- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
Onuda duyarsin ins.hayirlisiylateşekkür ederim. inş öyledir. hala emin olamaıyorum. sanırım kalp atışını duymadan da emin olamayacağım. Rabbim hepimiz için hayırlsını versin dilerim.
geç oldu diye gitmedim. bi testim daha var 17 sinden sonra da onu yapayım. 20 si yani pazartesi de sağlık ocağına giderim. sonuca göre de kadın doğumcuya inş..emin olmak için bi test daha alabilirsin
yada en iyisi hemen hastaneye yada sağlık ocağına kos tatil girmedençok net cıkmıs canm inşallah vardır miniğin
haberdar et bizi hemen ismini yazayım da inş şeytanın bacağı kırılmıştır sonra teker teker bizlerde hamiş kalırız inş hayırlısı ile aminhayırlısı canım. tabi kan testi yappılmadan hatta keseyi görmeden doktorlar kesin gebelik demiyor. kan testi bayramdan sonraya kaldı gibi görünüyor. pazartesi yaparsam değerler 1500 ün üstünde çıkarsa kadın doğumcuya giderim. netleşince sizide gelişmelerden haberdar ederim. şehir dışnda olucam inş internet bulur size yazabilirim. şu mubarek gnlerde duam dileğim Allah ım isteyen herkese öncelikle sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
peki haberdar etmeye çalışcam inş. yarından sonra yolcuyum ama internet bulurum sanırım. inş güzel haberler gelirim. geldiğimde de sizlerden güzel haber alırım. al gülüm ver gülüm. ben size siz bana inş :)haberdar et bizi hemen ismini yazayım da inş şeytanın bacağı kırılmıştır sonra teker teker bizlerde hamiş kalırız inş hayırlısı ile amin
3. sıra bir türlü dolmamıştı bundan sonra hamiş kalacakların artacağına inanıyorum benpeki haberdar etmeye çalışcam inş. yarından sonra yolcuyum ama internet bulurum sanırım. inş güzel haberler gelirim. geldiğimde de sizlerden güzel haber alırım. al gülüm ver gülüm. ben size siz bana inş :)
testin hiç silik değil canım. silik başka oluyor. gayet net bundan kesin gebelik çıkacak ve yüksek bir değerle inşallah. yaşanılan sıkıntılar yüzünden insan tadını çıkaramıyor tabiki seni anlıyorum. ama baştan nasıl başlarsan öyle gidiyor. ben hep karamsar başladım 2 kaybım vardı. hala korku doluyum. tadını çıkaramıyorum yani. baştan pozitif olmaya çalış canım :)kızlar ben dayanamadım bi idrar testi yaptım. addetime 17 siydi geçen ay. bu ay 15 inde gelir gelmezse 17 si dedim. çünkü 13. gün yumurtlamayı hissettim bu sefer. bu arada 10 temmuzda peçeteye gelen kahve bi akıntı vardı o umutlandırdı beni. sürekli kendimi dinliyorum karnımdan gurultu mu geldi adet mi oldum diye. uyku halim felan da olmayınca dedim heralde olmadı. ara ara adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor sonra adet olmuyorum geçiyor yine başlıyor. test sonucuma gelince resime ekledim. ikinci çizgi bellirsizde olsa var. test yanlış olabilir mi. eşime söyleyim mi sizce sonra hayal kırıkklığı olmasın. kimyasal gebelik felan değildir umarım. ve geçen sefer gibi sağlıksız değildir inş. ben belki de bir yıldır beklediğim aana kavuşmak üzere olabilirim. darısı herkesin başına.
beklriz güzel haberlerini arkdaşım. seni de ekleyelim listeye.Hayırlı olsun ne güzel bir heyecandır şimdi o. 3. Sıra 33. 333 diye gider inş. Bende de güzel haberler var 3 yumurtam var 2 tanesi iş görecek boyutta:) 20 gün sonra inş bende sizlere müjde veririm
inş canım amin. acaba test mi yanlış bilmiyorum. aynından bir tane daha var ama yapmadım az daha bekletiyorum. aslında silik dediğim comtrol çizgisi kadar tam koyu değil ama foto da net göründü sanırım. sonuçta o çok da önemli değil sanırım. çünkü zaten yeni ola gerek.testin hiç silik değil canım. silik başka oluyor. gayet net bundan kesin gebelik çıkacak ve yüksek bir değerle inşallah. yaşanılan sıkıntılar yüzünden insan tadını çıkaramıyor tabiki seni anlıyorum. ama baştan nasıl başlarsan öyle gidiyor. ben hep karamsar başladım 2 kaybım vardı. hala korku doluyum. tadını çıkaramıyorum yani. baştan pozitif olmaya çalış canım :)
kan testi yaptırdın mı canıminş canım amin. acaba test mi yanlış bilmiyorum. aynından bir tane daha var ama yapmadım az daha bekletiyorum. aslında silik dediğim comtrol çizgisi kadar tam koyu değil ama foto da net göründü sanırım. sonuçta o çok da önemli değil sanırım. çünkü zaten yeni ola gerek.
sen de baya sıkıntı çekmişsin. neyseki sebbebi bulunmuş gerekli önlemler alınmış. nihayet mutluluğuna ulaştın inş. ben bilmiyorum mesela bende de pıhtılaşma sorunu var mı. inş yoktur çünkü hiç bir önlem yok ve bunu da kaybetmek istemem tabiki . neyse hayırlısı diyeyim sonuca bağlayım. sağlıkla da hepimizin kucakları bi dolsaydı keşke.
hayır canım ama idrartestini yeniledim. aynından çıktı bakalım Allah ın takdiri. ne çıkıcak merak ediyorumkan testi yaptırdın mı canım
kan testi ne zaman yaptıracaksınhayır canım ama idrartestini yeniledim. aynından çıktı bakalım Allah ın takdiri. ne çıkıcak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?