canım mesajı geç gördüm kusura bakma nova art tüp bebek mehmet erdem ankara ilk denemem benim ikiz tutttuMaşşallah rabbim tamamına erdirsin 25 yaşında iyi iki tane koymuşlar nerde yaptırdın cnm
Cnm benim 2 gün ağrıyosa 2 günde hüç ağrımıyor. Bür gün belim çok ağrımıştı mesela ertesi gün geçti. Bugün rahim ağrılarım var sanki de orda bir top var birazda şişlik. Kötüye yormuyorum ben. Bunlar iyi şeyler sonuçta kanama olmadıktan sonra.Canım ya peki sende şuan var mı ağrı falan. Benim bikaç gündür belim ağrıyo zaten o adet sancısı hiç geçmedi bende korkudan günler geçmiyo valla hasta oldum olucam diye. Ama değerlerim iyiydi çok şükür kanamada olmadı haftaya da keseyi görücez Rabbim nasip ederse. İçim rahat değil bu sancılar aklımı alıyor meleğim giderse diye
Canimm senindemi transfer 3ocakCanımm o görseli görünce sanki kendi testimi görmüş gibi oldum. Erken prodüktörlerin yanılma payı olmuyor canım. Gözün aydın bak o kadar stres yaptın boş yere üzdün kendini. Rabbim inşallah kan sonucundan sonra da güzel haberlerle birlkte sağlıkla kucağına almayıda nasip ederrr. Çok sevindim transfer günümüz aynıydı çünkü şükürler olsun Rabbim bir emeğin daha karşılığını verdi
normal Cnm hüç kafana takmaSorma canım.
Sorma tatlım ben bu işler yüzünden işimi bıraktım bi de iş stresine girmeyeyim durmadan izin almak zorunda kalmayayım diye evdeyim yatıyorum bol bol ağrım olduğunda ayaklarımi dikip öyle yatıyorum hatta inşallah tutunma belirtisidir çünkü adet için daha eeken diye düşünüyorum sizde böyle erkenden baslamismiydi böyle ağrılar normalmi sence tutunuyomudur ki
Benim 5. Gün embriyosuydu cnm. 11. Gün yapmıştım testimi.Ay canım ne güzel allah gönlüne göre versin sağlıkla hayırla gelsin bebeğin inşallah normal diyorsun yaniye rahatlattın beni allah razı olsun inşallah bende bi kaç güne güzel haberler veririm.burdan sizlere daha 5 günüm var test için sabırsızlanıyorum artık sen kaçıncı gün tahlil yaptırmıştın kaçıncı gün embriyosuydu
Hahhahaha bayıldııımmmm vallaaa çok tatlısın bende ultrasonlardan dr'un göremedigi keseyi arıyorum hep orda olmalııı de'umu degiştirsem bence göremiyooha bu arada 3 yıldır ultrason fılmınden sonra elime hep kist resmi veirlerdi sagda bilmem kac mm solda bilmem kac mm diye ilk kez dun elime verilen resimde keseyi gordum bebege ait birsey kist degil rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin insallah
Aaaa nedenki bana zaten kendileri 13 ocak demişti ben dayanamadm yaptım ama bie gün önceAyyy benimde transfer 3ocak,5.gun embriyosu ama kan tahlili icin 16ocak dedi doktor,idrar tahlilinede cesaret edemiyoruuummmgunlerimiz ayni,beni heycanlandirdiin
Sanırım hiç bitmeyecek bu tedirginlik canım. Bazen unutuyorum her şeyi.. Her şey güzel olacak diyorum. Bazende bir korku sarıyor... Bende jeli sıkamıyorum diye korkuyordum ilk kullanmaya başladıgımda :))Al benden de o kadar diyorum neden bulantı yok neyse ki göğüs hassasiyeti var tek belirtim o, akşam progestan fitili yaptım normalde yarısı gelirdi bu sefer hiç gelmemiş ona bile takıyorum bu sefer doğrumu verdim anlamadım ki..Bayram da doktor memlekete gider olmazsa aniden sancım tutarsa diye onu bile düşünüyorum canım
Cnm her hamilenin midesi bulanmaz. Dr neye göre dedi sana bulantın olacak diye. Boşuna kafana takıp evham yapma. Benim kardeşim iki hamileliğinde de 1 kere bile mide bulantısı yaşamadı. Kese görmeye zaten haftaya gitmen daha mantıklı, belki bebeğin kalp atımını da görür doktor duymasanız bile. Bende 5+5 im pazartesi gitcem kese görmeye.Kizlar ben ayin 21 inde transfer oldum 5+3 oldum bugün. İlk günden beri kasıkta ağrı ve göğsümde hassasiyet mevcut ama hic bulantim falan olmadı sadece öğün geciktirdigimde hafif bi çalkantı oluyor başka Bisi yok. Ayin 2 sinde doktora gittiğimde 1,2 hafta sonra baslar bulantin dedi ama bende tik yok iştahimda iyi masAllah ama normalmi merak ediyorum. Dün kese görmeye gidicektik eşim şehir dışına çıktı bende tek gitmek istemedim pazartesi gidicem acaba geç olur mu sorun olur mu
Ben de senin gibiyim canım 5+4 yim 4 haftalıkken keseyi gördüm ne mide bulantısı ne baş dönmesi var. Göğüs hassasiyetim bile çok az. Ben de evhamlanıyorum bazen.ama normal sanırım.Kizlar ben ayin 21 inde transfer oldum 5+3 oldum bugün. İlk günden beri kasıkta ağrı ve göğsümde hassasiyet mevcut ama hic bulantim falan olmadı sadece öğün geciktirdigimde hafif bi çalkantı oluyor başka Bisi yok. Ayin 2 sinde doktora gittiğimde 1,2 hafta sonra baslar bulantin dedi ama bende tik yok iştahimda iyi masAllah ama normalmi merak ediyorum. Dün kese görmeye gidicektik eşim şehir dışına çıktı bende tek gitmek istemedim pazartesi gidicem acaba geç olur mu sorun olur mu
Ben de senin gibiyim canım 5+4 yim 4 haftalıkken keseyi gördüm ne mide bulantısı ne baş dönmesi var. Göğüs hassasiyetim bile çok az. Ben de evhamlanıyorum bazen.ama normal sanırım.
Alttan baktı canım 5mm boyunda keseyi gördüm. Hcg 2100 dü.Yolk keseyide gördü doktor.Belki ultrason cihazı yetersizdir devletteki.Bide senin ne zaman transferin oldu benim aralık 19.Alttan mı bakmıştı keseye benim bugun 5+3 hcg 7500 göremedi dr karından devlet hastanesinde vajinalde ben istemedim salı günü merkezde bakarız artık
görmesi lazım normalde ama demek cihazı baya eskiAlttan mı bakmıştı keseye benim bugun 5+3 hcg 7500 göremedi dr karından devlet hastanesinde vajinalde ben istemedim salı günü merkezde bakarız artık
görmesi lazım normalde ama demek cihazı baya eski
Benimde yarın 5+2 oluyor kan değerim ortalama 7000-10000 arası olr seninki gibi görünür diyorum diye gidiyorum inş görürüm
Sanırım yanlış hesapladın, gir tekrar hesapla.Canım sen de 19 aralık transfer oldun dimi ben yanlış mı hesapladım ki.
İşte acaba ikizde ondanmı göremedi hani 7500 ya acaba biri 3250 diğeri 3250 ya ondanmı göbekten göremedi alttan baksa görebilir o sonuçla çünküİnşallah bizimki göremedi karından salı günü kendi doktorumda randevum var orda görünür inşallah merak ediyorum tek kesemi iki mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?