- 22 Temmuz 2014
- 30.113
- 26.865
- 798
Rabbim sevindirsin kuzum seni de bizi de aminIlacin dozunu arttirdi canm carsamba gunu tekrar gidicem kontrole bakalim o gun belli olacak artik transfer gunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sevindirsin kuzum seni de bizi de aminIlacin dozunu arttirdi canm carsamba gunu tekrar gidicem kontrole bakalim o gun belli olacak artik transfer gunu
Amin canm ins.bol bol dua ediyorum hepimiz icinRabbim sevindirsin kuzum seni de bizi de amin
ALLAH RAZI OLSUNAmin canm ins.bol bol dua ediyorum hepimiz icin
aşılamamı olacak canımKizlarr p.tesi gunu sabah transferim yapilacak hayirlisiyla insallah tutar temmuzun 4 de belli olacak sonuc
Yok canim tup bebek bizim dondurulmuslarim vardi onlardan 2 sini transfer edecekleraşılamamı olacak canım
Rabbim yüzünü güldürsün canım hayırlı mutlu güzel haberlerini duyarız inş aminYok canim tup bebek bizim dondurulmuslarim vardi onlardan 2 sini transfer edecekler
Ins.canim sagolasin rabbim can verirse 2 tane embriyo transfer olacak bakalim ikiside tutacak miRabbim yüzünü güldürsün canım hayırlı mutlu güzel haberlerini duyarız inş amin
hayırlısıyla ikisi de tutar inşallahIns.canim sagolasin rabbim can verirse 2 tane embriyo transfer olacak bakalim ikiside tutacak mi
Ultrasonda mi ogrendin 4+6 haftalik oldugunu kesenin gorunmesi gerekiyodu aslinda..gozunaydin bu aradaBende bugün itibariyle 4 hafta 6 günlük hamileyim dün özele gittim ultrasonla baktı kese henüz görünmüyor ama rahim kalınlığı iyi durumda hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi öğleden sonra akıntım kahverengi gelmeye başladı doktoru aradadım yarına kadar devam ederse yarın gel biterse sorun olmaz dedi birde kan testi yaptıralım dedi bugün hala az az devam ediyo sağlık ocağında kan verdim hcg ve diğer tahliller için yarın sonuçları alıp doktoruma gösterecem umarım sorun yoktur Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah
Teşekkür ederim, Son adet tarihine göre doktor söyledi o kadar olduğunu keseyi görmek içinde perşembe gel dedi yani 5. haftanın bitimiUltrasonda mi ogrendin 4+6 haftalik oldugunu kesenin gorunmesi gerekiyodu aslinda..gozunaydin bu arada
Hadi bakalim allah kalp atisinida duymayi nasip etsinTeşekkür ederim, Son adet tarihine göre doktor söyledi o kadar olduğunu keseyi görmek içinde perşembe gel dedi yani 5. haftanın bitimi
AMİN CANIM BİZE DE DUA EDİNBende bugün itibariyle 4 hafta 6 günlük hamileyim dün özele gittim ultrasonla baktı kese henüz görünmüyor ama rahim kalınlığı iyi durumda hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi öğleden sonra akıntım kahverengi gelmeye başladı doktoru aradadım yarına kadar devam ederse yarın gel biterse sorun olmaz dedi birde kan testi yaptıralım dedi bugün hala az az devam ediyo sağlık ocağında kan verdim hcg ve diğer tahliller için yarın sonuçları alıp doktoruma gösterecem umarım sorun yoktur Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah
AMİN EVLATLARINIZI HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALIRSINIZ İNŞHadi bakalim allah kalp atisinida duymayi nasip etsin
kese görünmez canım şu an rahat ol. 5+2 den önce görünmez. tebrikler :)Bende bugün itibariyle 4 hafta 6 günlük hamileyim dün özele gittim ultrasonla baktı kese henüz görünmüyor ama rahim kalınlığı iyi durumda hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi öğleden sonra akıntım kahverengi gelmeye başladı doktoru aradadım yarına kadar devam ederse yarın gel biterse sorun olmaz dedi birde kan testi yaptıralım dedi bugün hala az az devam ediyo sağlık ocağında kan verdim hcg ve diğer tahliller için yarın sonuçları alıp doktoruma gösterecem umarım sorun yoktur Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah