2016 Aralik tup bebek

8. Haftada duyulur diyorlar cnm,.

Kızlar çok hafif akıntım var iki gündür, bazen normal bazende kahverengi oluyor , sizce neden olabilir ?

Bilmiyorum ki canım belki jelden oluyordur doktoruna sordun mu
Cnm sen ultrasonda kalp atışını da gördünmü yada doktor gördümü? Hamilelik takviminde yazıyor bugün kameri aya göreymiş hamilelerin ayı, bir ayı doldurmuşuz. Ultrasonda kalp atımlarını görebilirmişiz diyor.

Yok canım bebeği bile göremedim en son gittiğimde sadece kese ve yolk kesesi mi ne onu gördüm. Pazartesi belki görürüz kalp atışlarını inşallah ben de çok stresliyim. Midem bulanmıyo doğru dürüst hamilelik belirtim yok telaşlanıyorum. Aman şeytanın vesvesesi işte. Allaha emanet yavrularımız.

canım mide bulantısı için daha erken hem kişiden kişiye degişir o. ama korkmakta haklısın beklemek cok zor kalp sesini duyana kadar kendimi tam olarak hamile gibi hissedemiyorum

Hayır henüz çıkarmadım ama dediğin gibi öğürme var çıkacak gibi oluyor daha çok uyanınca oluyor
Canim bizim bi arkadas hamileyken yataginin kenarinda leblebi bulunduruyodu,gözünü acar acmaz daha yataktan cikmadan bir avuc yiyip sonra kalkiyodu.herseyi denedi enfaydali bunu buldu.bir dene istersen,insallah iyi gelir

Sende benim gibi panikliyorsun canım. Çok benziyoruz o konuda. O yüzden çok iyi anlıyorum tedirginliğini. Bak kalp atışı varsa ve dinletmemişse bu duyulmadıgı için değil. Ya dr erken diye dinletmemiştir. Ya da yeni başladıgı için kalp atışı cihaz iyi değildir o sesi duyurmak için. Bak benimde dr um yeni başlamış kalp atışı başka cihaz olsa duyamazdın bizim cihaz çok ii demişti. Bende pazartesiyi bekliyorum ve aklıma bazen vesveseler gelmiyor değil. Kalp atışı devam ediyor mu, duyacak mıyım gümbür gümbür, bebiş gelişti mi diye... Keşke evde cihazımız olsa da baksak her merak ettiğimizde :))) normal kontrol günüm pazartesi zaten ben dayanamayıp salıdan gitmiştim vesveseler yüzünden. Biz sürekli bu evhamlarla olacagız bence Alkah izin verirse dogurana kadar :)) dr umun bana dediği bir şey daha vardı. Hamilelik hormonları duygusallaştırır alınganlaştırır evhamlandırır ama geçmişte yaşadıgın olumsuzluklardan dolayı bunu sen 2kat yaşarsın ki bu çok normal dedi. Psikolojimiz zaten ortada üstüne birde hormonlar Allah sonumuzu hayır etsin:)

Kizlarrrr bugun transferimin 11.günü.doktor pazartesi test yap dedi esim ogüne kadar yapmama izin vermiyor ama dayanamiyorum eczaneden alip idrardan baksam dogru sonuc verirmi acaba

Ben bi ara eşime eve ultrason cihazı mı alsak istediğim zaman bebeği görürüm rahatlarım dedim. Ultrason cihazlarının fiyatını bile araştırıyordum nerdeyse eşim saçmalama dedi

Kizlarrrr bugun transferimin 11.günü.doktor pazartesi test yap dedi esim ogüne kadar yapmama izin vermiyor ama dayanamiyorum eczaneden alip idrardan baksam dogru sonuc verirmi acaba
Al yap ama çıkmazsa üzülme idrarda çıkmayabiliyor

Canım bende de bulantı yok. Araştırdım her hamilelikte bulantı olacak diye bir şey yokmuş. Bende tedirgin oluyorum çünkü neden mide bulantım yok diye:) bazen hamile oldugumu unutuyorum o kadar belirtim yok yani. Sadece elimle gögsüme bastırınca biraz agrı var tek belirtim o da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…