2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

emin olmak için bi test daha alabilirsin
yada en iyisi hemen hastaneye yada sağlık ocağına kos tatil girmeden çok net cıkmıs canm inşallah vardır miniğin
geç oldu diye gitmedim. bi testim daha var 17 sinden sonra da onu yapayım. 20 si yani pazartesi de sağlık ocağına giderim. sonuca göre de kadın doğumcuya inş..

haberdar et bizi hemen ismini yazayım da inş şeytanın bacağı kırılmıştır sonra teker teker bizlerde hamiş kalırız inş hayırlısı ile amin

haberdar et bizi hemen ismini yazayım da inş şeytanın bacağı kırılmıştır sonra teker teker bizlerde hamiş kalırız inş hayırlısı ile amin
peki haberdar etmeye çalışcam inş. yarından sonra yolcuyum ama internet bulurum sanırım. inş güzel haberler gelirim. geldiğimde de sizlerden güzel haber alırım. al gülüm ver gülüm. ben size siz bana inş :)

3. sıra bir türlü dolmamıştı bundan sonra hamiş kalacakların artacağına inanıyorum ben

100. sayfaya geldik neredeyse 3 hamişimiz var bakalım bundan sonra neler olacak

Hayırlı olsun ne güzel bir heyecandır şimdi o. 3. Sıra 33. 333 diye gider inş. Bende de güzel haberler var 3 yumurtam var 2 tanesi iş görecek boyutta:) 20 gün sonra inş bende sizlere müjde veririm

Hayırlı olsun ne güzel bir heyecandır şimdi o. 3. Sıra 33. 333 diye gider inş. Bende de güzel haberler var 3 yumurtam var 2 tanesi iş görecek boyutta:) 20 gün sonra inş bende sizlere müjde veririm

testin hiç silik değil canım. silik başka oluyor. gayet net bundan kesin gebelik çıkacak ve yüksek bir değerle inşallah. yaşanılan sıkıntılar yüzünden insan tadını çıkaramıyor tabiki seni anlıyorum. ama baştan nasıl başlarsan öyle gidiyor. ben hep karamsar başladım 2 kaybım vardı. hala korku doluyum. tadını çıkaramıyorum yani. baştan pozitif olmaya çalış canım :)

beklriz güzel haberlerini arkdaşım. seni de ekleyelim listeye.

inş canım amin. acaba test mi yanlış bilmiyorum. aynından bir tane daha var ama yapmadım az daha bekletiyorum. aslında silik dediğim comtrol çizgisi kadar tam koyu değil ama foto da net göründü sanırım. sonuçta o çok da önemli değil sanırım. çünkü zaten yeni ola gerek.
sen de baya sıkıntı çekmişsin. neyseki sebbebi bulunmuş gerekli önlemler alınmış. nihayet mutluluğuna ulaştın inş. ben bilmiyorum mesela bende de pıhtılaşma sorunu var mı. inş yoktur çünkü hiç bir önlem yok ve bunu da kaybetmek istemem tabiki . neyse hayırlısı diyeyim sonuca bağlayım. sağlıkla da hepimizin kucakları bi dolsaydı keşke.

Arkadaşlar biliyorum beklemek çok zor ama regl gününüzü birkaç gün geçirmeden test yapmayın derim, bende ilk başlarda hep dayanamayıp erken testler yaptım o tek çizgi ve bekleme süresi birkaç dakika çok yıkıcı oluyor artık regl bekleyecem dedim ve 3 gün sonra test yaptım hamileydim. Tabi herkes farklı düşünebilir ama inanın daha az yıkıcı oluyor. Bebeği kaybettikten sonra sabırlı olmanın önemini daha çok anladım.

kan testi yaptırdın mı canım

Benim de 2gunluk gecikmem var esim umitleniyrm diye test yaptirmiyo hos bayram zaten ya kapali heryer de uff normalde hep 3gun filanerken olirdum hatta

Oooo bayram iyi haberlerle gelmiş kızlar pazartesi test sonuçlarınız gönlünüze göre olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…