- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
hayırlısıyla inş bilmiyorum çok düşünmekle de olmuyor bakalım 3. kişi doldu çok şükür darısı 4. sıraya şimdien yakın zamanda listemizi uzatalım kızlar. sizlerden de bekliyoruz güzel haberler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısıyla inş bilmiyorum çok düşünmekle de olmuyor bakalım 3. kişi doldu çok şükür darısı 4. sıraya şimdien yakın zamanda listemizi uzatalım kızlar. sizlerden de bekliyoruz güzel haberler
Rabbim hepimizi sevindirir inşallah canımartık bende 2016 yılında anne olmak istiyorum sizler gibi ve bu sayfaya kadar hepsini tek tek okudum üç tane nur topu gibi hamilemiz var rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin. inşallah hepimiz en yakın zaman da bebeklerimize hamile kalırız. arkadaşlar moral bozmamak ve kafaya takmamak gerekiyor bu süreçte. ben 2012 nisanda evlendim ve 2014 ocakt ayına kadar vajinismusla uğraştım ve yendim şükürler olsun. sonra hemen bebek istedik. çünkü yumurtlama fonksiyonlarım bozuk yani her ay yumurtlayamıyorum. bunun için doktor eşimden sperm testi istedi bi sorun varsa tedavinde yarım kalır dedi baktık eşimde 2.5 milyon sperm doktor yumurta takibimini bıraktı hiç uğraşmayalım hemen tüp bebek olmaz böyle mümkün değil normal yollarla diye pat pat pat söyledi ve ben o ayın sonunda yumurtlamışım 2.5 milyon spermden bir tanesi gelmiş döllemiş yumurtamı ben anne olcağımı öğrendim iki aylıkken kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim ve kürtaj masasına yattım çok zor süreçler atlattım. şimdi şubat ayından beri tekrar korunmasız ilişki yaşıyoruz bebiş için. bu arada ben eşime keçiboynuzu yaptım ibrahim saraçoğlunun tarifi hergün üç ay yaptık sperm sayısı 18 milyon olmuş hareketli sayısı da çok iyi umudumuz var bende önümüzdeki ay yumurta takibine gidicem. ama bu ay keşke öğrensem hamile olduğumu nasıl sevinirim ama hiç belirtim yok. yani biz anne baba olmak için yanıp tutuştuk eşimle ama kolay kolay olamıyacagımızı anladık bu sürede sabrı ve herşeyi doğal ve normal karşılamayı öğrendik. hepimiz 2016 anne baba olalım inan ki eşlerimiz bizden çok istiyo ne belli edemiyolar. biz sızlanıp aglayıp içimizi döküyoruz ama onlar kimselere dert yanamıyolar. bol bol dularda olalım arkadaşlarım.
hayırlısıyla güzel haberler de alırız canım ben de evime döndüm bakalım bu ay bilmiyorum ALLAH bilir ne olacağınıKızlar nasılsınız? Neler yaparsınız? Kadir gecesi, memlekete yolculuk, bayram, düğünler derken vakit ne kadarda hızlı geçiyor.Ailelerimizin evinde de olsak çalışmalara devam
Kızlar nasılsınız? Neler yaparsınız? Kadir gecesi, memlekete yolculuk, bayram, düğünler derken vakit ne kadarda hızlı geçiyor.Ailelerimizin evinde de olsak çalışmalara devam
Rabbim hepimizi sevindirir inş hayırlısıylaMerhaba kızlar,
Bende de pco var , 2.5senedir aralıksız doğum kontrol hapı kullandım. Mayısın başından beri ilacı bıraktım. mayısta ilaçtan dolayı adet oldum. Haziranda olamadım. Tarlusal verdi doktrorum. Tarlusaldan sonra adet oldum.Adetten sonra da hsg istedi onu da çektirdim. HSG den sonra 3 ay gebe kalma ihtimali 3 kat artıyormuş.
Ben tabi bu ay da dersime çalıştım bir umut. Ama geçen ay 25inde adet olmuştum şimdi yine olmadım
Dün evde test yaptım negatif düzenli adet olamadığım için hiç birşeyi kestiremiyorum ya
en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar eli ayağı düzgün tam evlatlar hepimize inşaaynaa inşallah canım , zamanı ne zamansa o zaman olsun diye dua ediyorum
amiin isteyip dileyen herkeseen hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar eli ayağı düzgün tam evlatlar hepimize inş
bende 2012 haziranda evlendim evlendiğimiz ilk günden beri anne baba olmak için yanıp tutuşuyoruz ama nasip işte inşallah 2016 yılında hepimiz hayırlısı ile anne baba oluruzartık bende 2016 yılında anne olmak istiyorum sizler gibi ve bu sayfaya kadar hepsini tek tek okudum üç tane nur topu gibi hamilemiz var rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin. inşallah hepimiz en yakın zaman da bebeklerimize hamile kalırız. arkadaşlar moral bozmamak ve kafaya takmamak gerekiyor bu süreçte. ben 2012 nisanda evlendim ve 2014 ocakt ayına kadar vajinismusla uğraştım ve yendim şükürler olsun. sonra hemen bebek istedik. çünkü yumurtlama fonksiyonlarım bozuk yani her ay yumurtlayamıyorum. bunun için doktor eşimden sperm testi istedi bi sorun varsa tedavinde yarım kalır dedi baktık eşimde 2.5 milyon sperm doktor yumurta takibimini bıraktı hiç uğraşmayalım hemen tüp bebek olmaz böyle mümkün değil normal yollarla diye pat pat pat söyledi ve ben o ayın sonunda yumurtlamışım 2.5 milyon spermden bir tanesi gelmiş döllemiş yumurtamı ben anne olcağımı öğrendim iki aylıkken kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim ve kürtaj masasına yattım çok zor süreçler atlattım. şimdi şubat ayından beri tekrar korunmasız ilişki yaşıyoruz bebiş için. bu arada ben eşime keçiboynuzu yaptım ibrahim saraçoğlunun tarifi hergün üç ay yaptık sperm sayısı 18 milyon olmuş hareketli sayısı da çok iyi umudumuz var bende önümüzdeki ay yumurta takibine gidicem. ama bu ay keşke öğrensem hamile olduğumu nasıl sevinirim ama hiç belirtim yok. yani biz anne baba olmak için yanıp tutuştuk eşimle ama kolay kolay olamıyacagımızı anladık bu sürede sabrı ve herşeyi doğal ve normal karşılamayı öğrendik. hepimiz 2016 anne baba olalım inan ki eşlerimiz bizden çok istiyo ne belli edemiyolar. biz sızlanıp aglayıp içimizi döküyoruz ama onlar kimselere dert yanamıyolar. bol bol dularda olalım arkadaşlarım.
allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah bizlerde dua etkan testi yaptırdım kızlar. 4000 lere çıkmış b hcg hatta hiç beklemediğim halde karnımdan kesemi de gösterdi ancak tsh ım normalden de yüksek çıktı. bu doktor ısrarla çok sağlıklı olduğunu on gün sonra gelmemi söyledi ama eski doktorlarım bana tsh ın 1,5 -2,5 arasında olması gerektiğini söylemişlerdi. inş gerçekten doktorun deediği gibi sağlıklıdır.
Ederim canım sagolallah sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah bizlerde dua et