2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

ben gecen ay 8haftalık hamileliğim boş gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum. su an sıkıntı yok dedi dr , bi adet sonra tekrar isteyebilirsiniz demişti. ta ki bugün kan tahlili yaptırdım, demirim 3 e düşmüş normalde 11 alt sınır pazartesiye 3 gün kan verecek damardan , bakalım. inşaallah hamileliği engellemez

yok canım kötü düşünme sen kendine bir gel ki hamileliğin güçlü geçsin biz anneler güçlü olacağız ki onları taşıyabilelim canım üzülme ben de üzülüyorum o zaman hiç olmuyor mutlu olalım

Ay canım çok geçmiş olsun.. Ama gerçekten çok düşmüş kan değeriniz dikkat edin..

Y
Ben içiremiyorum yiyor etkili olmazmı acaba

yok canım ben kullanmadım hiç klomen. kaliteli olsun yumurtalar diye incir kürü yaptım. inaşallah hata değildir.

geçmiş olsun canım. zaten hemen olmuyor kürtaj sonrası gebelik. adetler çok bozuluyor. ozamana kadarda sen demir takviyesi alırsın ama biraz sabır. tekrarı gelmesinde Allah bununla bıraksın. çok zor seni çok iyi anlıyorum.

arkadaşımın kardeşine dua bekliyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…