2016 Aralik tup bebek

Doktor ve cihaz çok onemli bence rastgele gitmeseydin kuzum. Bir tane kese net öteki oluşyordur daha ikizlerde genelde böyle okuyor zaten.
A aykumsal canm 7+4 oldum kasık sancısından başka hiçbi gebelik belirtisi yaşamadım .. endişelenme herkesin midesi bulancak başı döncek die bişey yok
MaşaAllah canım ne güzel insallah mide bulantında olmaz baş dönmende ben tum belirtileri yaşıyorum ve üstune birnde grip oluyorum galiba

Bir tane net kese var yanında küçük bi tane daha var gibi. Kesenin boyutu neymiş söyledi mi doktor canım.
Cnm üstteki küçük olan kese 0.73 cm
Alttaki büyük olan kese 0.98 cm
Yazıyor
Doktor hiç bşy bilmiyordu enerjimi emdi resmen :)
C

anım benim çok erken gitmişin, haftaya kesin iki kese olacak inşallah
Aynen sanırım biraz daha zaman geçse belli olur net

Elazığ öyle bi yerli hiç düzgün doktor yok bilmiyorum kime gitcem kızımın doktoru idare ederdi Doğumda ölcektim narkozdan erken uyandım tüm herşeyi hisettim nefes alamadım solunum cihazına bağladılar .. ondan o doktora daha gitmem korktum..hiç bilmiyorum kime gideceğimi

Çok gecmis olsun canim ya Rabbim birdaha göstermesin böyle acılar işinin ehli iyi doktorlarla karşılaştırsın insallah canım.

Kese gördü 1tane sen ikiz mi diyince tekrar baktı... E bu dr degerlerini sormadı mı hiç canım. Degere göre biz bile ikiz ihtimali yüksek diyoruz ona göre baksa ya. Neyse şükür kese görünmüş canım. Allah devamını nasip etsin. Bir daha bu dr a gitmezsin

Böyle doktorlara da sinir oluyorum insan ne hevesle gidiyo ne umutlarla... hele bizim gibi uzun uğraşlar sonucu hamile kalanlar daha yoğun bir duyguyla. Biraz ilgi alaka tatlı söz bu kadar mı zor

Selam hanımlar dondurulmuş embriyo transfer icin rahim duvari kalinligi 7.8 ml sizce nasıl transfer için uygun mu bilgi verirseniz iyi olur kafa çok karıştı yardiiiiimmmm????

Selam hanımlar dondurulmuş embriyo transfer icin rahim duvari kalinligi 7.8 ml sizce nasıl transfer için uygun mu bilgi verirseniz iyi olur kafa çok karıştı yardiiiiimmmm????
Cnm transfer günün ne gün? Bu kalınlık adetinin 2. Günü ölçülen değildir heralde.

Kizlar bugun transferimin 11.günü.doktor pazartesi kan ver demisti ama bugun iki farkli markayla idrar testi yaptim ikiside negatif cikti cok uzgunum.doktor embriyon cok guzel senden gebelik bekliyorum demisti tüm umitlerim yerlebir oldu,pazartesi kan vermeye bile gitmek istemiyorum cok emek vermistim hayat durdu sanki

Erken gebelik testimiydi canım yoksa 3 liralık olan 50ve üstü değerde gösteriyormuş hemen üzülme kanda çıkar Inşallah değerin düşükse göstermez

Erken gebelik testimiydi canım yoksa 3 liralık olan 50ve üstü değerde gösteriyormuş hemen üzülme kanda çıkar Inşallah değerin düşükse göstermez
Hayir erken gebelik degildi,ucuz olanlardandi.ama iki farkli markayla yaptim ve ikiside tek cizgi. 5.gün embriyosu icin 11.gunde cikardi pozitif olsaydi. Hicboyle hayal etmemistim,aglamaktan kahroldum

Hayir erken gebelik degildi,ucuz olanlardandi.ama iki farkli markayla yaptim ve ikiside tek cizgi. 5.gün embriyosu icin 11.gunde cikardi pozitif olsaydi. Hicboyle hayal etmemistim,aglamaktan kahroldum
Kız ağlama git kan ver acilde hemen çıkar imkanın varsa testlere güvenme inşallah tutmuştur

Cnm benimde 11. Gün negatif çıkmıştı gidip kan vermiştim hemen pozitifti sonuç. Git kan ver cnm bekleme pazartesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…