AMİN CANIM AMİN HAYIRLISI İLErabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah.
İnşallah canım bende umutluyum hayırlı haberler gelir herkesten hayırlısıylaHaziran ayı bereketli olur inşallah hem oruç Ramazan da başlamış olacak güzel haberler bekliyorum ben
yok canım kötü düşünme sen kendine bir gel ki hamileliğin güçlü geçsin biz anneler güçlü olacağız ki onları taşıyabilelim canım üzülme ben de üzülüyorum o zaman hiç olmuyor mutlu olalımben gecen ay 8haftalık hamileliğim boş gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum. su an sıkıntı yok dedi dr , bi adet sonra tekrar isteyebilirsiniz demişti. ta ki bugün kan tahlili yaptırdım, demirim 3 e düşmüş normalde 11 alt sınırpazartesiye 3 gün kan verecek damardan , bakalım. inşaallah hamileliği engellemez
Ay canım çok geçmiş olsun.. Ama gerçekten çok düşmüş kan değeriniz dikkat edin..ben gecen ay 8haftalık hamileliğim boş gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum. su an sıkıntı yok dedi dr , bi adet sonra tekrar isteyebilirsiniz demişti. ta ki bugün kan tahlili yaptırdım, demirim 3 e düşmüş normalde 11 alt sınırpazartesiye 3 gün kan verecek damardan , bakalım. inşaallah hamileliği engellemez
inşaallah bakalım Allah tüm hastalarına şifa versinAy canım çok geçmiş olsun.. Ama gerçekten çok düşmüş kan değeriniz dikkat edin..
Ben içiremiyorum yiyor etkili olmazmı acabaBiz bu ay deniyoruz keçiboynuzu kürünü.. Daha işe yarayıp yaramadığını görmek için 14 günüm var.. Benim bildiğim kadarıyla kürü daha etkiliymiş eşime sabah akşam içiriyorum kendimde bal tarçın çörek otu kürü yapıyorum hayırlısı..
Burnunu tıkasın öyle içsin arkasından su veya birşeyler yesin.. Etkisini bilemiycem canım ama okuduğum yerlerde kürü daha faydalı diye biliyorum..Y
Ben içiremiyorum yiyor etkili olmazmı acaba
yok canım ben kullanmadım hiç klomen. kaliteli olsun yumurtalar diye incir kürü yaptım. inaşallah hata değildir.fazla büyümemişler canım ben de klomenle beraber arı sütü bal polen yedim o da yumurtaların sağlıklı olması içindi ama olmadı maalesef . klomen kullanıyorsan incir kürü yapma ama ac karnına bi kaç tane yersen o sorun olmaz bence
geçmiş olsun canım. zaten hemen olmuyor kürtaj sonrası gebelik. adetler çok bozuluyor. ozamana kadarda sen demir takviyesi alırsın ama biraz sabır. tekrarı gelmesinde Allah bununla bıraksın. çok zor seni çok iyi anlıyorum.ben gecen ay 8haftalık hamileliğim boş gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum. su an sıkıntı yok dedi dr , bi adet sonra tekrar isteyebilirsiniz demişti. ta ki bugün kan tahlili yaptırdım, demirim 3 e düşmüş normalde 11 alt sınırpazartesiye 3 gün kan verecek damardan , bakalım. inşaallah hamileliği engellemez
Anladim canim oyle dusunme iyi olur insaallah herkeste ayni sonucu vermiyor sonucta iyi dusun.iyi olsunyok canım ben kullanmadım hiç klomen. kaliteli olsun yumurtalar diye incir kürü yaptım. inaşallah hata değildir.
aynen demin kaynanamla konuştum bebek konusunu açtı yarın klomene başlıyorum hadi BİSMİLLAH..BEKLEMEK DE NE ZORUMUSSSSS UFFFF
Özelde mi çalışıyorsun canım senkızlar nasılsınız? hava çok güzel ben yine nöbetteyimbıktım artıkkk bu iş yerinden
devlet hastanesindeyim canım ama taşeron firmaya bağlı olarak çalışıyorumÖzelde mi çalışıyorsun canım sen