üzülme canım inş hayırlısıyla diğer aya bakalım benim de kafam karman çorman oldu kan testi sonucu 0.36 çıktı bilemiyorum umut etsem mi etmesem miKizlar benim kirmizilar herzamanki gibi bekletmeden bugun geldi
Hicbir fikrim yok hic kan testi yaptirmadim adetin gelmedi ise belki umutlanabilirsinüzülme canım inş hayırlısıyla diğer aya bakalım benim de kafam karman çorman oldu kan testi sonucu 0.36 çıktı bilemiyorum umut etsem mi etmesem mi
sanırım adetim gelecek öyle hissediyorumHicbir fikrim yok hic kan testi yaptirmadim adetin gelmedi ise belki umutlanabilirsin
Sabredelim insallah demesi kolay yapmasi zorsanırım adetim gelecek öyle hissediyorum
sabredelim sabrın sonu selamet ben de adet oldum inşallah diğer aya listemiz kalabalıklaşırSabredelim insallah demesi kolay yapmasi zor
amin inşallah diğer ay listede isimlerimiz olur. Sabah dr gidiyorum yumurtam oluşmuşmu bakacak yine umutlu bekleyişe geçiyorum beklemek çok zor Rabbim dermansız dert vermesin hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.sabredelim sabrın sonu selamet ben de adet oldum inşallah diğer aya listemiz kalabalıklaşır
AMİN cümlemize inş yazarız isimlerimizi hayırlısıylaamin inşallah diğer ay listede isimlerimiz olur. Sabah dr gidiyorum yumurtam oluşmuşmu bakacak yine umutlu bekleyişe geçiyorum beklemek çok zor Rabbim dermansız dert vermesin hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.
INSALLAHsabredelim sabrın sonu selamet ben de adet oldum inşallah diğer aya listemiz kalabalıklaşır
inşallah canım inşINSALLAH
Benimde degerler dusmeye baslayinca hemen oldum adet bitti ama hafif hafif lekenmeler oluyo hala ya yarin adet olali 1 hafta olacak cok sinjrim bozuyo neden boyle oluyoosanırım adetim gelecek öyle hissediyorum
canım hayırlı olsun kan testi de yaptıracak mısın 3. sıradaki arkadaşımız belli olmuş oldu ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat olsun darısı bize inş amin dua et bize kuzum kan testini de yaptır canım bize bildir bak konuya en so yazanlardansın 3. sırada senin ismini yazacağz inşkızlar ben dayanamadım bi idrar testi yaptım. addetime 17 siydi geçen ay. bu ay 15 inde gelir gelmezse 17 si dedim. çünkü 13. gün yumurtlamayı hissettim bu sefer. bu arada 10 temmuzda peçeteye gelen kahve bi akıntı vardı o umutlandırdı beni. sürekli kendimi dinliyorum karnımdan gurultu mu geldi adet mi oldum diye. uyku halim felan da olmayınca dedim heralde olmadı. ara ara adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor sonra adet olmuyorum geçiyor yine başlıyor. test sonucuma gelince resime ekledim. ikinci çizgi bellirsizde olsa var. test yanlış olabilir mi. eşime söyleyim mi sizce sonra hayal kırıkklığı olmasın. kimyasal gebelik felan değildir umarım. ve geçen sefer gibi sağlıksız değildir inş. ben belki de bir yıldır beklediğim aana kavuşmak üzere olabilirim. darısı herkesin başına.
sıkma canını canım bizim de zamanımız gelecekBenimde degerler dusmeye baslayinca hemen oldum adet bitti ama hafif hafif lekenmeler oluyo hala ya yarin adet olali 1 hafta olacak cok sinjrim bozuyo neden boyle oluyoo
hayırlısı canım. tabi kan testi yappılmadan hatta keseyi görmeden doktorlar kesin gebelik demiyor. kan testi bayramdan sonraya kaldı gibi görünüyor. pazartesi yaparsam değerler 1500 ün üstünde çıkarsa kadın doğumcuya giderim. netleşince sizide gelişmelerden haberdar ederim. şehir dışnda olucam inş internet bulur size yazabilirim. şu mubarek gnlerde duam dileğim Allah ım isteyen herkese öncelikle sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.canım hayırlı olsun kan testi de yaptıracak mısın 3. sıradaki arkadaşımız belli olmuş oldu ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat olsun darısı bize inş amin dua et bize kuzum kan testini de yaptır canım bize bildir bak konuya en so yazanlardansın 3. sırada senin ismini yazacağz inş
Hayirlisi olsun hamilesinkızlar ben dayanamadım bi idrar testi yaptım. addetime 17 siydi geçen ay. bu ay 15 inde gelir gelmezse 17 si dedim. çünkü 13. gün yumurtlamayı hissettim bu sefer. bu arada 10 temmuzda peçeteye gelen kahve bi akıntı vardı o umutlandırdı beni. sürekli kendimi dinliyorum karnımdan gurultu mu geldi adet mi oldum diye. uyku halim felan da olmayınca dedim heralde olmadı. ara ara adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor sonra adet olmuyorum geçiyor yine başlıyor. test sonucuma gelince resime ekledim. ikinci çizgi bellirsizde olsa var. test yanlış olabilir mi. eşime söyleyim mi sizce sonra hayal kırıkklığı olmasın. kimyasal gebelik felan değildir umarım. ve geçen sefer gibi sağlıksız değildir inş. ben belki de bir yıldır beklediğim aana kavuşmak üzere olabilirim. darısı herkesin başına.
teşekkür ederim. inş öyledir. hala emin olamaıyorum. sanırım kalp atışını duymadan da emin olamayacağım. Rabbim hepimiz için hayırlsını versin dilerim.Hayirlisi olsun hamilesin
teşekkür ederim. inş öyledir. hala emin olamaıyorum. sanırım kalp atışını duymadan da emin olamayacağım. Rabbim hepimiz için hayırlsını versin dilerim.
çok teşekkür ederim amin inş.. c çizgisinden daha silik gibi geldi bana. ama kendini gösteriyor ben burdayım diyor en azından. inş ordadır canım. inş sizlerde en yakın zamanda çift çizgiyi görür burda paylaşırsınız.Hayirli olsun insallah sag salim kucagina almak nasip olsun. Gayet belirgin cizgin silik degil masallahdarisi bizlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?