2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

arkadaşlar bende bu ayı kaçırdım hazirandan itibaren düşüneceğiz inşallah temmuz-ağustos gibi umarım hamile kalabilirim.1,5 yıllık evliyim.evliliğimin başlarında adet düzensizliği için gittiğimde pco var 3 yıl çocuk düşünemezsin demişti çok üzülmüştüm sonra başka bir doktora da gitmiştim öyle abartılı birşey yok az miktarda pco var bu da sorun değil demişti.birazda prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç kullandım 1 ay normale döndü.onun içinde stresten çıkmış olabilir demişti.bir daha da gitmedim doktora ama durumum ne merak ediyorum aklımdaki soru işaretlerini gidermek için inşallah bu cuma gideceğim doktora hormon testi yaptıracağım ve pco ya baktıracağım inşallah sorunum yoktur

canım bizim 1 senedir olmuyor sorun da yok doktor normalde olması lazım dedi onun için klomene başlayalım dedi 1 sene de dolduğndan dolayı

Hayırlısıyla hamile kalırız inşallah hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı evlatlar nasip etsin ben de bu ay umutluyum bakalım kasıklarım ağrıyor büyüüğünden diyorlar bilemiyorum

alemsininşallah olur canım stres yapmamaya çalış bu çok önemli bence

büyümüştür canım sıkma canını :) benimde çatladı dün çok şükür. değerlendirdik bakalım
Allahım lütfen bu defa nasip et. çok heyecanlıyım çok. nasıl geçer 13 gün bilmiyorum. ilk 2 ay çok iyi değerlendiremedik. bu ay daha iyiydi onun heyecanı kapladı şimdiden

3 yıl neymiş yahu. canım burada var pcolu arkadaşlar genelde klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kalıyorlar. Allah başka dert vermesin olur seninde merak etme. sen talepte bulun klomen ve iğne için. bazı dr. lar çok önemsemiyor açıkçası.

ÇATLADIĞINI NASIL ANLAŞILIYOR CANIM DOKTOR MU BAKIYOR

YARIN BANA BAKACAK DOKTOR BAKALIM NE KADAR BÜYÜMÜŞ

ÇATLADIĞINI NASIL ANLAŞILIYOR CANIM DOKTOR MU BAKIYOR
yok canım ben yıllardır anlıyorum çatladığını ağrım oluyor benim çatlarken ve akıntı. ama her ihtimale karşı ovulasyon testide aldım ben. ağrı olunca test yapıyorum ve hemen çıkıyor koyu çizgi.

büyümüştür inşallah canım. ve çatlar inşallah test al sende gitti gidiyorda ucuz
Ay testlerden soğudum iyice canım ovulasyon da aldım kullandım sonra o ay 22 günüm geçti ve pozitifti hep sonra hüsrana uğradım çatlayıp çatlamadığını artık bilemeyeceğim doktor çatlatma iğnesi vurmuyor mu

benim de akıntım oluyor oradan biraz anlıyrum ama bakalm

vurur dr. herhalde ama her ay dr.amı gideceksin o yıpratıcı bir süreç olur canım. çatlasa bile hemen hamile kalınmıyorki. 2. çizgi ya aynı koyulukta yada daha koyu olmalı ovulasyon testinde. adetlerin düzenliyse zaten az çok tahmin ediyorsun. mesela benim 28 günde adetim ve 14. yada 15. gün çatlıyor. ağrı oluyor çatlayınca ve akıntı geliyor. bu yıllardır böyle. adet tarihlerine göre hesapla düzen li mi ? değilse hemen dr. a git tabi pko falan olmasın.

DÜZENLİ AKINTIM OLUYOR ANLIYORUM AMA YİNE DE BİLEMİYORUM ADETLERİM DÜZENLİ İĞNE KOLDAN FALAN MI YAPILIYOR CANIM PKO NE KİST Mİ OLUYOR ONLARI YOK ETMEK KOLAY OLMUYORMU

DÜZENLİ AKINTIM OLUYOR ANLIYORUM AMA YİNE DE BİLEMİYORUM ADETLERİM DÜZENLİ İĞNE KOLDAN FALAN MI YAPILIYOR CANIM PKO NE KİST Mİ OLUYOR ONLARI YOK ETMEK KOLAY OLMUYORMU
hiç bilmiyorum canım iğne nereden yapılıyor. pkoda galiba yumurta çatlamıyormuş ve kiste dönüyormuş. kolay gebe kalınmıyormuş. sonuçta yumurtanın çatlaması gerek tabiki gebe kalmak için. zor bir süreç yani benim arkadaşım 1 yıl gebe kalamdı pko yüzünden.

anladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…