• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

kan testi ne zaman yaptıracaksın
kan testi yaptırdım kızlar. 4000 lere çıkmış b hcg hatta hiç beklemediğim halde karnımdan kesemi de gösterdi ancak tsh ım normalden de yüksek çıktı. bu doktor ısrarla çok sağlıklı olduğunu on gün sonra gelmemi söyledi ama eski doktorlarım bana tsh ın 1,5 -2,5 arasında olması gerektiğini söylemişlerdi. inş gerçekten doktorun deediği gibi sağlıklıdır.

kan testi yaptırdım kızlar. 4000 lere çıkmış b hcg hatta hiç beklemediğim halde karnımdan kesemi de gösterdi ancak tsh ım normalden de yüksek çıktı. bu doktor ısrarla çok sağlıklı olduğunu on gün sonra gelmemi söyledi ama eski doktorlarım bana tsh ın 1,5 -2,5 arasında olması gerektiğini söylemişlerdi. inş gerçekten doktorun deediği gibi sağlıklıdır.
hayırlı olsun canım bize de çok dua et kuzum

canmmm cok sevindim hayırlı olsun sağlıklı bi gebelik geçirip , hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah miniğini darısı bizlere inşallah

teacherderya hayirli olsun canim.. Saglikla kucagina al insallah..
Bende hala regl olmadim 3liralik bi test vardi eczanede onunla baktim ama bisey cikmadi

Kızlar selam olsun herkese benimde bu topiğe yazacağım hiç aklıma gelmezdi :)
2 senelik evliyim artık yavaş yavaş bebek düşünme vakti bakalım denemelere başlayacağız inşallah önümüzdeki bahara anne oluruz hepimiz :KK200:

2 senelik evliyim artık yavaş yavaş bebek düşünme vakti bakalım denemelere başlayacağız inşallah önümüzdeki bahara anne oluruz hepimiz :KK200:

hosgeldin aramıza canm inşallah hepimiz o kadar cok istiyoruz ki
hayırlısı olsun hakkımızda

Dr yeni geldim durum hiçte iç iyi değil diğer ay tüp bebekle bi şansımızı deneyelim diyor klomen ve çatlatma iğnesi iş görmüyormuş :KK43: bu ay için çok umutlanmıştım 3 yumurtayla. Artık tek çözüm oda tutarsa tabi tüp bebekmiş. Bu moralle benden hiçbişey olmaz biraz ara vereyim diyorum ne dersiniz kızlar

Dr yeni geldim durum hiçte iç iyi değil diğer ay tüp bebekle bi şansımızı deneyelim diyor klomen ve çatlatma iğnesi iş görmüyormuş :KK43: bu ay için çok umutlanmıştım 3 yumurtayla. Artık tek çözüm oda tutarsa tabi tüp bebekmiş. Bu moralle benden hiçbişey olmaz biraz ara vereyim diyorum ne dersiniz kızlar

Canım yorum yapıp fikir vermek isterdim ama malesef ben bebek konularında çok çok yeniyim sadece etrafımdan duyduklarımla biliyorum herşeyi rabbim inşallah gönlüne göre verir ama bebek işi birazda psikolojiye bağlı sanırım o yüzden sen rahat bi tatil yap kendine gel belkide ummadığın anda düşecek yavrun içine :KK200:

Canım yorum yapıp fikir vermek isterdim ama malesef ben bebek konularında çok çok yeniyim sadece etrafımdan duyduklarımla biliyorum herşeyi rabbim inşallah gönlüne göre verir ama bebek işi birazda psikolojiye bağlı sanırım o yüzden sen rahat bi tatil yap kendine gel belkide ummadığın anda düşecek yavrun içine :KK200:
gerçekten psikoloji çok önemli daha önce kafam rahatlen hamile kaldım ne zaman bebeği kaybettim korkularım arttı yumurtlamam bile durdu. Allah gönlümüze göre versin inş. Çok zormuş çok Zor

hayırlısıyla inş canım

Günumu 6gün gectim hala regl olmadim kan testim de negatif hic günumu gectigim olmamistir hatta hep 4gun 3gun öne gelirdi yarin bi dr.a gitcem.ama nereye gitcem uff moralim bozuldu cöktum yani dr.um hastaneyi birakmis ist.da nereyi tavsiye edersiniz sadece gecikmenin sebebi icin oyle bi muayene olayim

slm canm bn ankaralıyım .1 yıllık evlıyım cocuk ıstıyoruz bunun ıcın ınnternette yazan herseyı denedım .bebek olması ıcın en ıyı pozısyon mısyonermıs falan baya yaptım ama bırada tereddutum var benımde acaba olmazsa dıye ne yapmam gerek bılmıyorum ınsallah bende 2016 da bı melegın annesı olacsam :)

slm canm bn ankaralıyım .1 yıllık evlıyım cocuk ıstıyoruz bunun ıcın ınnternette yazan herseyı denedım .bebek olması ıcın en ıyı pozısyon mısyonermıs falan baya yaptım ama bırada tereddutum var benımde acaba olmazsa dıye ne yapmam gerek bılmıyorum ınsallah bende 2016 da bı melegın annesı olacsam :)
bence olurunua bırakmak lazım önceki ay gün aşırı deneme yaptım söylenenlere uydum olmadı. bu ay iki kez deneme yaptım olursa olur olmzsa napalım dedim bu ay oldu benim inş sağlıkla devam ederse. aslında bunu söylemek kolay yapması zor ama elimizden geleni yapsak o da yeter

soylenenlere uymaktan once kendımızı kasmadan herzaman kı gıbı olmak lazım bence sımdı takmamaya calısıyorum bende cunku herseyden once esımın ve benım saglıgımız onemlı :)hersey gonlunuzce olsun ^_^

Back