2016 Aralik tup bebek

Kizlar tüp bebekte dış gebelik olma ihtimali var mı? Kasıklarım çok sertleşti ve içeriden geriliyor sanki. Geceleri yön degistirirken içimden birşeyler kopuyor gibi oluyor. Her hareketimden korkmaya basladim. Öksürsem hapsirsam çok aciyor. Transferimin 4. Günü ama her geçen gün ağrı azalır derken cogaliyor. Yanlış giden biseyler mi var yoksa normal mi? Herşeye de doktorumu aramak istemiyorum.

İşte acaba ikizde ondanmı göremedi hani 7500 ya acaba biri 3250 diğeri 3250 ya ondanmı göbekten göremedi alttan baksa görebilir o sonuçla çünkü

Hayırlısı bakalım merkezde gerekirse vajinal ultrasonda yapılır devlette istemedim salı ola hayrola:)

Normal canım iyidir o ağrılar

Iyi aksamlar kizlar kan testimi yaptirdim 1512 çıktı bugün 15. Gün oluyo.
Hemsireyle konuştuk sonuç iyi dedi bi daha kan vermene gerek yok dedi.2 hafta sonra ultrasyona gel dedi niye bu kadar gec çağırdı.
Hem keseyi hem kalp atisini bir arada duymak icin mi acaba

Canm benim değer de 11.gün 1511 idi ve iki hafta sonra kese için çağırdı yani aynı senin gibi kalp atışı içinde iki hafta daha beklememiz gerekecek sanırım.

Canim dış gebelik olma ihtimali var benim bildigim. Bende dün gece ani bir kasık ağrısı yaşadım, bunlar olabilecek seyler sanırım. Herkesin vücudu farkli olduğu için kimi erkenden belirti yasiyo kimisi gec.insallah hamilelik belirtileridir.

Insallah hayirli agrilardir. Sağolun kizlar cevaplar için A aykumsal

Canım +2ekleyince doğum tarihimiz 8 eylül oluyo o zaman senin takviminde yanlış
Cnm ya google dan muhtemel doğum tarihi dedim tüp bebekte, orda soruyo zaten embriyo transferi trihini 19 aralık deyince , doğum tarihini 9 eylül veriyo

Cnm ya google dan muhtemel doğum tarihi dedim tüp bebekte, orda soruyo zaten embriyo transferi trihini 19 aralık deyince , doğum tarihini 9 eylül veriyo
Ben hamilelik takviminde hesapladım 19 aralık test tarihi 8 eylül doğum yazıyo ama

Ayyy benimde transfer 3ocak,5.gun embriyosu ama kan tahlili icin 16ocak dedi doktor,idrar tahlilinede cesaret edemiyoruuummm gunlerimiz ayni,beni heycanlandirdiin
Benim de transferim 3 ocaktı. Ve benim de 5.gün embriyosu idi. Bana 12sinde gel demişlerdi. Niye o kadar uzun süre vermişler acaba size?

görmesi lazım normalde ama demek cihazı baya eski
Benimde yarın 5+2 oluyor kan değerim ortalama 7000-10000 arası olr seninki gibi görünür diyorum diye gidiyorum inş görürüm
Minik cnm bu nedemek ya benmi yanlış hatırlıyorum nolur pot kırmış olmıyım da geçen pazar düşük oldu dedin sen bana bugün mesj okuyamadım neler oluyor arkadaşlar

Sabah sabah uyku tutmadı aklıma geldin çok sevindim ya herşey güzel olacak bence değerlerin giderek artacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…