2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

klomen hapı bittikten sonra da gelişme devam ediyor mu ki
hap kullanmasan bile sonuçta normal şekilde gelişiyor yumurtalar. ben hiç hap kullanmadım ve gelişiyor. ama prbolem varsa bilemem canım. biraz daha bekle bakalım ne çıkacak. klomen bitince incir kürü yap istersen. takviye olur.

cumayı bekliyorum incir yemeye başladım yumurtalarımı büyütsün diye

cumayı bekliyorum incir yemeye başladım yumurtalarımı büyütsün diye
iyi yaptın canım şifa olsun :)
ayyyy yerim ben bunları ya bende istiyorum ikiz kızlar. inşallah hayırlısıysa nasip olur. bugün ilk defa daha olmayan bebişime minik çorap ve elbise aldım. kız kıyafeti, içimden öyle çok geldiki bugün. Allahım inşallah nasip eder.

HEHEben biberon aldım koydum takım aldım bir kız arkadaşım ana kucağını verdi bana kanguru taşımak için verdi güzel oluyor ya iyi etmişsin inşallah giydireceğiz de

HEHEben biberon aldım koydum takım aldım bir kız arkadaşım ana kucağını verdi bana kanguru taşımak için verdi güzel oluyor ya iyi etmişsin inşallah giydireceğiz de
inşallah canım. eşim almasaydın dedi, bunlar seni daha çok üzer dedi. doğru olabilir ama olsun. istiyorum ne yapayım. "vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi" Allah. demekki verecek :)

benim eşim de aynısını diyor canım ama ben de elimde değil ufak tefek de olsa bir şeyler alıyorum elimde değil

benim eşim de aynısını diyor canım ama ben de elimde değil ufak tefek de olsa bir şeyler alıyorum elimde değil
hamileliklerimde bile hiç bişi almamıştım. ama artık istek hat safhada, öyle böyle 1 buçuk yıl geçti ilk gebeliğin üstünden ve gerçekten büyük imtihanlar bunlar. Allah giydirmeyide nasip etsin bize cicilerimizi

amin canımcım hayırlısıyla inşallah annem hırka falan da yapmıştı ama ona da çok bir şey yaptırmak istemiyorum bir gözü görmüyor zaten dedim yaptıkların yeter kendim bir şeyler alırım çok kıyafete para vermek istemiyorum ihtiyaçları çok olacak zaten arkadaşlarıma diyorum bebişlerinizin fazlalıklarını bana ayırın samimi bir arkadaşım var o dedi canım kıyafete çok para verme zaten bebiş masrafı olacak ama kısmeti de olacak dedi biraz kendimzi toparlayana kadar benim de kafama yattı amannnnn hayırlısıyla olsun da kolu komşu akrabanın getirdikleri de yeter kıyafetlerde

zaten hediyeler gelir canım, ne kıyafetler gelirde işte insan kendide almak istiyor. genlde 1 yaş için getiriyorlar hiç almaya bile gerek yok. ama çok şirinler ya ben biraz süslüyüm :) rengarenk giyinmeye bayılırım. kızım olursa onuda rengarenk giydiricem :) mini mini etekler var kabarık çok güzeller.

ALLAH HAYIRLISIYLA NASİP EDER İNŞAALLAH CANIM BİZE bana klomen biraz yan etki yaptı sanırım moralim biraz bozk panik atağım olduğundan kalp çarpıntısı sol tarafımda ağrı halsizlik iştahsızlık kafa dalgınlı var geçermi en kısa zamanda inş

aaaa niye yan etki yaptı ki ? stres falan da etkili tabi, yumurta büyüdü mü büyüyecek mi edrken insan geriliyor. bende bidahaki ay dr. a gitmeyi düşünüyorum eğer olmazsa bu ay. 3.ve 5. denemlerde olmuştu öncekiler ama artık bekleyesim yok hiç. aşılama düşünüyorum devlet yapmaza ama özelde aşılamaya başvurucam. yada klomen banada versin daha kontrollü ilerleyelim.

evet zaten ders çalışıyorum stresliyim olacak mı olmayacak mı derken hayırlısı diyorum ama panik atağı mı etkiledi tabi ki

evet zaten ders çalışıyorum stresliyim olacak mı olmayacak mı derken hayırlısı diyorum ama panik atağı mı etkiledi tabi ki
anlıyorum seni canım. panik atak için ilaçta kullanamzsın gebelik olacak çünkü. neyse rahatlamaya çalış. komedi filmleri izle iyi geliyor :)

anlıyorum seni canım. panik atak için ilaçta kullanamzsın gebelik olacak çünkü. neyse rahatlamaya çalış. komedi filmleri izle iyi geliyor :)
melisa çayı içiyorum canım iki akşam çok kötü oldum nefes alamıyorum dedim eşim de yorgundu abartma dedi ona kırıldım ama sonra yorgun hep benimle mi uğraşacak dedim hayırlısıyla da bir atanaydım ya off off

bitki çaylarını yumurtan çatlayınca bırak canım. başka şekilde rahatlamaya çalış. inşallah atanırız bir mucize olsada haziranda atansak :)

bitki çaylarını yumurtan çatlayınca bırak canım. başka şekilde rahatlamaya çalış. inşallah atanırız bir mucize olsada haziranda atansak :)
haziran da inşallah sen atan da canım benim puanım yok ben 2016 için hazırlanıyorum en azından sınava kadar ALLAH NASİP EDERSE BAKALIM yoksa eylüle kadar bakalım sonra 4 ay falan korunacağım sınava denk gelmesin çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…