2016 Aralik tup bebek

Bir önceki düşükten bahsetmiştir cnm. Bişey yok merak etme. Allah hepimizin bebişine sağlık versin.
:) :) aynen öyle :)
Minik cnm bu nedemek ya benmi yanlış hatırlıyorum nolur pot kırmış olmıyım da geçen pazar düşük oldu dedin sen bana bugün mesj okuyamadım neler oluyor arkadaşlar
Yok kuzum ben 3 ay önce tüp bebek yine yapmıştım o düşük olmuştu:) şimdilik bunda bşy yok duruyor sanırım bugun keseyi görmeye gitcem:)

Gunaydin kizlar. Transferimin 5. Günü ama zorla birşeyler yedirdikleri için 1 haftada 2 kilo almışım. Normalde zayif birisi de degilim. Eger hamile olmazsam aldigim kilo zoruma gidecek pazartesi sali evde bi test yapsam mi acaba :)

Çıkmaz pazartesi salı boşu boşuna ağlarsın canım. Bekle biraz daha.

Günaydın cnm, salıya çıkmaz cnm boşuna yapma lütfen moralin bozulur sonra. Yediklerin önemli ama kilo alack kadar yememelisin, tatlılardan uzak dur, bebeğe zararlı. Benim insülin direncim var doktorum hamilelik şekeri olurum kesin diye transferden önce bana insülin verdi günde 4 defa yapıuorum. Şeker olarak yediğim tek şey meyve. Bende zayıf biri değilim. Sabahları yumurtanı aralarda meyvelerini balık et tavuk bınlara dikkat etmen yeterli şimdilik. Benim kesinleşsin diyetisyene giderim heralde.

Valla diyetisyen çok mantıklı. Eğer hamile kalırsam ben de baslayayim. Artık daha az ve kaliteli yemeye dikkat etcem. Annem de gitti zaten.

Kızlar 3 aralık transferimdi kendi hastanem uzak diye gidemedim hava sebeplerinden devlete gittim kalp atışı var ama sesini duyamadım. Bu perşembeye randevu aldım duyar mıyım sizce bu perşembe bir haftada fark eder mi?

Hahhahaha bayıldııımmmm vallaaa çok tatlısın bende ultrasonlardan dr'un göremedigi keseyi arıyorum hep orda olmalııı de'umu degiştirsem bence göremiyooallah bizede o ultrasonlarda keseleri göstersin
orda olmalı ha benim doktorda cok gec gordu bende bi an içimden gecirmedim degil bu cümleyi amin canım allah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…