuştur ondan dinlen aklına kötü şey gelmesin kuzum benim de 2 kez verdi ilacı ondan sonra kanama oldu zaten aklında soru işareti de kalmasın işte ben rahatladımya acaba kapalı mı falan diyip duruyorduBenim doktorum çekti o da zaten cd verecez dedi canm kafam karisti başka doktorlara da gosterecem çünkü. Benim adet gibi geliyo kan geçer heralde ama sukur sorun çıkmadı
Isin ilginç tarafı benim hiç bişeyden haberim yok anestezi ile yapıldı bi uyudum uyandığım da hersey bitmişti ama çok iyi ddi hersey inş. öyledir canm yaa umarım işe yararzorlu olmuştur ondan dinlen aklına kötü şey gelmesin kuzum benim de 2 kez verdi ilacı ondan sonra kanama oldu zaten aklında soru işareti de kalmasın işte ben rahatladımya acaba kapalı mı falan diyip duruyordu
Sen herseye şahit oldun mu uyumadilar mi tatlım bi de niye oki defa verdiler ilacizorlu olmuştur ondan dinlen aklına kötü şey gelmesin kuzum benim de 2 kez verdi ilacı ondan sonra kanama oldu zaten aklında soru işareti de kalmasın işte ben rahatladımya acaba kapalı mı falan diyip duruyordu