Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))) bizden beklenir vallahi. Fazlasıda zarar diye korkmasam alacam.. Zaten battık zaten battık maddi olarak onu da alırdık bebiş için :))) bir yerde okumuştum bir cihaz vardı hamileler istediğinde evde kalp atışını duyuyordu bebeginin ama bunun zararlı oldugunu söyleyen çok kişi vardı. En iyisi biz annelik evhamlarıyla kontrol zamanını bekleyelim.. Bizde bulantısız hamişiz demekki..Ben bi ara eşime eve ultrason cihazı mı alsak istediğim zaman bebeği görürüm rahatlarım dedim. Ultrason cihazlarının fiyatını bile araştırıyordum nerdeyse eşim saçmalama dedi![]()
Bende de göğüsüm gece ağrıyor biraz onuda progestan fitil koyuyorum gece o mu yapıyor acaba dedim.Canım bende de bulantı yok. Araştırdım her hamilelikte bulantı olacak diye bir şey yokmuş. Bende tedirgin oluyorum çünkü neden mide bulantım yok diye:) bazen hamile oldugumu unutuyorum o kadar belirtim yok yani. Sadece elimle gögsüme bastırınca biraz agrı var tek belirtim o da...
Çikabilirde çikmayabilirde. En iyisi sabretmek ama sabredemiyorsanda kendini şartlandirma canım.Kizlarrrr bugun transferimin 11.günü.doktor pazartesi test yap dedi esim ogüne kadar yapmama izin vermiyor ama dayanamiyorum eczaneden alip idrardan baksam dogru sonuc verirmi acaba![]()
sağ salim inşallah alalım bebişlerimizi kucağımıza canım Amin.:))))) bizden beklenir vallahi. Fazlasıda zarar diye korkmasam alacam.. Zaten battık zaten battık maddi olarak onu da alırdık bebiş için :))) bir yerde okumuştum bir cihaz vardı hamileler istediğinde evde kalp atışını duyuyordu bebeginin ama bunun zararlı oldugunu söyleyen çok kişi vardı. En iyisi biz annelik evhamlarıyla kontrol zamanını bekleyelim.. Bizde bulantısız hamişiz demekki..
Daha bebek oluşum aşamadındaymış, sen erken gitmişsin cnm.ben de aynı durumdayım, aslında hafta hafta gebeliğe baktığında çok fazla belirti aramamamızı söylüyorlar. Benim ilk denememde kimyasal gebelik olduğu halde mide bulantısından ölüyordum.Yok canım bebeği bile göremedim en son gittiğimde sadece kese ve yolk kesesi mi ne onu gördüm. Pazartesi belki görürüz kalp atışlarını inşallah ben de çok stresliyim. Midem bulanmıyo doğru dürüst hamilelik belirtim yok telaşlanıyorum. Aman şeytanın vesvesesi işte. Allaha emanet yavrularımız.
Evde elim göğsümde agrı olunca rahatlıyorum bende:)) şuan azalmış agrı mesela niyekiii... Az kaldı kafayı belirtilerle bozacagız:))Bende de göğüsüm gece ağrıyor biraz onuda progestan fitil koyuyorum gece o mu yapıyor acaba dedim.
Biraz bel ağrım var şükür önceki ağrılarım kalmadı pek dün doktor sıkıntı olmadığını ağrılarımada bişey yapamıyacağını söyledi neler çektik bu günü görmek için sıkıcaz dişimizi sen nasılsın canım lekelenmen azalmış seninde şükür dinlen geçiyor 3 ayı bi atlatsak inşallah sağ sağlim. Dün hastanede bi akrabam la karşılaştım kadın doğum kontrol hapı kullanırken ikiz bebeğe hamile kalmış ama düşmüş allahım millet istemezken hamile kalıyor buda bizim imtihanımız demekki rabbim isteyen herkese tatdırsın negatif alanlar umudunuzu kesmeyim ben tam 14 senedir uğraşıyorum 30 tane idrar testi alıp hepsini yapıp bana nispet yapanlara dağıtasım varBende 6+4 te duydum önceki gun. Senin nasil geciyor gunlerin canım?
Sende benim gibi panikliyorsun canım. Çok benziyoruz o konuda. O yüzden çok iyi anlıyorum tedirginliğini. Bak kalp atışı varsa ve dinletmemişse bu duyulmadıgı için değil. Ya dr erken diye dinletmemiştir. Ya da yeni başladıgı için kalp atışı cihaz iyi değildir o sesi duyurmak için. Bak benimde dr um yeni başlamış kalp atışı başka cihaz olsa duyamazdın bizim cihaz çok ii demişti. Bende pazartesiyi bekliyorum ve aklıma bazen vesveseler gelmiyor değil. Kalp atışı devam ediyor mu, duyacak mıyım gümbür gümbür, bebiş gelişti mi diye... Keşke evde cihazımız olsa da baksak her merak ettiğimizde :))) normal kontrol günüm pazartesi zaten ben dayanamayıp salıdan gitmiştim vesveseler yüzünden. Biz sürekli bu evhamlarla olacagız bence Alkah izin verirse dogurana kadar :)) dr umun bana dediği bir şey daha vardı. Hamilelik hormonları duygusallaştırır alınganlaştırır evhamlandırır ama geçmişte yaşadıgın olumsuzluklardan dolayı bunu sen 2kat yaşarsın ki bu çok normal dedi. Psikolojimiz zaten ortada üstüne birde hormonlar Allah sonumuzu hayır etsin:)
Çok doğru söyledin canım yapan kendine yapıyor iyiliğide kötülüğüde hele ki anne olamayan bir kalbi incitmek. Sabrın sonu selamet inşallah riskli gunleride geride bırakırız o zamana kadar da negatif alan arkadaşlar pozitiflerle yetişirler peşimizden inşallah. Benimde kasık ağrılarım gecmiyor gece yatacak pozisyon bulamıyorum ve korkuyorum yine kanama gelecek diye ama bugün gelmedi insallahda daha gelmez. Bulantılarım aşırıydı dünden beri idare edilecek kadar Allah yardım ediyor şükür.Biraz bel ağrım var şükür önceki ağrılarım kalmadı pek dün doktor sıkıntı olmadığını ağrılarımada bişey yapamıyacağını söyledi neler çektik bu günü görmek için sıkıcaz dişimizi sen nasılsın canım lekelenmen azalmış seninde şükür dinlen geçiyor 3 ayı bi atlatsak inşallah sağ sağlim. Dün hastanede bi akrabam la karşılaştım kadın doğum kontrol hapı kullanırken ikiz bebeğe hamile kalmış ama düşmüş allahım millet istemezken hamile kalıyor buda bizim imtihanımız demekki rabbim isteyen herkese tatdırsın negatif alanlar umudunuzu kesmeyim ben tam 14 senedir uğraşıyorum 30 tane idrar testi alıp hepsini yapıp bana nispet yapanlara dağıtasım var![]()
Çok doğru söyledin canım yapan kendine yapıyor iyiliğide kötülüğüde hele ki anne olamayan bir kalbi incitmek. Sabrın sonu selamet inşallah riskli gunleride geride bırakırız o zamana kadar da negatif alan arkadaşlar pozitiflerle yetişirler peşimizden inşallah. Benimde kasık ağrılarım gecmiyor gece yatacak pozisyon bulamıyorum ve korkuyorum yine kanama gelecek diye ama bugün gelmedi insallahda daha gelmez. Bulantılarım aşırıydı dünden beri idare edilecek kadar Allah yardım ediyor şükür.
Benim görümcem yurt dışında yaşıyor cnm, Avrupa ülkelerinde ultrasonla çocuğa bakılmıyor hiç sanırım 5 ayı doldurana kadar, ilk kontrolde bakılıyormuş sadece. Çocuğa çok zararlıymış makine.:))))) bizden beklenir vallahi. Fazlasıda zarar diye korkmasam alacam.. Zaten battık zaten battık maddi olarak onu da alırdık bebiş için :))) bir yerde okumuştum bir cihaz vardı hamileler istediğinde evde kalp atışını duyuyordu bebeginin ama bunun zararlı oldugunu söyleyen çok kişi vardı. En iyisi biz annelik evhamlarıyla kontrol zamanını bekleyelim.. Bizde bulantısız hamişiz demekki..
Cnm sen şimdi kaç haftalıksın? İkizi kesinleştirmek için biraz erken olabilir. Kendi doktoruna gitmmedinmi? Maküne kaliteli değildi belki.Ben iki tane gördüm ama kafamı karıştırdı doktor:)
Cnm 5+2 yim bugunCnm sen şimdi kaç haftalıksın? İkizi kesinleştirmek için biraz erken olabilir. Kendi doktoruna gitmmedinmi? Maküne kaliteli değildi belki.
anım benim çok erken gitmişin, haftaya kesin iki kese olacak inşallahCnm 5+2 yim bugun
Tüp bebek doktorum malatyada ben Elazığ'da oturuyorum o doktora haftaya cuma gitcem :) burda sırf eşim merak ediyor diye rastgele gittim cihaz kötüydü baya eskiydi