Hayırlısı olsun canım ya çalışmak kadın için çok önemli ben de atanmak için uğraşıyorum bak evde oturmak da sıkıcı ama para kazanabiliyorsan o kadar saygı görüyorsundevlet hastanesindeyim canım ama taşeron firmaya bağlı olarak çalışıyorum
öyle tabii ki canım. ama yoruldum işte. hafta sonu nöbetler çok bunalttı beni. evde olmak istiyorum açıkçası genel bir yorgunluk var bende. elbette yıllardır çalışıp evde belli bir süreden sonra kalmak bana da sıkıcı gelir ama kurslar var, yani eve kapamam kendimiHayırlısı olsun canım ya çalışmak kadın için çok önemli ben de atanmak için uğraşıyorum bak evde oturmak da sıkıcı ama para kazanabiliyorsan o kadar saygı görüyorsun
Hayırlısı olsun canım ya çalışmak kadın için çok önemli ben de atanmak için uğraşıyorum bak evde oturmak da sıkıcı ama para kazanabiliyorsan o kadar saygı görüyorsun
günaydın kızlar :)öyle tabii ki canım. ama yoruldum işte. hafta sonu nöbetler çok bunalttı beni. evde olmak istiyorum açıkçası genel bir yorgunluk var bende. elbette yıllardır çalışıp evde belli bir süreden sonra kalmak bana da sıkıcı gelir ama kurslar var, yani eve kapamam kendimi
ayyyy.. çok sevindimmm.. inşallahhhhhh çatlıyordur yumurtan:) cümleye bak.. çatır çatır çatlasın ne oluyyyyyygünaydın kızlar :)
hava gerçekten çok güzel. ben merakla yumurtamın çatlamasını bekliyorum. bugün 14. gün çatlaması gerek. inşallah incir kürünü abartıp yanlış bişi yapmamaışımdır. bu ay çok heyeanlıyım. 3. deneme olacak bakalım ne görücez. bu arada finallerim var ve güzel havayı 2-3 gün değerlendiremicem malesef :)
inşallah canım amin. bugüne kadar çatlama sorunu yaşamadım ama bu ay incir kürü yaptım. acaba bi zararı dokundumu bilemedim. aşırı büyüyp kist yapmaz inşallah. hiç ağrı yok şuan. hafif ağrı olurdu. bugün ovulasyon testim gelecek sipariş verdim. oradan anlarız durumu :)ayyyy.. çok sevindimmm.. inşallahhhhhh çatlıyordur yumurtan:) cümleye bak.. çatır çatır çatlasın ne oluyyyyyy
oyyy.. allah zihin açıklığı versin canım dilerim final sonuçlarının güzelliğiyle beraber hamilelik haberlerini de alırsıın
musmutluuuu olursunnnnnnnn
inşallah canım amin. bugüne kadar çatlama sorunu yaşamadım ama bu ay incir kürü yaptım. acaba bi zararı dokundumu bilemedim. aşırı büyüyp kist yapmaz inşallah. hiç ağrı yok şuan. hafif ağrı olurdu. bugün ovulasyon testim gelecek sipariş verdim. oradan anlarız durumu :)
canım ben de dün ilk defa klomen kullandım halsizim başım döndü göğsümde ağrı falan oldu stres de yaptım ama vücudum az da olsa tepki mi veriyor bilemiyorum pazartesi doktora gideceğim yumurta bakımına alttan muayene diyorlar hep anlamadım ben alttan bakarak nasıl ölçüyor boylarını falan utrasonla bakmıyorlarmıgünaydın kızlar :)
hava gerçekten çok güzel. ben merakla yumurtamın çatlamasını bekliyorum. bugün 14. gün çatlaması gerek. inşallah incir kürünü abartıp yanlış bişi yapmamaışımdır. bu ay çok heyeanlıyım. 3. deneme olacak bakalım ne görücez. bu arada finallerim var ve güzel havayı 2-3 gün değerlendiremicem malesef :)
Alttanda ultrasonla bakiyo cnm uzun bi cubugu var ultrasnunnn olnunlaacanım ben de dün ilk defa klomen kullandım halsizim başım döndü göğsümde ağrı falan oldu stres de yaptım ama vücudum az da olsa tepki mi veriyor bilemiyorum pazartesi doktora gideceğim yumurta bakımına alttan muayene diyorlar hep anlamadım ben alttan bakarak nasıl ölçüyor boylarını falan utrasonla bakmıyorlarmı
hımmmmAlttanda ultrasonla bakiyo cnm uzun bi cubugu var ultrasnunnn olnunlaa
herkesin sıkıntısı farklı farklı canım. inşallah düzelir. çatlatma iğnesi falan kullanmadınmı hiç ? birde ben gitti gidiyordan aldım 20 tane var içinde uygun fiyatı. ondan alıp hergün yapıcaksın artık. ağrı falanda oluyor çatlayınca.hım anladım canım. bende ovulasyon testi aldım ama 5 tane kullandım bir sonuca ulaşamadım bende pco olduğu için günlerini bilemiyorumptesi doktora gidicem inşalalh
ne güzel canım vücudun tepki veriyor olabilir gerçekten. sonuçta yumurta büyüyor. inşallah işe yarar. benim 2 kürtaajım olduğu için artık vajinal usg korkum tamamen kalktı. ama ne kadar rahatsız edici seni anlıyorum. normal usg ile bakılmıyor malesef canım. benim kontrollerim çok fazla olduğu için hep yumurtalarımı görüyordum. ölçüsünü falan kaçtane olduğunu. sıkma canını için rahat eder baktırıncacanım ben de dün ilk defa klomen kullandım halsizim başım döndü göğsümde ağrı falan oldu stres de yaptım ama vücudum az da olsa tepki mi veriyor bilemiyorum pazartesi doktora gideceğim yumurta bakımına alttan muayene diyorlar hep anlamadım ben alttan bakarak nasıl ölçüyor boylarını falan utrasonla bakmıyorlarmı
yarın doktora gidiyorum klomen kullanmamın ilk ayı bakalım yumurtalarım büyüdü mü bu ay hamile kalacak mıyım acaba çok merak ediyorum ALLAH'IM TÜM İSTEYENLERE DE BANA DA NASİP ET HAYIRLISIYLA AMİN
Bende bekliyorumm haber ver canimmyarın doktora gidiyorum klomen kullanmamın ilk ayı bakalım yumurtalarım büyüdü mü bu ay hamile kalacak mıyım acaba çok merak ediyorum ALLAH'IM TÜM İSTEYENLERE DE BANA DA NASİP ET HAYIRLISIYLA AMİN
çarşambaya alındı canım çarşamba yumurtalarıma bakacakBende bekliyorumm haber ver canimm
Kacinci gun oluyo canim carsambaçarşambaya alındı canım çarşamba yumurtalarıma bakacak
yarın bitmiş olacak klomen canım bir gün sonrasında da yumurtalarıma bakmış olacak bugün 4. gün klomeni kullanmamınKacinci gun oluyo canim carsamba
Anladim canim hayirli olur insallahyarın bitmiş olacak klomen canım bir gün sonrasında da yumurtalarıma bakmış olacak bugün 4. gün klomeni kullanmamın
gittim canım çarşambaya alındı klomen bitsin bir gün de bekleyelim pazartesi gel dedi 2 gün daha bekleyeceğiz acaba büyüdümü yumurtalar kendimi tavuk gibi hissediyorum yacanımm gittin mi doktora?