- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
- 103
Gunaydin canim, amin insallahGünaydın kızlar.. güzel bir haftasonu güzel haberler olsun inşallah.,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim, amin insallahGünaydın kızlar.. güzel bir haftasonu güzel haberler olsun inşallah.,
Alttan baktı canım 5mm boyunda keseyi gördüm. Hcg 2100 dü.Yolk keseyide gördü doktor.Belki ultrason cihazı yetersizdir devletteki.Bide senin ne zaman transferin oldu benim aralık 19.
:) :) aynen öyle :)Bir önceki düşükten bahsetmiştir cnm. Bişey yok merak etme. Allah hepimizin bebişine sağlık versin.
Yok kuzum ben 3 ay önce tüp bebek yine yapmıştım o düşük olmuştu:) şimdilik bunda bşy yok duruyor sanırım bugun keseyi görmeye gitcem:)Minik cnm bu nedemek ya benmi yanlış hatırlıyorum nolur pot kırmış olmıyım da geçen pazar düşük oldu dedin sen bana bugün mesj okuyamadım neler oluyor arkadaşlar
Ayyy hadi gör gel inşallah ben göremedim daha beklemedeyim:) :) aynen öyle :)
Yok kuzum ben 3 ay önce tüp bebek yine yapmıştım o düşük olmuştu:) şimdilik bunda bşy yok duruyor sanırım bugun keseyi görmeye gitcem:)
Benimde başladı erken daha psikolojik diye düşünüyordum ikizlerde erken mi oluyor acaba belirtigünaydın arkadaşlar benim mide bulantılarım başladı ikiz olduğu için herşeyi çift kat yaşayacakmışım
valla olabilir canım kusma yok ama öğürme var bende sen kusuyo musunBenimde başladı erken daha psikolojik diye düşünüyordum ikizlerde erken mi oluyor acaba belirti
Hayır henüz çıkarmadım ama dediğin gibi öğürme var çıkacak gibi oluyor daha çok uyanınca oluyorvalla olabilir canım kusma yok ama öğürme var bende sen kusuyo musun
Çıkmaz pazartesi salı boşu boşuna ağlarsın canım. Bekle biraz daha.Gunaydin kizlar. Transferimin 5. Günü ama zorla birşeyler yedirdikleri için 1 haftada 2 kilo almışım. Normalde zayif birisi de degilim. Eger hamile olmazsam aldigim kilo zoruma gidecekpazartesi sali evde bi test yapsam mi acaba :)
Günaydın cnm, salıya çıkmaz cnm boşuna yapma lütfen moralin bozulur sonra. Yediklerin önemli ama kilo alack kadar yememelisin, tatlılardan uzak dur, bebeğe zararlı. Benim insülin direncim var doktorum hamilelik şekeri olurum kesin diye transferden önce bana insülin verdi günde 4 defa yapıuorum. Şeker olarak yediğim tek şey meyve. Bende zayıf biri değilim. Sabahları yumurtanı aralarda meyvelerini balık et tavuk bınlara dikkat etmen yeterli şimdilik. Benim kesinleşsin diyetisyene giderim heralde.Gunaydin kizlar. Transferimin 5. Günü ama zorla birşeyler yedirdikleri için 1 haftada 2 kilo almışım. Normalde zayif birisi de degilim. Eger hamile olmazsam aldigim kilo zoruma gidecekpazartesi sali evde bi test yapsam mi acaba :)
Valla diyetisyen çok mantıklı. Eğer hamile kalırsam ben de baslayayim. Artık daha az ve kaliteli yemeye dikkat etcem. Annem de gitti zaten.Günaydın cnm, salıya çıkmaz cnm boşuna yapma lütfen moralin bozulur sonra. Yediklerin önemli ama kilo alack kadar yememelisin, tatlılardan uzak dur, bebeğe zararlı. Benim insülin direncim var doktorum hamilelik şekeri olurum kesin diye transferden önce bana insülin verdi günde 4 defa yapıuorum. Şeker olarak yediğim tek şey meyve. Bende zayıf biri değilim. Sabahları yumurtanı aralarda meyvelerini balık et tavuk bınlara dikkat etmen yeterli şimdilik. Benim kesinleşsin diyetisyene giderim heralde.
orda olmalı haHahhahaha bayıldııımmmm vallaaa çok tatlısın bende ultrasonlardan dr'un göremedigi keseyi arıyorum hep orda olmalııı de'umu degiştirsem bence göremiyooallah bizede o ultrasonlarda keseleri göstersin
sagol canım oyle yapacam artık bi süreÇok zor oluyor evet ama en azından farzlarını kılmaya çalış olmazsa oturarak kıl canm Rabbim kabul eder inşallah