- | İsim | Yaş | Dnm | Sorun | Merkez | Opu Tar. | Trnsfr Tar. | Test Tar. | Sonuç | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1 |
| 31 | 1 | Pko | Etlik ZHKD Ankara | 28.11.16 | 03.12.16 | 12.12.16 | Negatif | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2 | O okaliptus_ | 29 | 1 | Sebepsiz İ. | Bahçeci Fulya | Dndrlmş | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3 |
| 27 | 1 | Sebepsiz İ. | İstanbul Süleymaniye | - | - | - | Ohss İptal | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4 |
| 33 | 3 | Sebepsiz İ. | - | - | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
5 |
| 32 | 1 | Çklt K + Hrkt Azlğ. | Beylikdüzü Medicana | - | - | - | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
6 | @benim bebixsxim | 32 | 4 | Pko | Medical Park | Dndrlmş | 14.12.2016 | 24.12.2016 | Negatif | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
7 |
| 32 | 4 | Azospermi | Doğu Fertil Malatya | 22.12.2016 | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
8 |
| 40 | 1 | Rzrv, hrkt ve sprm azlığı | Antalya TBM | 29.11.16 | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
9 |
| 33 | 3 | Rezerv azlığı | Bursa Uludağ Üni. | - | 30.11.16 | 12.12.16 | Negatif | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
10 |
| 25 | 1 | Tüpler Tıkalı | Bahceci Umut | 29.11.16 | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
11 |
| 29 | 1 | Hareket Azlığı | Bahceci Umut | Dndrlmş | 15.12.16 | 27.12.16 | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
12 | Y yasemen1232 | 36 | 4 | Azospermi | Gazi Üni. | - | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
13 | @seval_erdal | 36 | 1 | sag tp tkl + varikosel | Diyerbakir bahçeci | Dndrlmş | 19.12.16 | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
14 |
| 35 | 4 | Tüpler Tıkalı | Fransa | Dndrlmş | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
15 |
| 34 | 1 | Çikolata Kist | Özel Münire Erman Akar | Dndrlmş | 15.12.16 | 25.12.2016 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
16 |
| 24 | 1 | Azospermi | Umut TBM | Dndrlmş | 14.12.2016 | 26.12.2016 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
17 | @I wanna be a frendly mom | 26 | 1 | Azospermi | Bahçeci Fulya | - | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
18 |
| 33 | 3 | Erkek inf. | Gop yeniyuzyil üni. | Dndrlmş | 15.12.2016 | 29.12.2016 | Negatif | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
19 | @sltn-yusuf | 27 | 1 | pko | Tevfik Sipahi HRS | Dndrlmş | 14.12.2016 | 24.12.2016 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
20 | Y Yekfam | 24 | 1 | Pko | Novaart | - | 08.12.16 | - | Negatif | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
21 |
| 25 | 1 | Pko | Medicalpark | 21.12.2016 | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
22 | @Ilaymilya | 25 | 3 | Azospermi | - | Dndrlmş | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
23 |
| 31 | 3 | Erkek Inf | Bursa Acıbadem | - | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
24 | E emiratam | - | 1 | Pko | Serdar Koç | 03.12.16 | 08.12.16 | 17.12.16 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
25 |
| 24 | 1 | pko ve hrktszlk | Acibadem Maslak | - | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
26 |
| 26 | 5 | pko ve hrkt | Sisli Memorial | - | 02.12.16 | 11.12.16 | Negatif | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
27 | B beren33 | 33 | - | hareket | Yurt disi | - | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
28 |
| 28 | 1 | Sperm hrkt azlg | Acıbadem Bursa | 03.12.16 | 06.12.2016 | 17.12.2016 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
29 | S Sece44 | 28 | 2 | Sperm sayı hrkt ve morfoloji | Bahçeci Umut | - | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
30 | @Umut kadar | 27 | 1 | Sebepsiz İ. | Çorlu Reyap | - | - | - | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
31 | @hamidecim | 31 | 2 | Tüpler tıkalı | İstanbul Eurofertil | - | 19.12.2016 | 31.12.2016 | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
32 | C ceycey32 | 32 | 1 | Pko | Acıbadem Ankara | 21.12.2016 | 26.12.2016 | 05.01.2017 | - | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
33 | C ceycey32 | 30 | 1 | Azospermi | İst.Med.Mega Ünv. | - | - | 25.12.2016 | 34 | C ceycey32 | 35 | 4 | Tüpler Tıkalı | Bahçeci Fulya | 17.12.2016 | 22.12.2016 | 31.12.2016 | - | 35 | C ceycey32 | 28 | 1 | Sebepsiz İ. | Şişli Memorial | - | - | 31.12.2016 | - | 36 | C ceycey32 | 30 | 2 | Pko | Mersin Tüp B.M | - | - | - | 37 | C ceycey32 | 23 | 1 | Çikolata Kist | İzmir Med.Park | dondrlmş | 12.12.2016 | 24.12.2016 | 38 | C ceycey32 | 36 | - | Sebepsiz İ. | - | 14.12.2016 | 17.12.2016 | - | 39 | C ceycey32 | 33 | 1 | Sebepsiz İ. | Florance Nihgtingale | 05.12.2016 | 13.12.2016 | 25.12.2016 | 40 | C ceycey32 | 29 | - | - | - | - | 14.12.2016 | 25.12.2016 | - | 41 | C ceycey32 | 33 | 2 | Kist | Bağcılar Med.Ünv | 21.12.2016 | - | - | - | 42 | C ceycey32 | 33 | 1 | Ç.Kist+Sprm Hrk.sayı Azlığı | Prof.Osman Develioğlu | - | - | - | - | 43 | C ceycey32 | 33 | 1 | Sebepsiz İ. | Yeni Y.Gaziozmanpaşa H. | - | 12.12.2016 | 23.12.2016 | 44 | C ceycey32 | 28 | 1 | Dış Geb.Tüp Alımı | Bahçeci Fulya | 23.12.2016 | 03.01.2017 | - | - | 45 | C ceycey32 | 22 | 1 | Tüp Tıkalı | İzmir Smyrna Tüp B. | Dondrlmuş | 20.12.2016 | 30.12.2016 | - | 46 | C ceycey32 | 33 | 1 | Sebepsiz İ. | Şişli Kolan | Dondrlmuş | 21.12.2016 | 31.12.2016 | - |
Merhaba düşüğü kurtajla mı yasadınız. Düşük sebebini arastırmadan mı tedavıye baslayacsksınız??merhaba canim. bende 32 yaşında 12 senelik evliyim. 2 negatif tup bebek 3 tup bebekte pozitif ama 6 haftalık düşük. bende pko var baskada sorun gozukmuyo bir çok doktor normal yolla olabileceğini söyledi ama olmadi. esimde bi sorun yok. şimdi dogum kontrol hapi kullaniyorum. ay sonu adetle birlikte dondurulmus transferim olucak. allah nasip ederse. ins mevlam bütün isteyenlere içinde bizede saglikla kucagimiza alacagimuz evkatkarimuzu nadio etsin.
Merhaba;32 yaşındaydım
6 senelik evliyim
3 tüp bebek yaptırdım
1.negatif
2. Sinden bi kızım var 4 yaşına girecek
3. Sü gecen ay düşük oldu
Bu ay adetle Rahime çizik atılacak
Aralık ayında tüp bebek yaptırcam inş
Bizim tüp bebek sebebimiz eşim azospermi ..
Yok cnm doktor histereskopi yapcak 3 tüp bebekten sadece bir tanesi olumlu sonuçlandı 2 tane olumsuz ve tüm hepsinde embriyolar 5. Gün embriyosu ve kaliteli idi öyle olunca histereskopi yapalım bi sorun varsa çözeriz eğer sorun yoksa çizik atarız embriyonun Tutunmasını sağlıyormuş.. ama genel olarak hormonlarım rahimimde bi sorun yok ... görünmeyen bi sorun varmı ona bakacak doktorMerhaba;
Düşük sebebı arastırıldımı?
Hosgeldin canim. Benim 3 sene icinde klomen ve igneli tedavilerim oldu baslarda ama olmadi sonra iki defa igneli asilama oldu. Yine sonuc alamadimm. Rahim filmi cekildi temiz histereskopi yapildi temiz sonra genetik arastirma yaptiralim dedik o da temiz. Sadece pihtilasmaya meyil var dediler. Tup bebege baslamadan hepsini yaptirayim kafam rahat olsun dedim. Aslinda haziranda baslamak istiyorduk tasinma falan isleri cikti bu zamana kadar ertelendi bakalim. Neler yasicam nasil olcak insallah hemen baslayabiliriz tedaviye.32 yaşındaydım
6 senelik evliyim
3 tüp bebek yaptırdım
1.negatif
2. Sinden bi kızım var 4 yaşına girecek
3. Sü gecen ay düşük oldu
Bu ay adetle Rahime çizik atılacak
Aralık ayında tüp bebek yaptırcam inş
Bizim tüp bebek sebebimiz eşim azospermi ..
kurtaj yapilmadi kendu tuvalette dustu canim hamileligimin oncesinden butun genetik tesler pihtiladma yapilmisti zaten hic bir sorun yoktu. 3 tedavimdr hamile kslmustim ve bir sorun gözükmüyordu birden gelen kanamaya 2 saatte herşey oldu bitti ve bebegim beni bıraktı. düşen parça sadece patolojiye gitti ondada sonuç bebek olarak geldi sebebini nedenini bilemeyiz dedi. sonra burdan başka arkadaştan ve senden duymuştum genetige gittiğini orda herşeyin belli olduğunu sonra bu kafama takılınca doktoruna sordum biz neden genetige g ondermedik diye oda benim gebeligim 5+5 sonlandi genetikten kesin sonuc alinabilmesi icin 6 hafrayi doldurman lazimdi seninki çok küçüktü amlasimazdi dedi. ama normal de haşimoto hastasıyım gebeligimde yüksek çıktı ve endokrine yolladı randevun düşügün ertesi günüydü yetişemedim. kesin olmamaklabirlikte düsüğe troid yükselmesi neden oldu.Merhaba düşüğü kurtajla mı yasadınız. Düşük sebebini arastırmadan mı tedavıye baslayacsksınız??
senin genetik sonucun ciktimi?Merhaba düşüğü kurtajla mı yasadınız. Düşük sebebini arastırmadan mı tedavıye baslayacsksınız??
Hayirlisi olsun canim zor gelmesinn guclu olmaliyiz birbirimize destek olmaliyiz benim de hafif lekeler gelmeye basladi yarin yada obur gun adet olurumBende bugun adet oldum pazartwsi doktora gitcem bakalım nediycek sil baştan başlamak zor geliyor ama yapacak başka bşyde yok
hosgeldin canimm oo masallah ilk annemiz sen olcaksin o zaman butun gelismeleri bizimle paylasmani bekliyorumm hayirla sonuclanir insallahArkadaslar iyi geceler öncelikle 29 yasindayım 4 yasinda doğal yıldan olan bir oğlum var ikinci icin iki senedir bekliyoruz olmadı maalesef esimde sorun olduğunu tesbit ettik bir sene evvel ilaçlar tedavi vs baya iyi duruma geldi fkt Hala hamile kalamadım.. Velhasıl bugun bizde ilk tup Bebek icin tedaviye basladik tup mu asilamami derken doktorun su sözü vazgeçirdi bizi sperm sonucu en iyisi olsa bile şans yüzde 15 yanı yüzde 85 olmayacak Dedi ve tup bebekte kullanılan iğneler kullaniliyor dozu biraz az iki kere vücudu ilac girmesin diye tüp olarak aldık kararı Rabb'im karsrimzii hayırlara vesile eylesin insaallah .. Bu yolda hepimize guzel haberler veririz ins .. Beni de eklerseniz listeye sevinirim 12 kasımda tedaviye baslaidk ..Ama bizim Dr yumurta toplama işleminden sonra donduruyor sonraki ay transfer yapıyor bu sekilde şansı Yüksek oluyormus rahim de dinlenmiyormuş tedavi simdi basladi fkt benim transfer muhtemelen 18 aralık gibi olur yılbaşıma da İnsaaallah ikinci bebis müjdesine girerim :)
Hosgeldin canimm bende de pko var tup bebek doktorlari bizim en sevdigimiz hastalar pkolu olanlar diyor cok yumurta olusmasi hic olusmamasindan iyi diyorlar insallah hayirla sonuclanir tedavilerimizMerhaba arkadaslar bende 8 ekimde ilaçlara basladım aralık adetımde tup bebek için başlıyoruz hepimizin hakkında hayırlısı olsun biZ 2 yıldır deniyoruz Eşimde sperm azlığı vardı benimde kontrolüm yapılıyordu ancak pko oldugumu hiç bi doktor söylememişti 2 aydır pko oldugumu öğrendm esimde bende sıkıntılıyız malesef umarım tez zamanda bebişlerimiE kavusurz
Hayırlı olsun sana da Can'ım ins burada guzel haberler veririz birbirimize :) benimde iğnelerin ikinci günü sanirim benim de transfer aralık ayında olacak ayni Zaman'larda olur belki de :)Kizlar bnde aralikta transfer olacagm sanrm ertelenmezse. Suan igneleri yapiyorum 4. Gunundeyim sali gunu ilk kontrolum var. bakalim yumoslar ne durumda. Doktor dondurup transfer ediyirmus. Aralik yada ocak ayinda transfer olacak. Benide alin listeye
Hangi merkezde tedavi oluyorsun cnm? Opudan snraki ilk adette kist gorunurse 1 ay dogum kntrol hapi kullnacakmsm snraki adette transfer olckmis en gec ocakta transfer olur herhlde. Ama ins okdr gecikmez.Hayırlı olsun sana da Can'ım ins burada guzel haberler veririz birbirimize :) benimde iğnelerin ikinci günü sanirim benim de transfer aralık ayında olacak ayni Zaman'larda olur belki de :)
İnsaallah Can'ım tabiki herseyi burada yazalım paylaşalım birbirimize destek olalım gercekten bizi en iyi bu isleri yasayan olur .. Bugun 2. Gun Suan tek iğnem var gonal f 450 hergun birtane ayrica dort tane vitamin verdi inofolic , Devit3,omega3, previte esimde de vitamin verdi destekleyiciHayirlisi olsun canim zor gelmesinn guclu olmaliyiz birbirimize destek olmaliyiz benim de hafif lekeler gelmeye basladi yarin yada obur gun adet olurum
hosgeldin canimm oo masallah ilk annemiz sen olcaksin o zaman butun gelismeleri bizimle paylasmani bekliyorumm hayirla sonuclanir insallah
Hosgeldin canimm bende de pko var tup bebek doktorlari bizim en sevdigimiz hastalar pkolu olanlar diyor cok yumurta olusmasi hic olusmamasindan iyi diyorlar insallah hayirla sonuclanir tedavilerimiz
Hosgeldin canim hayirli olsunn isterseniz listenin taslagini olusturalim neler olsun lostede bilgileri de alayim yapayimmKizlar bnde aralikta transfer olacagm sanrm ertelenmezse. Suan igneleri yapiyorum 4. Gunundeyim sali gunu ilk kontrolum var. bakalim yumoslar ne durumda. Doktor dondurup transfer ediyirmus. Aralik yada ocak ayinda transfer olacak. Benide alin listeye
yas kacinci deneme tedavi nedeni tedavi asamasi merkez ve test tarihi olblr cnm genelde baska topiklerde bu tarz listeler gordum
Hosgeldin canim hayirli olsunn isterseniz listenin taslagini olusturalim neler olsun lostede bilgileri de alayim yapayimm