2016 Aralik tup bebek

Cnm benim 2 gün ağrıyosa 2 günde hüç ağrımıyor. Bür gün belim çok ağrımıştı mesela ertesi gün geçti. Bugün rahim ağrılarım var sanki de orda bir top var birazda şişlik. Kötüye yormuyorum ben. Bunlar iyi şeyler sonuçta kanama olmadıktan sonra.

Canimm senindemi transfer 3ocak
3ocaklarin hepsi test yapmis bir benmi kalmisim ya negatif cikarsa diye yapamiyorum kacinci gunde idrarda cift gordun sen

normal Cnm hüç kafana takma

Benim 5. Gün embriyosuydu cnm. 11. Gün yapmıştım testimi.

Hahhahaha bayıldııımmmm vallaaa çok tatlısın bende ultrasonlardan dr'un göremedigi keseyi arıyorum hep orda olmalııı de'umu degiştirsem bence göremiyooallah bizede o ultrasonlarda keseleri göstersin

Ayyy benimde transfer 3ocak,5.gun embriyosu ama kan tahlili icin 16ocak dedi doktor,idrar tahlilinede cesaret edemiyoruuummm gunlerimiz ayni,beni heycanlandirdiin
Aaaa nedenki bana zaten kendileri 13 ocak demişti ben dayanamadm yaptım ama bie gün önce

Sanırım hiç bitmeyecek bu tedirginlik canım. Bazen unutuyorum her şeyi.. Her şey güzel olacak diyorum. Bazende bir korku sarıyor... Bende jeli sıkamıyorum diye korkuyordum ilk kullanmaya başladıgımda :))

Kizlar ben ayin 21 inde transfer oldum 5+3 oldum bugün. İlk günden beri kasıkta ağrı ve göğsümde hassasiyet mevcut ama hic bulantim falan olmadı sadece öğün geciktirdigimde hafif bi çalkantı oluyor başka Bisi yok. Ayin 2 sinde doktora gittiğimde 1,2 hafta sonra baslar bulantin dedi ama bende tik yok iştahimda iyi masAllah ama normalmi merak ediyorum. Dün kese görmeye gidicektik eşim şehir dışına çıktı bende tek gitmek istemedim pazartesi gidicem acaba geç olur mu sorun olur mu

Cnm her hamilenin midesi bulanmaz. Dr neye göre dedi sana bulantın olacak diye. Boşuna kafana takıp evham yapma. Benim kardeşim iki hamileliğinde de 1 kere bile mide bulantısı yaşamadı. Kese görmeye zaten haftaya gitmen daha mantıklı, belki bebeğin kalp atımını da görür doktor duymasanız bile. Bende 5+5 im pazartesi gitcem kese görmeye.

Ben de senin gibiyim canım 5+4 yim 4 haftalıkken keseyi gördüm ne mide bulantısı ne baş dönmesi var. Göğüs hassasiyetim bile çok az. Ben de evhamlanıyorum bazen.ama normal sanırım.

Ben de senin gibiyim canım 5+4 yim 4 haftalıkken keseyi gördüm ne mide bulantısı ne baş dönmesi var. Göğüs hassasiyetim bile çok az. Ben de evhamlanıyorum bazen.ama normal sanırım.

Alttan mı bakmıştı keseye benim bugun 5+3 hcg 7500 göremedi dr karından devlet hastanesinde vajinalde ben istemedim salı günü merkezde bakarız artık

Alttan mı bakmıştı keseye benim bugun 5+3 hcg 7500 göremedi dr karından devlet hastanesinde vajinalde ben istemedim salı günü merkezde bakarız artık
Alttan baktı canım 5mm boyunda keseyi gördüm. Hcg 2100 dü.Yolk keseyide gördü doktor.Belki ultrason cihazı yetersizdir devletteki.Bide senin ne zaman transferin oldu benim aralık 19.

görmesi lazım normalde ama demek cihazı baya eski
Benimde yarın 5+2 oluyor kan değerim ortalama 7000-10000 arası olr seninki gibi görünür diyorum diye gidiyorum inş görürüm

görmesi lazım normalde ama demek cihazı baya eski
Benimde yarın 5+2 oluyor kan değerim ortalama 7000-10000 arası olr seninki gibi görünür diyorum diye gidiyorum inş görürüm

İnşallah bizimki göremedi karından salı günü kendi doktorumda randevum var orda görünür inşallah merak ediyorum tek kesemi iki mi:)

İnşallah bizimki göremedi karından salı günü kendi doktorumda randevum var orda görünür inşallah merak ediyorum tek kesemi iki mi:)
İşte acaba ikizde ondanmı göremedi hani 7500 ya acaba biri 3250 diğeri 3250 ya ondanmı göbekten göremedi alttan baksa görebilir o sonuçla çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…