Hamilelik belirtileri ve kan testi

Bende bu ay ayni gunler yumurtlama gordum ve degerlendirdim rabbim nasip eder insallah ya ayyy cok tebrik ederim saglikla ilerlesin🥰💕🌸
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin bence sizinde tutar çünkü ben hep 14 15.gün diye biliyordum ama bu sefer ovülasyonla yapınca 10.gün yumurtluyormuşum meğer hemen değerlendirdim

Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin bence sizinde tutar çünkü ben hep 14 15.gün diye biliyordum ama bu sefer ovülasyonla yapınca 10.gün yumurtluyormuşum meğer hemen değerlendirdim
Amin canim insallah🤲🏻 bende gun asiri birliktelik deniyordum tesadufen yaptim yumurtlama gördüm hergun olarak devam ettim daha sonra yine gun asiri devam ediyorum insallah tutar ya🌸🩷🤲🏻💕

Amin canim insallah🤲🏻 bende gun asiri birliktelik deniyordum tesadufen yaptim yumurtlama gördüm hergun olarak devam ettim daha sonra yine gun asiri devam ediyorum insallah tutar ya🌸🩷🤲🏻💕
Günde bilrkez diyorlar spermkalitesi azalmasın diye biz akşam yada sabah birkere yaptık canım

Kızlar yumurtlamanın üstünden beş gün geçti adet olacak gibi ağrım başladı geçmiyor , gebelik belirtisi olabilir mi acaba ya

X